Nu sticker jag! Hörs i morgon!

Nu sticker jag iväg till min kompis! Vi ska göra tacos och sen se på film o äta lite gott oså! Men jag tror jag har fått försämrad smak på grund av förkylningen så äter inte så mycket om jag ändå inte känner smaken av de! :D Smart!!! haha men annars ska jag bara njuta!
Ha en bra dag o kväll! <3

Lördag 30 april

Hejsan!
Snuvan och illamåendet sitter kvar idag med :/ Hes är jag oxå! Men tar mediciner så hoppas bli frisk snart!
.
YEY magen va nästan helt platt i morse :D Skönt! Trots glassen o chokladen igår! :D De va skönt haha!
Nu blir det snart frukost och sen vila innan jag åker till min kompis o myser! Eftersom jag e halvt sjuk ska jag bara vila. Dricka te, se på film och äta gott :) Ska inte överäta haha men unna mig :D

Illamående

Shit mår så illa! Känns som jag ska spy eller något! :O Har haft detta illamående i typ en vecka nu och de går inte över!! Vad fan kan de vara!?!?!?! :O :( Usch! Vill inte till doktor eller nått :/

Fredagsmys!

Nu tar jag o unnar mig lite glass och choklad!
.
Dagens in:
  • Havregrynsgröt
  • knäckebröd med keso
  • kyckling och sallad
  • 0,5 avokado och 0,5 grapefrukt
  • glass och choklad (kommer ta snart då)
Ser rätt okej ut för en fredagskväll! :)
I morogn ska jag till en kompis på dagen och sen sova där så blir inte mycket blggning! Kanske blir ett inlägg på morgonen innan jag åker.
Har gjort lite rumpövningar o situps idag oxå!! :D Puss<3

Middag

Åkte till mamma och nu har vi ätit middag. Gjorde en god sallad och så köpte vi en grillad kyckling. MUMS! Gott och nyttigt och fräscht! Förut åt ja knäckebröd med lite keso på som lunch. Senare blir det kanske lite glass och lite choklad.
Mår lite bättre nu men är fortfarande väldigt förkyld!
I morgon ska jag till en kompis o sova där så ska försöka bli så frisk som möjligt! :)

Day 6 - 650 kCal

Idag får jag äta ca 650 kCal! Fortsätter bara trots förrgår. :)

Sjuk

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag har dragit på mig en redig förkylning! Halsen gör ont och min näsa snorar och huvudet värker! Så igår vart jag soffliggande nästan hela dagen och jag orkade inte blogga!
Idag är jag fortfarande sjuk men ska försöka att vara igång iaf! Därför jag inte kunnat träna :( Så typiskt blir alltid sjuk när jag vill träna!
Aja jag ska snart svara era kommentarer<3
I 2 dagar har jag sabbat SGD. Eller igår var det inte så farligt faktisk :D Tror nog att jag hamnade rätt bra! Hamnade nog runt 450 - 500 så de va ju bra ändå. Men dagen innan det failade jag ju men de vet ni ju om... Idag ska jag se hur det går igen :)

Fredag 29 april - morgonvikt

Morgonvikt = 62,5 kg
.
Känns bra eftersom jag ätit de två senaste dagarna ganska mycket ändå. Eller egentligen blev det inte för mycket igår faktiskt då jag åt 2 portioner havregrynsgröt och sen ris och thaiwook. Åt vell lite för mycket till middagen men de va ju grönsaker ändå! :)
Aja är glad att det inte va så stor ändring i vikten. Igår tror jag att jag vägde 62,3 kg. Så bara upp 0,2. Det suger men kan ju bero på saker lixom. Som t.ex att jag e konstig i magen. Är sjuk osv!

Kväll

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte mått bra och så har jag haft fullt upp o sen åkt till mamma o ja. Klarade mig bra under dagen. Åt endast 1 portion havregrynsgröt o ett ägg (o två kiwi) till kl 6 då jag kom till mamma o då tappade jag kontrollen! :( Åt 2 godisbitar, 1 kakbit, knäckebröd med keso, quinoa och kycklingröra och till kvällsmat åt jag 2 skålar flingor!
Så fail fail fail på mig! :( USCH!!!! Det som gått så bra! FAN! Men om jag håller superlågt i morgon (för ska till pappa o de e enklare där av nån anledning...) och tränar så jämnar det ut sig lite och jag kan fortsätta SGD. Har det ju som en riktning att gå efter så...
Klantade mig rejält idag assa o jag hoppas inte vågen visar plus i morogn för då blir jag ledsen! :( Vill inte de när den visat minus nu i flera dagar!!!
Oså börjar jag bli sjuk :( Ont i halsen o snuvig! Plus denna jääkla illamående! Fattar inte varför jag mår så illa?! Som att jag ska spy hela tiden eller nått!
Ska iaf inte äta mkt i morgon! :( Tur att intaget idag skulle vart på 500 kalorier så det inte blev för stort fail även om jag nog kom långt över det. Men om jag tränar lite i morgon borde det bli bra...

Day 4 - morgonvikt

Morgonvikt = 62,2 kg = -0,2

Morgondagens planering! day 4 - 500 kCal

Tog inget att äta. Bra! Tog en kopp te ist! Gött!
Nu ligger jag i sängen o vill se säsong 2 av Desperate houswives. Såg ju klart första i morse men den laddar sååååå seeeeeeeegt!!!!!!!!! :( Vill se nu e desperat!! HAHA desperate... desperat... haha you get it?
HAHA förslåt ja e lite snurrig o trött xD Skämt hit o skämt dit! :P
.
Aja i morgon vet jag inte om jag åker till mamma eller inte. Lutar mot det. Snackade med henne i telen föresten om bråket och ja vad ska man säga. Det är som det är. Men därför kommer det nog bli svårt med maten i morgon men är jag smart så klarar jag det! Får ju äta 500 kalorier i morgon! YEY :D HAHA nej men det klarar jag vettu!
Mamma har ju en massa frukt som jag kan frossa i oså kan jag äta middag hos pappa om jag vaknar i tid. Annars äter jag frukost (havregrynsgröt) och sen kan jag ju ta ett ägg. Sen får jag se hur det blir med middagen om jag äter det hos pappa eller mamma... hmmm? Aja jag SKA inte förstöra detta nu när vågen visar mindre o mindre!
OM jag åker till mamma i morgon så kan vi nog gå ut på en pw. BRA för rörde ju knappt på mig i dag! :O Dåligt!
Men ska göra situps nu iaf...
Sen kan jag ta flingor eller havregrynsgröt som kvällsmat. Om vi nite ska grilla nått... Aja jag löser det! Godnatt! :)

Dagens in/ut - day 3, 400 kCal

Tror jag klarade dagen nogorlunda! Hamnade nog lite över men har sagt till mig själv att några kalorier hit o dit inte spelar någon roll. Har måtten som riktlinje! :)
  • Kiwi (räknas ju inte) = 31 kCal
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • Broccoli, morot (räknas ej), lax, ägg o sås = 300 kCal
  • te
Intaget hamnade på 430 kCal men som sagt det spelar ingen roll. Kan säga att jag förbrände 25 kCal när jag gick till stallet så då e jag nere på 405 kCal o de e helt okej :D HAHA ja e töntig ja vet xD :)
Nej men ska dricka te nu och kanske ta en apelsin. Börjar få ont i halsen vilket inte är bra :( Lite huvudvärk har jag oxå fått :( BAJS! Ska snart lägga mig o sova! Så nu te iaf!

Middag

Käkat middag nu och mår lite bättre. Har inet mått på topp idag :/ Men iaf är precis över intaget idag och eftersom jag inte kommer träna får jag se hur det blir. Får leva på frukt och te och det klarar jag nog! :)
.
Middagen var nyttig och bestod av lax, broccoli, keso, morot och sås. MUMS! Så gott och så nyttigt! En massa proteiner och vitaminer och inga kolhydrater! :D I LIKE IT! :)
.
Så idag har jag ätit 1 kiwi, havregrynsgröt och middagen och jag tror jag ligger runt 400 kalorier nu så som sagt, frukt och te får bli resten av intaget :)

Bild på mig - för ett år sedan

Detta var dagen innan jag slutade 9an. Då hade vi "niornas lunch".
Redigerade ansiktet. Ser ut att va jättefet men klänningen är pösig o ja... Aja om någon jag känner ser detta är jag dödens!

Tips - Glasslista!

Här kommer en lista om hur många kalorier glassarna innehåller. Snodde den från Nevertoothin. Kan vara bra att veta en sommardag då man ska fika med vänner eller ta en glass i solskenet! ;)

.

Ben & Jerry's Peanut Butter Cookie Dough GB - 380 kcal
Daimstrut GB - 350 kcal
Magnum Gold GB - 320 kcal
Cornetto Freestyle Bröllopsstrut GB - 320 kcal
Magnum Classic GB - 260 kcal
Magnum Strawberry White GB - 250 kcal
Cornetto Classico GB - 240 kcal
Sandwich GB - 180 kcal
Lakritspuck GB - 160 kcal
Solero Berry Berry - 99 kcal
Calippo Cola GB - 95 kcal
Twister GB - 70 kcal
Solero Pineapple - 60 kcal  
Piggelin GB - 55 kcal

Min favorit är nog magnum mandel. Vilken är eran?? :)


Tisdag 26 april - morgonvikt

Min mirginvikt nu efter att jag vart på toa är = 62,5 kilo. = -0,4 sen igår!
.
Går sakta men de visar mindre iaf! I dag är det 400 kalorier som gäller och jag mår illa just nu :( Fan va e detta? Mår illa hela tiden typ! :/
Aja ska nog gå ut o sola nu! Sen gröt till frukost o sen skulle en veterinär komma o ge min häst en spruta så då måste ja va där :P

Day 2 - 300 kCal

Klarade andra dagen någorlunda! Åt för högt antal kalorier men tränade ju bort 200 med crosstrainern så det är helt okej!
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • lunch (1 msk keso och ett halvt knäckebröd) = 30 kCal
  • Ris och böngryta = 300 kCal
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • Crosstrainer = -200
  • Promenad till och från stallet = -50 kCal
  • Arbete i hagen = -100 kCal
Sammanlagt = 590 - 350 = 240 kalorier
.
YEY jag klarade det!!! :D HIHI fan vad nice! :D Nu är jag trött och hungrig så ska sova! Hoppas vågen visar minus i morgon! I morgon är det 400 kalorier som gäller!

Måste stå emot!

Pappa har köpt mörk marabou choklad... Måste stå emot och inte ta något!!!!!!!! Ska inte ta nått! Absolut inte för då förstör jag allt och jag åt ju choklad i lördags så jag behöver inget! Ska ju bli smal för bövelen!

Tränat!!

Körde 35 minuters crosstrainer och förbrände 230 kCal. Min puls vart 29x4 = 116 slag/minut. Vet inte om det är bra eller inte men kan ju säga att jag inte körde så hårt faktiskt. Det är ju väldigt varmt oså. Men brände 200 kCal på 30 minuter så de övriga 5 minuterna brände jag 30 kalorier. Även om jag ätit mer än 300 kCal idag ska jag äta lite havregrynsgröt efter att jag duschat! Enligt "reglerna" för dieten så måste man ju träna bort det man "överätit" och jag har nog inte ätit över 200 kalorier för mkt :) Så känns bra! Har ju arbetat i hagen o bärt en massa o det förbrände säkert en massa och sen så promenerade jag till stallet och tillbaka så allt har jag rört på mig idag! Ska bara göra MINSt 100 situps innan jag lägger mig. Måste göra 600 tills fredag och eftersom jag missade det igår får jag utöka lite i snitt tills dess :) HIHI

Nu -> Träning!


Middag

Lagade mat till mig pappa och min storebror. Gjorde böngryta, ris och broccoli. Det var gott men kan ju sga att jag råkade äta för mkt så nu e jag nog lite över 300 intaget som ska vara idag. MEN jag får äta havregrynsgröt sen i kväll OM jag tränar crosstrariner så det ska jag göra! :)

Lunch

Käkat lite nu o jag tog en morot, 1 msk keso och ett halvt knäckebröd typ 30 kCal om ja inte räknar moroten då :)

Work work work

^Åh shiet! är helt slut efter flera timmar i hagen o bärt stora träd och kvistar o pinnar! PJU hoppas att det vart bra träning iaf! Senare SKA jag köra 30 minuter crosstrainer för ag känner att det kommer bli svårt att hålla intaget så lågt idag eftersom jag gick upp så tidigt och att jag arbetar o då blir man ju svagare o hungrigare. Men jag ska försöka o kämpa!!! MEN man får ju äta frukt och grönsaker så det kommer jag äta mer av idag. Sen blir det böngryta o då tar jag broccoli till så får det bli bra helt enkelt! :)
Summer here I come! <3
Nu ska jag gå o ta en morot så jag får nått i tjockis magen :)

Måndag, day 2, morgonvikt

Morgonvikt = 62,9 kg. = -0,4 hg :D :D :D
.
Sakta men säkert... ;)
Nej men skönt det börjar gå ner för usch vad jag skäms för denna siffran! Var ju nere på 58 i vikt och vad fan hände? Nu e jag över 60 lixom men ska snart ner dit igen och ännu lägre :D
.
Pappa väckte mig kl 8 o då käkade jag 2 små klyftor apelsin och ett halvt glas juice. Sen gck jag ut och bar ris och kvistar i den nya hagen (vi ska få hem hästarna) så de var ju lite träning :D Men nu är jag inne och äter gröt och dricker te och ska snart gå ut igen! :)
Dagens intag ska bli på 300 kalorier. Svårt och jobbigt :( :/ Men ska försöka klara det! :)

Morgondagens planering! day 2 - 300 kCal

Maten i morgon tänkte ja planera såhär:
  • 1 apelsin (räknas ej)
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • Böngryta och broccoli (broccolin räknas inte) = kan ju äta för ca 160 kCal..
Om middagen blir mindre äter jag kanske lite keso eller nått. Kommer nog träna i morgon med. Promenad eller nått
Godnatt

SKD day 1 - 400 kCal

Klarade första dagen! YEY ME! :D Haha nejdå....
IN:
  • 1 kiwi (räknas inte) = 31 kCal
  • Lax, sås = 250 kCal
  • Sallad (räknas inte) åt det till laxen såklart!
  • Fruktsallad (räknas inte) och lite glass = gissar ca 50 kCal
  • Havregrynsgröt = 100 kCal
  • Te
In 400 kCal
.
UT:
  • Promenader sammanlagt 45 minuter = -150 kCal
  • Kratta gräs 1 timme = -50 kCal (?)
400 - 200 = 200 kCal. JIPPIE! :D
I morgon är det 300 kCal som gäller! Det klarar jag! Kommer ju äta frukt och det räknas ju inte!

Kvällsmat

Har nyss ätit havregrynsgröt och gud vad gött det är! :D HAHA
Har vart i trädgårn och krattat i typ en timme och sen har jag promenerat till stallet oså! In och ut inlägg kommer sen! :D Är nöjd med dagen!

Illamående

Skötte mig hyfsat hos farmor. Åt en laxbit, sallad och lite sås. Och efterrätten bestod av fruktsallad och glass. Tog lite fruktsallad och pyttelite glass. Vi säger att alltihopa gick på ca 300 kCal så kan jag äta havregrynsgröt i kväll så kanske det har blivit lite över men har ju promenerat oså idag så det blir nog bra! :)
Promenerade ju till bussen och sen ner till farmor.
Nu mår jag jätteilla :S Vet inte varför men har hoppat i min onepeace (fast en fake men supermysig ändå och MYCKET billigare) och ska se på desperate housewives :) Kanske tar o dricker lite te!
Borde ut och gå till stallet eller ligga i solen men mår ju så illa!! :(

Varför går inget som jag vill!

Min syster är så dum i huvudet! Orkar inte ta upp vad hon gjort men jag blev så arg och ledsen så jag bara gick därifrån. Sa inte hejdå eller någonting! Inte ens till mamma. :( Grinade halvt som halvt hela vägen till pappa. Tack syster för att du förstörde början på dagen!
Sen kom jag till farmor och då bjöd hon mig och pappa på middag... Lax, potatis och sås. FAN! VILL INTE! Eller jo det är trevligt o va med farmor men ska ju köra SGD nu... MEN ska försöka klara det ändå!
Har ätit en kiwi = 31 kCal.
1 bit lax innehåller ca = 200 kCal
.
Så om jag äter en laxbit och sallad och lite sås så kan vi säga 250 kCal och då har jag ätit 280 kCal idag och då kan jag äta 120 till. Då kan jag ta en skål med havregrynsgröt till kvällsmat! Sen en apelsin för frukt räknas ju inte! :D Blir bra ändå! Skippar efterrätten hos farmor bara!!
Nu ska jag ut i solen o bli brun innan middan hos farmor! <3

Söndag 24 april

Vaknade och är på bra humör känner jag! Vädret är underbart och idag börjar Skinny Girl <dieten. Är peppad inför den!! :D Samtidigt är jag ju med i tävlingen!! Nu jävlar!
.
Ska ta en halv grape och en kiwi nu och sen sticker jag till pappa! (Upd: tog bara en kiwi!! 31 kCal)
Hörs sen! :D

FÖRESTEN!!!!

Börjar med Skinny Girl Dieten idag/i morgon (söndag) Så att de högre dagarna kommer på fredag och lördag!
Så söndag (idag/i morogn (?)) får jag äta 400 kCal och jag ska ta väl vara på dem! :)
Dock säger dom ju att kalorier från frukt inte räknas men om jag tar nån frukt och det blir lite över så gör det kanske inget då :)
400 kalorier it was then!
.
PEPPAD!!!!!!!!!!!!!!!! NÅN SOM ÄR PÅ!?!?!?!?!??!

Morgondagens planering!

I morgon är det söndag då. Ska verkligen inte äta mycket!! Nu måste jag skärpa mig!!!!
  • Frukost - 0,5 grape och 1 kiwi = 70 kCal
  • Lunch - Havregrynsgröt (kanske!)
  • Middag - böngryta (inga kolhydrater till!!)
  • Te och vatten!
Sen ska jag träna oxå!!! Crosstrainer minst en halvtimma! :D
Sommar, bara bruna ben, shorts, smal = UNDERBART!!

Natt

Ligger nu i sängen. Vaart ju hos mormor och käkade en massa mat! Usch blev illamående. och sen blev det lite jordgubskräm till efterrätt. Sen stack jag till min finfina kusin och drack två koppar te och åt choklad! Blä! Mår illa! :(
Nu vill jag bara att det ska bli morgon så att jag kan "inte-äta". Usch! Min mage är gigantisk och jag känner mig helt fet och äcklig!
Gick föresten med i Anaperfects tävling. Känner mig peppad nu på riktigt. Nu SKA jag bli smal. Har inget annat val. Sommaren är här!

Lördag - Glad påsk!

Glad påsk på er alla! :D
I morse vaknade jag och åt frukost med mamma och min äldsta syster. Tog en halv grape, 1 kiwi och lite mjölk och flingor. Sen vart det elvakaffe hos mormor och då åt jag inget. Tog bara ett glas saft. Nu har jag tagit lite godis men :(
Senare blir det påskmiddag hos mormor. Då ska jag vell äta lagom. Sen skulle de andra få tårta men eftersom jag inte tål det så ska jag få jordgubskräm och mjölk. Det är ju inte så farligt :D Vell????
Det måste iaf vara bättre än tårta!!!

Behöver hjälp! :D

Om ca en månad ska jag uppträda på scen. Då ska jag sjunga (och kanska kompa mig själv på piano)
OWL City - Vanilla twilight
Sibel- Imagine
Nicke Borg - Leaving home
Rufus Wainwright - Hallelujha
.
Vilken av dessa ska jag välja!?!?!?!?!??!?!?!? Snälla kom med råd kan inte bestämma mig :D Vilken det än blir kommer ju ändringar ske och de blir på mitt sätt men behöver hjälp att välja låt bara :D
Tack<3

Skinny Girl Diet...

Börjar jag KANSKE med på måndag. Har ju lov och då behöver jag ju inte äta mkt! Sen när skolan börjar igen får jag se hur det går... Kan ju försöka iaf! :)
hihi
BTW: Mår illa av godis som jag ätit :(

Keso

Har börjat käka keso. Tyckte inte att det var gott första gången jag åt det men nu är det ju mumsmums!! Tyckte de va gott o ha keso, kokt ägg och salt på knäckebröd. Även att ha de till riven morot till maten. :D
MEN nu undrar jag vad ni helst äter till/med keso?! Vill gärna ha tips och råd!! :D
Puss<3

Hej!

Idag är det långfredag och första dagen på påsklovet! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp! Har vart med kompisar och sen varit ute i det fina vädret! Fått lite färg! :)
I morse vägde jag mig och vägde 63 kilo. Sist vägde jag ju 65 så har gått ner o de e skönt! Men är på tok för mkt! :S
Har ätit en massa godis under veckan -.- idag oxå men har ändå gått rätt bra vissa dagar o sen inte lika bra. Idag har jag gått på flera promenader o de e nize!! Ska på promenader i morgon oxå. Blir påskmat hos mormor och kommer nog äta lagom mat och sen inte mkt till efterrätt!!
Sen till veckan om jag bara ska vara hemma ska jag snåla på maten som fan!! I morse var magen helt platt!! :D Fast sen så åt jag gröt o då vart den inte det längre -.-
.
Nu vet jag vad jag vill!!! Ska bli smal och vacker! :D PUNKT! :D :D
.
Nu håller mamma på att göra middag. Ska grilla och de e ju gött men jag är INTE hungrig så kommer inte äta så mkt!

Åh!

Fan! Ätit massor nu! Tror att menssaken gör att jag blir hungrigare -.- CRAP!

Vill bestämma själv!

Längtar tills jag får bo själv och köpa min egna mat och bestämma över mig själv och min mat och kan gå på vilken diet som helst utan att behöva äta mat som mamma eller pappa köper hem eller bestämmer att ja ska äta!! Åh! -.-

Middag

Har ätit middag nu. Blev lite kyckling, sallad, keso och lite mango. Nyttigt och gott! :)
Råkade somna i soffan förut o en halvtimme. Var grymt skönt men kommer jag kunna somna ikväll nu? Hoppas det!
Aja blir nog ingen träning idag >.<
Åt en pytteliten vit choklad bit med... Åh är så sugen på choklad och nått sött!!!!

Tisdag 19 april

Är trött som ett as! Somnar snart! Försov mig lite i morse och fick slänga i mig frukosten (hade en tanke på att skippa den men visste att tisdagar är jobbigaste dagen i skolan och maten är sen oså!) så käkade snabbt upp gröten och ett ägg. Sen så promenerade jag till skolan och haft långa sega lektioner! Hade idrottsprov oxå o tror att de gick bra. Sen gick jag hem och nu har jag nyss druckit grönt te :) Gott.
Sen vet jag inte vad det blir. Mamma tror jag ska grilla kyckling. Gott, ska nog inte äta något tills dess så det inte blir för mkt... Råkade äta lite för mkt i skolan. Blev potatismos, köttbullar och lingonsylt. Plus lite sallad o bönor.
.
Ska vila nu! Hörs sen!
Kanske tar en pw sen eller om jag tränar zumba! Om jag orkar ställa mig upp ens... -.-

Fans jävla skit!

Usch har ont i magen :( Vet inte varför men har inte vart på toa idag vad jag minns... Helvete. vill så gärna att vågen ska visa 58 igen som den gjorde förr! :( HELVETE!!!
Snälla bara säg nån vad jag ska göra! Vill bli smal och snygg till sommaren och det är bråttom! Vågen går uppåt och mitt välmående neråt!! :( Fan!

Dagens in/ut

Vägde ca 65 kilo i morse! Höll på att sjunka genom huset o ner i marken! Jag hoppas innerligt av mitt hela liv att det beror på något naturligt som bajs eller mens eller vatten eller nått annat skit!
Aja här kmr in / ut för idag:
.
IN:
  • Frukost: Havregrynsgröt, te = 130 kCal
  • Lunch i skolan: Lite ris, kyckling och currysås
  • Middag hemma: Linssoppa/gryta, knäckemacka med 1 ägg och keso på (MUMS!)
  • Kvällsmat: Te, 1 apelsin, knäckemacka med 1 ägg och keso (haha fick ta de igen för det var så gött!)
  • Extra: I skolan köpte jag en piggelin med mina vänner o satt i solen...
UT:
  • Promenad till bussen ca 15 minuter = -50 kCal
  • Promenad i skolan till matsal osv = -100 kCal
  • Promenad hem från bussen = -50 kCal
  • Joggingtur i skogen ca 20 minuter (med paus efter 15 för att ge hästarna mat) = -200 kCal (ca)
  • Situps och rumplyft (gör det i sängen haha)
Sammanlagt in = ?
Sammanlagt ut = -400 kCal
Är ganska nöjd med dagen! :) Bra att jag tränade och har hållt mig till ganska nyttigt iaf! :) Piggeliner är ju inte så bra men spelar roll! En piggelin är vell inte så mkt vell???? Och sen åt jag ris i skolan men det hoppas jag att jag har förbrännt bort under dagen!
I morgon kommer jag nog träna zumba! :D

Tisdag 18 april

Hej! :)
Har inte hunnit blogga idag! Först skolan och sen träning o plugg!
Vägde mig i morse och den visade hemska panik siffror! :S Hoppas jag kan skylla på att jag inte bajsade innan och att jag snart ska ha min mens (tror jag!).
Det har gått ganska bra idag! :) Visar hur det gick i ett inlägg sen! :)

Morgondagens planering!

MAT:
  • Frukost: Havregrynsgröt, te
  • Lunch i skolan: Höns, currysås och sallad, vatten!
  • Middag hemma: Böngryta, keso och broccoli
  • Övrigt: Te!
Ska INTE äta några kolhydrater i morgon! Eller ja ingen pasta, ris eller sånt! :D Måste ner NU innan sommarn och det hinner jag... Om jag sköter mig! Ska verkligen tänka mig för innan jag äter något i morgon! Detta ska jag klara och om vågen visar minus så skuttar jag av glädje! Snälla gud! <3
.
Motion:
  • Promenad till bussen
  • Promenad i skolan (från bussen, till maten o tbx, mellan lektioner)
  • Promenad hem från bussen
  • Promenad till stallet och tbx!
  • Situps
Ser bra ut! Och jaa vi har en bit att gå till våran matsal haha :) Hoppas det går bra för mig i morgon! Det ska det göra! :D

Dagens in och ut

IN:
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • 1 apelsin = 50 kCal
  • potatismos, makrill, morot, keso, ägg = (??) 350 kCal (???????) Vet ej o orkar inte räkna ut!
  • Övrigt: 8 rutor mörk choklad = 232 kCal
  • te med honung
Sammanlagt = 762 kCal
UT:
  • Promenad till buss = -50 kCal
  • Promenad till stallet = -25 kCal
  • Crosstrainer 30 minuter = -220 kCal
Sammanlagt ut = -295 kCal
.
Totalt = 762 - 295 = 467 kCal
.
Är nöjd med dagen faktiskt! Visst, chokladen var grymt onödig men den låg i kylskåpet och var så sugen! Sen åt jag middagen alltför sent (kl 9) vilket inte alls är bra men får gå idag! Hamnade under 500 kCal och det är grymt! :D Bra att jag tränade :D :D :D
Hihi nu är jag taggad! Denna vecka ska bli awsome! Så att jag kan njuta lite mer av Påsk! :D Mkt träning. Har ju inte lov förens efter påsk men :)

Tränat!!

Nyss hoppat av crosstrainern! Körde 30 minuter och förbrände 220 kCal! UNDERBART! :D Vill egentligen köra mer men måste hinna duscha innan maten och sen är pappa och hans kompis här så vill ju inte ställa mig och köra zumba då haha. Men promenader och 30 minuter crosstrainer får bli bra för idag!! :D Wiho kör lite situps och sånt sen!

Vill träna!

Men kommer nog inte hinna idag! :( Fan då! Ska försöka sen! Men måste plugga för har massa prov.. men borde göra det ändå! Behöver en spark i rava!!!!

Te!

Dricker mig andra kopp (stor kopp) te och har inte ätit något mer än havregrynsgröt idag. Känns bra. Sen vet jag inte vad det blir för mat om pappa lagar böngryta eller om jag värmer linssoppa. Båda är nyttigt och bra men linssoppan är nog färre kalorier! Annars är jag lite sugen på lax och grönsaker! Men lutar mot linssoppa! :)

Söndag 17 april

Hejsan! :)
Idag vaknade jag upp hos kompis och stack iväg med bussen direkt :P Gick till bussen så fick en promenad och åt inget innan. Kom hem och stack till stallet så fick en promenad till. Nu har jag ätit frukost (kl halv 3 haha) och druckit te och nu måste jag plugga! Blev havregrynsgröt till frukost. Jo just det åt 2 rader mörk choklad oxå -.- så dumt! Men måste verkligen träna sen så bränner vell bort det! Måste plugga oxå för har prov i morgon...
Och nu mår jag illa med :(
.
Igår blev det en massa godis och pizza och skit! USCH!!! MÅSTE TRÄNA SEN!!!!!!!!!!!!!!! ÄR FET!!
I morgon ska jag väga mig igen och ska göra det oftare! Sköta mig bra igen! Klarade ju förra veckan så bra och denna veckan gick åt helvete!
Skriver sen!

Lördag

Uppträdandet gick bra! :)
Nu har jag ätit lite och ska snart sticka och rida och va med kompisar! Även om det blir mkt mat så blir det lite motion oxå så det är bra. Har redan gått massor idag och kommer säkert gå mer! Eller et ska jag ska snart gå till busen! :)
Hoppas ni alla får en fin helg! <3

Ingen mer mat för mig idag!

Åt sallad och räkröra. Var gott. Inga kolhydrater... men spelar ju inte så stor roll när jag åt godis men aja! Har iaf borstat tänderna nu så att det inte blir mer godis! :P
I morgon ska jag försöka övertala min vänner om att INTE äta pizza... om vi kunde käka sallad ist...Eller något nyttigare... vill inte ha fet pizza :(  jag vill bli smal! Träna och äta nyttigt och bli smal!!!!! :)
Ska snart sova för ska uppträda imorgon och behöver vara pigg! :)
Godnatt<3

2 days more!

Efter denna vecka (eller redan på söndag) ska jag börja träna och äta riktigt igen! Denna vecka har inte gått så bra så nu behöver jag komma upp på fötter igen! :D
Ska äta lite mer idag för måste ha middag känner jag. I morgon ska jag försöka att "BARA" äta havregrynsgröt till frukost, pizza med kompisarna och sen övrigt godis som vi ska äta under kvällen. Kommer ju ha myskväll med kompisarna! Så då kommer det bli lite men ska försöka att inte äta mer än det.. sådär smått emellan eller så :P
Sen kommer det bli lite promenader oså.

Går inte bra idag!

Har ätit godis, en kula glass, havregrynsgröt, flingor... och sen blir det räkröra och sallad och säkert ännu mer godis! :(
I morgon blir det pizza o säkert godis!... :(

Godmorgon fredag!!

Härligt med helg!
HAr nyss ätit frukost, havregrynsgröt så klart och nu ska jag dricka grönt te. Börjar klockan 12 idag och har bara en lektion så det är skönt. Tror jag ska gå och fika med två vänner (en som jag o kompis T nyss har träffat och börjat umgås mer med :D) Men ska försöka att inte ta något onyttigt. Blir vell te och så får vi se oom det blir något sött... Vill inte det helst men -.- Blev ju ingen träning i morse då jag försov mig :O Hade ställt klockan men var så trött så somnade om och vaknade precis i rätt tid för att göra mig i ordning oså så hade iinte hunnit :/
Aja får se om jag kan träna ngt i kväll. Blir iaf en promenad till bussen och sen till skolan och sen hem oså så det är bra :) Ska gå förbi och köpa ngt tills ikväll oxå. Funderar på vindruvor och en liiten godispåse bara för annars kmr mamma börja undra -.-
Aja nu ska jag göra mig i ordning! Ha en fin dag! Kram<3

Morgondagens planering!

MAT:
  • Havregrynsgröt = 130 kCal
  • Räkröra och sallad = ?
  • Något?
Träning:
  • Jogga på morgonen innan frukost ca 2-3 km (2 lååånga branta uppförsbackar!)
  • Promenad till bussen
  • Skolan
  • Promenad hem
  • Övrigt - situps osv
Börjar klockan tolv mena jag...Så ska försöka jogga i morgon innan jag käkar frukost :D Bästa träningen! Blir inte så långt men bättre än inget o en bra kom igång grej :D Men nu ska jag sova så jag orkar! Ska försöka att inte äta mkt i morgon! Äter frukost så sent som möjligt. Ingen lunch i skolan för missar den. Sen lite hemma. Kanske blir godis på kvällen :P Men tränar ju så får vell kanske gå... :)

Torsdag 14 april

Hej!
Förlåt för dålig bloggning men igår var jag med kompis och idag har jag inte orkat. Har inte gått så bra med mat o träning så -.- Skulle ju tränat igår men min kompis hängde med mig hem så blev inte av. Ändå träning jag fått denna vecka är promenader o de e ju bättre än inget. Fast idag joggade jag till stallet hihi :D
Har även gjort en massa situps de senaste dagarna o ska börja göra det igen nu :D Nu SKA jag ner!
Börja väga mig typ varje dag och äta nyttigt!
Har ätit nått sött varenda dag denna vecka -.- Men ska träna i morgon innan skola (börjar ett) Och sen på söndag!
.
Mamma bad mig gå in o köpa nått gött tills i morgon kväll efter skolan. Funderar på nått nyttigare alternativ än godis o chips???? Vet ni något??? :)
Ska försöka få med min kompis för o träna inför triathlon i sommar :D Skulle va en kul utmaning :D

Tisdag 12 april

Hej :)
Har inte hållit mig till planen idag! Blev en liten frukost (den öll jag till planen!) men sen blev det fika på skolan på ett café och jag tog en varm macka. Sen åt jag en korv med sallad - också enligt planen men hade ju ändå ätit smörgåsen. Sen när jag kom hem åt jag lax och sallad och det va oxå enligt planen men sen åt jag en halv grape, 1 morotskakebit (jag vet att jag inte ska äta något sött på vekodagar men failade denna veckan men ska klara det i morgon och torsdag :D ) och sen te och 1 kiwi och en skål flingor. Failade lite där då men känns ändå rät lugnt :)
Promenerade till bussen i morse och har gått mkt i skolan idag.
Har gjort situps oxå o de e bra.
Morgondagen ser ut såhär:
  • Frukost - flingor, frukt, te
  • Skola halv 11-12 föreläsning (tror ej jag hinner lunch för bussen går halv ett)
  • buss hem och promenad hem
  • Promenad, rida, stallet osv!
  • Träna crosstrainer MINST 30 minuter
  • Böngryta, ris ELLER inga kolhydrater!
  • Plugga!
  • Sova
Så ser min dag ut i morgon typ. Ska träna och äta normalt, inte för mkt, inget onyttigt utan lagom mycket och sen MÅSTE jag träna mer! Hade gympa idag, eller en föreläsnig typ och min lärare sa att man måste träna 2-3 gånger i veckan MINST 30 minuter varje gång för att se resultat! Så måste börja köra 30 minuter igen! MINST! :D Men det klarar jag nog! Måste köra lite mer styrka oxå hemma. Mest magen men även lite ben oså!

-

Åt skogen med Skinny Girl Dieten!!! ;)

Morgondagens planering - SKD 300 kCal

Ska försöka sprida ut dagens innehåll över dagen. Ska till mamma och hon skulle laga mat...Dock så räknas ju inte kalorier från frukt och sånt så får äta mkt sånt :D
  • 0,5 portion havregrynsgröt, 1 apelsin = 65 kCal + (50 kCal)
  • Lunch i skolan - Korv o sallad = 100 kCal
  • Middag hemma - Lax och sallad (tror jag!) = 150 kCal
  • FRUKT!!
Äter jag såhär blir det liiite mer än 300 kCal. Men har jag tur så kommer inte lunchen och middagen innehålla så mkt. Jag orkar inte kolla upp exakt men tycker ändå det ser bra ut! På kvällen kan jag ta en halv grape och en kiwi och te och så får det vara bra! :D Får se om jag går på en promenad, annars gör jag situps. Har ont i höften när jag går och ont i ryggen när jag gör situps! Det suger!!! :S :( -.- >.< :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja har gått rätt mkt idag o det är skönt! Både till bussen, på stan (sprungit runt) från stallet osv!
Godnatt! Vet ej hur jag gör i morgon med maten! :O Ska försöka ta lite!

Måndag kväll

Hejsan!
Har haft en skön vårdag i en stad nära där jag bor :) Har piercat naveln så nu måste den bli smal o platt till sommaren hihihihihi :D Lyckades övertala pappsen tillslut ;)
Aja skulle ju ha börjat med Skinny Girl Dieten idag men på grund av att jag var i stan blev ju maten inte som jag ville. MEN var dock duktig och tog en räksallad när vi käkade och inte pommes med kött eller så! :D Där fick jag plus poäng haha ^^ Sen blev det dock en Mcflurry på donken. Aldrig smakat innan och ja den var GOOOD!!!! Undrar hur många kalorier? Va ju glass o daim.. hmmm???
Aja dieten sa att ja skulle ligga på 400 kCal men jag VET att jag hamnade på mer.
Såhär har dagen sett ut:
  • Frukost - havregrynsgröt, te = 130 kCal
  • Lunch - LITE riven morot (det var superlite haha)
  • Middag - räksallad + cola = 400 kCal ??????
  • Fika - Mcflurry + smakade på milkshake
  • Kvällsmat - havregrynsgröt, ett halvt ägg, te = 165 kCal
  • Extra: 1 morot med vitlöksdipp
Blev lite mycket fast ändå inte... Hamnade dock lååångt över 400 kalorier men tror nog jag fortfarande är under tusen... Om det inte vart för glassen så hade det sett lite bättre ut. Men kan FÖRSÖKA få 300 kCal in i morgon men det kommer att bli svårt :S

Söndag kväll! Dagens in/ut

Hejsan!
Har inte orkar blogga idag. Men det har gått rätt så bra med mat o träning.
Har ätit:
  • Havregrynsgröt, te, 1 ägg
  • lax, sallad, morot, lite ris, dipp, lite räkor, 1 ägg
  • te
  • 1 apelsin
Låter inte så mkt men middagen blev en hejdundrand portion! Vart inte meningen det skulle bli så mkt :O O de va inte meningen ja skulle äta ris oxå men de fanns kvar sen igår o då tog jag lite. Men de va ändå nyttigt så skit sam! :D
UT:
  • Stallet, ridit osv = -200 kCal
  • Crosstrainer = - 100 kCal
Borde ha tränat mera! Men är så trött så orkade inte. Blev lite iaf! Men min mage är värsta uppsvullen nu :S :( Undrar om det beror på riset??? Vet inte.
I morgon är jag ledig från skolan men ska åka med en kompis till en annan skola oså ska vi fika och så ska jag ta hål i naveln :D Så nu måste den bli platt och fin till sommaren!!! :D HIHI
Aja godnatt! <3 Hoppas det går bra för er! Och just de ja Börjar med Skinny girl dieten i morgon! :D

Hmm men eftersom jag åker bort kommer det bli svårt redan första dagen -.- LYCKAT!! Men ska försöka! :D

Godnatt!

Ligger i sängen nu! Åt inget mer ikväll och det var bra! Pappa satt och mumsade i sig fruktsallad o glass och choklad och jag åt inget!! :D Duktigt!
Aja gör några situps innan jag somnar. Blir nog film.
I morgon ska jag upp o träna!! Och det blir inte så mkt mat i morgon. Havregrynsgröt till frukost, sen till middag lax, sallad o ägg. Och sen något litet på kvällen som antingen havregrynsgröt eller morotsstavar o dipp :)
Godnatt! :)

Ätit

Har ätit för en stund sedan, käkade sallad, 1 ägg och kycklingröra. MUMS så gott det var och nu är jag lagom mätt. Blev jättetrött nu :( Borde träna men orkar inte! Har inte sovit så mkt i natt, eler somnade 4 o vaknade tolv men har ju ändå ruckat på rutinen lixom. Så är trött nu... Men gör såhär: Har gått lite idag och igår + att jag red idag så det får bli dagens träning, sen så får jag göra lite situps och benövningar sen så det blir lite mera träning. Oså tränar jag i morgon på morgonen och rider lite senare. Får duga!! Har inte ätit så mkt idag om man räknar bort chokladen... >.<
Aja! :P

Lördag 9 april

Hejsan! :)
Hade en jättekul eftermiddag/kväll och natt hos min kompis! Skrattade sjukt mkt så om jag inte har magrutor ni vettja fasen inte hur ja ska få de haha ;) Nej men maten gick ganska bra oxå. På skolan åt jag kanske lite för mkt men inget sött. Lyckades stå emot trots att det var nära. Sen hos kompis åt jag en stor och SUPERGOD sallad! Okej det var både dressing och bröd till den men ändå inget sött fortfarande. Sen på kvällen åt jag lite marängswisch och lite choklad och det var vell inte det bästa men kände att det inte gjorde så mkt :)
Idag där emot har det inte gått som jag vill! :( Hade tänkt tt inte äta något sött idag men på grund av att jag kollade fel på busstider så fick kompis och jag en helt timme extra på stan o då gick vi o köpte en chokladkaka och en cola zero som vi delade på. Plus att jag åt frukost i morse som bestod av 3 (väldigt små) smörgåsar!
Mådde jäkligt illa efter chokladen och orkar inte räkna hur mkt det blev men har inte ätit sen dess iaf. Har vart och ridit och gått till stallet och tbx så blivit av med lite iaf :D Tänkte träna senare ikväll efter att jag ätit för nu är jag lite yr och så eftersom jag inte ätit något alls.
Tänkte laga mat nu och det blir kyckling i tacosåsröra och en stor sallad :D Kokar ett par ägg till det med. TIll pappa gör jag ris men det vill inte jag ha!! Onödigt när jag käkade ris igår (på skolan) och redan har fått i mig för mkt! :)
Men blir träning sen ikväll iaf så att jag jämnar ut det lite! :)
Nu ska jag laga mat! Puss hej! Hörs sen :)

Fredag 8 april

Hej och godmorgon!
Jag har legat i sngen o slappat ett tag nu men nu måste jag upp o duscha, sminka mig äta frukost osv. Idag börjar jag skolan kl 10 och har ett matteprov senare...hoppas jag klarar det!
Frukost blir enligt planeringen, havregrynsgröt, te, 0,5 grape och 1 kiwi :) Måste få i mig frukt och vitaminer så det är bra :D

Föresten om ni vill så kan dom som vill börja på Skinny Girl Dieten, så kan vi börja alla samtidigt så kan man hjälpa, peppa o stötta varandra :D Enklare om man är flera :D Jag ska iaf se hur det går i helgen om jag behöver en hjälp planering eller inte :)
Nej nu ska jag gå o bajsa och sen ducscha! Vet inte om jag kan blogga mer idag eftersom jag ska sova över hon en kompis! Men annars får ni ha det bra!!! PUSS!!!! <3

Skinny Girl Diet

Har funderat lite på dieten och jag kommer INTE köra ABC dieten. Om jag kör en diet så kommer det vara Skinny Girl Dieten som är lite enklare. :)
Om jag kör denna så börjar jag på söndag. Risken är stor att jag failar på påsk dock men då kan jag antingen börja om (men det vill jag inte!!!) eller äter jag inget annat under just den dagen då det är påskmiddag hos mormor oså  kan jag ju typ äta PYTTELITE dagen innan och efter så borde det inte spela så stor roll. Jag menar behöver ju inte följa planeringen EXAKT men jag har den som riktlinje, som mål för dagen :D
Får tänka lite till hihi ^^
Nu ska jag sova snart! Godnatt! <3

Morgondagens planering - fredag

  • Frukost - havregrynsgröt, 1 kiwi, 0,5 grape, te = 185 kCal
  • Lunch i skolan är det kebabgryta med ris - lite kebabgryta (helst inget ris??) och sallad!! = 150 kCal (?)
  • Hemma hos kompis, middag - Köpt sallad (man väljer själv) Inga kolhydrater, kyckling, ägg, räkor, sallad, gurka, majs, kanske något mer... = ca 200 kCal - 300 kCal
  • Sen vet jag inte, så lite som möjligt och HELSt inget sött!!!!!!!
Kanske blir någon promenad i morgon om jag är på bra humör och om kompis vill! Ska verkligen försöka att inte äta något sött! Har ju vart så duktig hela denna vecka (eller faila ju lite måndag och tisdag men rättade ju till det ganska smidigt ändå!:) , åt ju inget sött iaf! ) så ska inte förstöra det nu!!! På lördag och söndag blir det ordentlig träning på crosstrainer eller cykelmaskin om pappa kan och hämta den någon gång!
Puss! :)

Dagens in/ut

IN:
  • Havregrynsgröt, lite te = 130 kCal
  • Lite kålpudding, sås, lingonsylt och sallad = 200 kCal (?)
  • Räk och kräftskjärts sopps + knäckebröd = ca 200 kCal
  • 0,5 grape, 1 kiwi, te = 56 kCal
Sammanlagt = 586 kCal
.
UT:
  • Promenad till bussen 15 minuter = -50 kCal
  • I skolan , till matsalen osv = -100 kCal
  • Promenad hem från skolan = -50 kCal
  • PW ca 1 timme = -200 kCal
  • lite situps
Sammanlagt = -400 kCal
.
Totalt = 186 kCal = NÖJD!!!! :D
.
Lyckades hålla mig till min planering och inte äta för mycket. Ligger nu i min säng och ska göra några mattetal och sen sova! Ska försöka vara pigg i morgon när det är fredag och allt så att jag kan motstå från sötsaker!! Vill faktiskt inte ha något. Men är nöjd med dagen även om jag inte vet kalorierna exakt så är det på ett ungefär, har ju lite koll iaf :D

Pw nu!

Nu har jag suttit och rå pluggat matte så är helt snurrig! Så nu går jag ut på en promenad med mamma! Gött! Kommer nog ta ca en timme och jag förbränner ca 200 kCal :D

Hemma från skolan!

Kom hem för en stund sedan och har ätit middag nu som bestod av en tallrik räk och kräftskjärtssoppa och lite knäckebröd. Inga kolhydrater i soppan!! Bra det :) Tror dock den va ganska fet för de va räkost i soppan... Men gör nog inte så mkt :)
I skolan åt jag inga kolhydrater heller :D Eller ja ingen potatis iaf! Tog en kålpudding bit, sås, lingonsylt och sen lite sallad. Blev precis lagom mätt och vart helnöjd!! :D Tog inte två gånger heller :D Samma nu efter soppan, blev lagom mätt :D :D :D Jag känner mig stark!!!
Nu blir det plugg och sen ut på power walk med mamma och sen blir det programmet "du är vad du äter" och få lite inspiration och motivation :D
Ingen mer mat för mig idag förutom en halv grape och en kiwi. Tar en kopp te med sen ikväll!
Men nu ropar matteboken på mig >.< Är nöjd med mig iaf :D :D
Puss!! <3

Frukost och snart skola

Sticker snart iväg till bussen. Går ner så jag blir av med lite! :) Har nys ätit frukost, havregrynsgröt och mår lite illa nu :( :S Har en kopp te bredvid mig men är inte sugen så kommer inte orka dricka allt!
Slutar 4 idag så går lång dag! Börjar tio. SEGT!!!
Ska inte äta mkt i skolan nu!! inte när det visade minus på vågen och allt! :D

Torsdag 7 april - morgonvikt

Morgonvikten idag låg på 62,8 kg. Alltså -0,6 kg sen igår! Gött!!! :D

ABC - dieten

Ana Boot Camp(ABC)dieten: Genom att ha ett varierande kalori-intag lurar man kroppen att hålla förbränningen uppe. Det bästa är att hålla sig enligt planeringen. Hetsar du en dag - svält dagen efter. Men blir det för mycket strul så börja om. Man ska kunna gå ner runt 15 kg på de här 50 dagarna.

.

Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast

.

Funderar på att köra denna... Kanske inte fullt ut men ha den som riktning i alla fall. För jag KAN inte fasta på en veckodag då jag har lång dag i skolan osv. Jag skulle kunna fasta en dag då jag är hemma isf! Men om man byter nån dag borde inte spela så stor roll lixom?? :) Kommer bli svårt att hamna på så få kalorier när jag bor hemma med mamma och pappa (eller ja dom e ju skilda) men hos pappa sköter jag ofta maten själv eller lagar den eller bestämmer o då kan jag ju tänka lite smart och räkna ut själv... Sen äta LITE så jag kan dela upp över dagen. Sen kan jag be mamma och pappa att köpa varma koppen till mig. Vore bra att ha så det inte blir för många kalorier! :)

Men ska fundera över denna några dagar. Om jag kör den så börjar jag på måndag! :D

Just nu är jag faktiskt sjukt taggad och jag tror jag lyckades få med kompisen på att inte äta något onyttigt på fredag!!! Hoppas denna braiga sida av mig håller kvar nu och är stark! Vill klara detta för nu har jag ju gått upp flera kilo igen :(( Men ska inte gnälla!!! Nyttig, lite mat och träning och jag är snygg och smal till sommaren!!!!!

Vågar jag köra på denna diet?????? Om det blir för svårt jag jag ju bara plussa 100 eller 200 kalorier på varje dag och ändå gå ner.. eller hur? :) Eller så kör jag på Skinny girl dieten som nog är lite enklare...





 


Morgondagens planering

I morgon så ska jag äta såhär:
  • Frukost - Havregrynsgröt och te
  • Lunch i skolan - kolpudding.. (äter inte mkt pudding och tar lite sallad till), Mycket vatten!!!
  • Middag (hemma) - Räksoppa (MUMS!! Tror att den är nyttig, inga kolhydrater i den iaf :D o ingen grädde!)
  • Kvällsmat - Grönt te, 0,5 grape, 1 kiwi
Det borde inte bli för mkt i morgon om jag håller mig till detta. Ska äta så lite som möjligt i skolan men går lång dag och blir så jobbigt annars men äter pyttelite!!! Ska försöka iaf! Och soppan hemma tar jag en skål! Inte mer! Och sen blir det ingen gröt eller flingor till kvällsmat utan bara frukt! Blir nog bra :) Ska se om jag kanske kan gå ut och gå i morgon med mamma men har prov på fredag som jag måste plugga till... Aja får se annars får det blir en massa magövningar och rumpövningar! Föresten så har jag träningsverk i låren... BRA!! :D
Snygg mage!!!
.
Är lite orolig för på fredag så ska jag följa med en kompis hem och sova där o ha myskväll. Och hon typ sa åh vi kan göra trerätters o en massa mat och kladdkaka med grädde till efterrätt och sen godis eller chips... Okej då blir det en gång denna veckan men faktiskt så vill jag inte ha! Vill äta nyttigt!!! :( Kan ju fråga om vi kn göra fruktsallad ist...men tror inte hon vill de. Frågade om vi kunde ha morot o gurka o dipp ist för chips o dipp men de ville hon inte >.< JAG VILL VERKLIGEN INTE NU NÄR JAG KOMMIT IGÅNG OCH BLIVIT AV MED SÖTSUGET OCH INTE VILL HA DET!!!!!!! VAD SKA JAG GÖRA?? SNÄLLA HJÄLP!?!?!?!?
Sa till henne att vi kunde gå ut o gå på en kvällspromenad o det verka hon gilla iaf... :)

Dagens in/ut

IN:
  • Te
  • Frukost - 0,5 portion Havregrynsgröt = 65 kCal
  • Middag - lax, broccoli, 1 morot, gurka, lite räkor, sås = 360 kCal (ungefär??)
  • Kvällsmat - 1 portion havregrynsgröt, te = 130 kCal
Sammanlagt = 555 kCal
UT:
  • Crosstrainer 15 minutre = -100 kCal
  • promenad 15 minuter (fram o tbx) - -50 kCal
  • rida = -100 kCal
  • stallarbete = -50 kCal
  • Zumba ca 20 minuter = -100 kCal
Sammanlagt -400 kCal
.
Totalt = 155 kCal
.
Stallarbetet och ridningen och det är svårt att säga men tar det minsta för det är nog inte mer iaf! :) Sen vet jag som sagt inte exakt med middagen oså men tar på ett ungefär! Hur som helst så är jag nöjd med dagen! Inget sött, lagom nyttig mat och lagom med träning :D Känns bra detta nu är jag fan motiverad igen och jag SKA klara det!!! :)

Kört zumbaa!!!

Ca 20 minuter. Får räcka för idag, kanske gör lite mer situps och sånt sen. HAr redan gjort det idag men skadar ju inte med mer :D
Kan egentligen göra mer men vill lägga mig tidigt idag och har lite mer tyska att öva på och ska duscha och äta med! Blir havregrynsgröt! :D

Recept - Böngryta

Även om jag inte åt böngrytan idag kan jag ändå lägga upp receptet:
.
4 portioner, ca 30 minuter
  • 2 skivade morötter
  • 2 gula lökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 2 msk matolja
  • 2 röda paprikor, urkärnade, skurna i bitar
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 1 burk röda bönor, sköljda (kidneybönor)
  • 2 lagerblad
  • salt och peppar
  • 0,5 dl persilja eller koriander (hackad)
Hetta upp oljan i en gryta och fräs morötter, lök och vitlök ca 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt fräsa ytterligare 3-4 minuter. rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, krossade tomater, buljong och lagerblad. Låt sjuda på svag värme i 8-10 minuter. Häll i bönorna och låt koka ytterligare så dom blir varma. Smaka av med salt och peppar och örtkryddor.
.
Vill man kan man ha i cashewnötter också men inget måste!!
Servera med ris, bröd, pasta, qunioa eller sallad. Nyttigast är såklart en sallad. Men annars kan man ta quinoa eller rårås eller fullkornspasta. Då blir det lite nyttigare i alla fall!
.
Jag lovar er detta är riktigt gott och jag tycker att ni ska testa det!! Det är nyttigt och gott! Och gör man en nyttig sallad till behöver man ingen pasta eller ris! PERFEKT!!
Bild från google men samma bild som i receptet! :)

Nyttig middag!

Sitter och äter middag nu. Blev inte böngryta för det fanns inte lök så improviserade ihop stekt lax, broccoli, morot, gurka, stekta räkor o kryddor och god gräddfilssås istället. Inga kolhydrater och riktigt nyttigt och gott!! :D Gör morots och gurkstavar som jag doppar i såsen! Supergott! :D
Nu blir det plugg och sen träning!! :) 

Ny kategori! - Recept

Nu kommer jag börja lägga in lite recept och sånt på bloggen tänkte jag! :) Det kommer vara allt möjligt men så nyttigt som det går :D Kommer lägga in både sötsaker och middagar oså men som sagt så nyttigt som möjligt och de bästa alternativen! :) Hoppas ni kommer gilla det!!! :)

-100 kCal

Direkt på morgonen på tom mage! GÖTT!!!! Körde 15 minuter crosstrainer, bättre än inget! Nu blir det te och lite skoluppgifter och sen blir det en halv portion havregrynsgröt. Sen stallet och förbränna lite och sen middagslagning! Blir böngryta och ris. Ska nog dock inte äta mycket ris utan ska försöka se om det finns något annat jag kan ta istället annars får det bli 1 dl ris. :)
Sen ska jag nog träna lite mer i kväll!!! Oså ska jag göra situps och rumpövningar! Till kvllsmat blir det en halv portion havregrynsgröt igen....

Onsdag 6 april - högsta vikt någonsin!

63,4 kg. DÖR!!! :((((
.
Fyfan! Nu ska jag ta och träna!! Kommer bara längre och längre bort från vad jag vill! HELVETE!!!! :(((

Dagens in/ut och Morgondagens planering

IN:
  • Frukost - flingor o mjölk, kiwi, te, 0,5 actimell, ägg = 301 kCal
  • Lunch på café - Kycklingsallad (inga kolhydrater) med lite dressing (sås, ej fet) = 300 kCal (VET EJ!)
  • Middag - Hemmagjord pizza med kebabsås (försökte spy upp men fick bara upp pyttelite, mådde så JÄÄÄKLA illa efter att jag ätit :S ) = 500 kCal (kanske mer kanske mindre????
Sammanlagt - 1101 kCal
.
UT:
  • Promenad till skolan = -50 kCal
  • Promenad i skolan, till buss osv = -100 (säkert mer men säger så för att visa mindre)
  • Springa 1 500 m (jogga) = -50 kCal
  • Crosstrainer 30 minuter = - 204 kCal
Sammanlagt - 404 kCal
TOTALT = 697 kCal
.
Känns rätt okej. Har inte ätit sötsaker, har tränat, käkade en nyttig sallad, failade dock med pizzan men jämnade ut det lite med träning och ingen mer mat nu på kvällen!! Usch! :) Men kan inte göra något just nu. Blir att sova nu och up i morgon och träna och plugga och njuta av dagen! Ska försöka att inte äta mkt alls i morgon!!!
Typ:
  • Havregrynsgröt, te
  • apelsin, te
  • böngryta med ris (kanske ris??)
Beroende på hur det känns o vilka tider det blir så kanska KANSKE jag käkar lite linssoppa oxå men den e de inga kohlhydrater i (eller inte mkt iaf, lixom ingen pasta eller ris eller potatis...) men får som sagt se... ska försöka att inte äta mkt! :)
Godnatt ni är bäst stay strong !! <3

Tränat nu! Gött!

Pjuu! Ät helt svett! Körde 30 minuter crosstrainer och gjorde av med 204 kCal. Sprang ju förut 1000 meter på dryga 5 minuterna så där kanske jag gjorde åt ca 40 kCal... Eller kanske mer ??? Vet inte....
Har fått i uppgift på idrotten att man ska fyla i vad man tränar, när man tränar osv under några veckor så ska man analysera en massa grejer och ge er sjutton på att nu ska här tränas!!! :D I morgon kör jag crosstrainer igen och/eller ut och springer och sen till stallet och rida! :D Ska bli fit nu!!!!

Går inget som ja vill???

Nu har jag ont i magen oxå och känner mig FETAST i världen!
Snart blir det iaf träning! Ska bara plugga lite till...

Motionscykel!

Ska jag fååå!!! YES!!! Eller ja den är farmors gamla o är vell stenåldrig men borde ju funka bra ändå!! :D Ska be pappa hämta den sen så kanske den går o trampa på i kväll eller i morgon. Farmor sa att den kanske behövs grejas med :P Aja GLAAD E JAG för e ju bra o variera tärningen! :D

Tisdag 5 april

USCH!!!!!!!!!!!!!! Käkade en stor frukost i morse! Sen på lunchen i skolan käkade jag sallad på ett café. Nu när jag kom hem åt jag en massa pizza med kebabsås och jag blev så illamående att jag sprang till toan o försökte få upp det! :S Fick bara upp typ 1 matsked :O Gjorde så ont i halsen och jag ville inte egentligen! Mår bara så illa så skulle vara skönt att få bort det!! :((((( Fan! Ingen mer mat för mig idag!!!! BARA TE!
För att jämna ut det ska jag träna som fan sen!!!!
Sprang ca 1 500 meter på idrotten idag. bra!
Usch mår så illa :( Fan att ja skulle äta pizzan!!!! :S O vet ni det finns en bit kladdkaka o kylskåpet.... funderade ett tag på o ta men inte nu längre!!! USCH!!! Är glad att jag inte äter nått sött iaf! Men vill få upp pizzan NU men ja kan inte/vågar inte!

Morgondagens planering

  • Frukost - havregrynsgröt, kiwi, te
  • Lunch i skolan (?) - fiskgratäng (äter nog mest sallad...
  • Hemma - KANSKE böngryta eller något annat matigt!
  • Havrgrynsgröt (?)
I morgon ska jag springa 1000 meter i skolan på idrotten! Kommer ge gärnet o kuta haha... Sen ska jag nog träna när jag kommer hem oxå! Antingen på crosstrainern eller om jag kanske får låna farmors gamla träningscykel om hon eller farbror inte använder den.... :D
Puss! Stay strong! <3

Dagens in/ut

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har kollat på tv nu på kvällen. Dagens in blev inte enligt planeringen... Tror det kan bero på att jag inte åt någon ordentlig mat igår utan bara en massa skit och sen att jag inte gjorde det idag heller >.< . Så får skylla mig själv! Så frå och med nu ska jag försöka äta lite middag när jag kommer hem så att risken för småätande minskar!!! För nu blev det på tok för många smörgåsar! USCH!!
  • Frukost - 1/2 portion havregrynsgröt, ägg, grönt te = 150 kCal
  • Lunch i skolan - 2 pannkakor, lite majs och morot - 300 kCal
  • 4 limpmackor med smör, grönt te = 400 kCal (?)
  • havregrynsgröt, ägg, avokado och mangoröra = 250 kCal (?)
Hmmmm kommer inte på något mer jag käka... jo lite knäckebröd men orkar inte ta med de nu... Hamna lite över tusen kalorier :( Om jag inte hittat smörgåsarna hade jag klarat de! Men jag är stolt att jag inte åt NÅGOT sött alls för det vill jag inte göra under veckorna och så lite som möjligt på helgerna!!!!
Men en kombinaton av dålig mat och för lite sömn är INTE bra! I morgon gör jag bättre!!

Okej blev inte som ja tänkt mig idag!

Klarade mig suveränt i skolan! Åt 2 pannkakor och sen lite sallad. Kände mig stolt men inte helt mätt oså. När ja sluta o skulle hem vart ja jätte hungrig o de slutade i 4 limpmackor :S CRAP!!
Aja skit sam! :(

Morgondagens planering

I morgon börjar jag om igen :) Klarade denna veckan väldigt bra förutom helgen då! Men är väldigt nöjd med måndagen och tisdagen. Onsdagen och torsdagen åt jag lite mer men fortfarande inget sött så de va ju bra :D Fredag, lördag o idag gick ju inte så bra men nu tar ja nya tag inför veckan! :D
Inget sött på hela veckan och så lite som möjligt på helgen!
I morgon så tänkte ja äta ungefär såhär:
  • Frukost: 1/2 portion havregrynsgröt, 1 ägg, te = ca 150 kCal
  • Lunch (i skolan): 2 st pannkakor med LITE sylt! VATTEN!!!! = CA 300 kCal
  • Mellis: 0,5 grape, 1 kiwi = 55 kCal
  • Kvällsmat: ANTINGEN havregrynsgröt ELLER flingor = CA 130 kCal
Hamnar på ungefär 535 kCal om ja inte räknat helt fel??
Ska till mamma i morgon och vet inte om hon ska laga mat? Om hon ska det så kan jag be henne antingen göra varma koppen eller typ broccolisoppa eller nått som det inte är så mkt i. Om jag äter nått mer så skippar jag gröten eller flingorna på kvällen så jämnar det nog ut sig ganska bra :)
Nu ska jag sova! Har sovit alldeles för lite de senaste nätterna och det tar på en!
Godnatt! <3

Söndag kväll

Hej!
Vart med två kompisar igår och idag, dom sov över! Vi gjorde pizza igår och åt lite kladdkaka, chips, drack cola oså. Idag åt vi choklad. Men igår fick jag jätte ont i magen efter pizzan o kladdkakan och gick på toa så vet inte om det gick igenom snabbt eller om kroppen tog upp mycket??????? Aja dansade ganska mkt igår också och sen var jag o red oså. Under dagen hade jag bara ätit 1,5 skålar med fil o flingot och druckit te så åt inte mkt under dagen utan det var på kvällen...
Idag så åt jag två mackor med ägg o kaviar. Drack te till. Sen så blev det choklad. Ganska mkt blev det. vi var tre personer som delade på 2 chokladkakor! :O Plus lite chips.... Dock så stack jag till stallet, sprang lite, stallarbetade, red, o gick och sprang hem så lite träning.... Åt lite kladdkaka som va kvar sen igår med glass till. Så idag har jag inte ätit någon bra mat.... Bara sött typ. BLÄ!!! Har gjort lite övningar nu med för mage, rumpa o lår! GOOD! :)

Lördag 2 april

Hej!
Pappa väckte mig vid 9 tiden i morse. Somnade vell runt 3 i natt eller nått. Låg o skissade och lyssnade på musik :) Aja nu är jag ganska trött oså men har städad det siste inför ikväll eller ja sen när dom kommer :) Har inte ätit något än och vet inte om jag ska göra det heller. Eftersom vi ska käka pizza, kladdkaka, chips och godis vet jag att det kommer bli så mkt sen och om ja inte äter nu blir det ju inte lika mycket... men skulle kunna äta havregrynsgröt för det är ju mättande och inte så extremt mkt.... Får se ska iaf dricka te!
Hoppas ni får en bra dag! Vet inte om jag kommer blogga mer eftersom mina kompisar kommer snart och då vill jag nog inte riskera att blogga ifall de märker att ja skriver en viktminskningsblogg... HAHA en annan kompis märkte ju de en gång men tror inte hon fatta va det var men hon tog lixom upp bloggen.. :O Vill inte att det händer igen!

Fredag 1 april

Är svintrött! Ligger i soffan o sover typ. Har ätit för mkt idag!! :( Jag suger!
  • 0,5 grape, 1 kiwi, 1 ägg
  • kött, lite potatis o sås
  • 1 chokladboll, 0,5 banansplitt (godis), en skumgodis
  • 2 skålar med fil och flingor!
Åh fan!

RSS 2.0