Träna?

Ätiti frukost medans valpen ligger och vilar. Ska ge den mat nu och rasta den och sen funderar jag på att träna... var länge sen nu och det behövs verkligen!!! Blir crosstrainer så jag kan ha koll på vovven oxå! :D

Torsdag 18e juli

Fick en kommentar där bloggen ej var länkad så svarar här :)
.
Är det schäfer tiken? Jag har själv en bruksschäfer tik på 1,5år. Bilder! :)
.
Japp det är det! :D Åh så underbart hihi dom e så fina! :D Japp jag lovar att det kommer bilder!!

Greja<3

Nu är Greja här hemma hos oss. Hon springer runt och busar och har redan kissat inne 3 gånger trots att hon varit ute typ 4 varav en av dem var i typ 15 minuter... hmm hahaha men hon e helt fantastisk! Måste visa bilder om ni vill se! :D hihi
.
Idag har jag ätit:
  • havregrynsgröt + te
  • 2 korv med bröd (ketchup och senap) + lite oboy
  • 1 persika, 2 små mackor med kaviar + te
Varken nöjd eller missnöjd. Har inte ätit så överdrivet mycket, inte blivit proppmätt lixom oså. Missnöjd för att inget av det är nyttigt förutom persikan lixom. Psst... aja orka bry sig haha eller ah skit sam.
Puss nu ska jag gosa med Grejjjjjaaaa :D <3

Lunch/middag

Käkade frukost vid 11 - havregrynsgröt
nu klockan 3 åt jag lunch/middag - 2 korv med bröd och lite oboy.
.
Duktigt, nej. Bryr jag mig? Tydligen inte -.-
.
Aja snart hämtar vi tha valp så de blir kul! Roligt roligt! :D

16e juli

Hej!
Gick upp halv 8 idag då E kom! :D Vi åt frukost tillsammans och har kollat på 5 filmer, skrivit på våran projekt och ätit en massa onyttigt! BLÄ! Men efter att ha slappat HELA dagen ska jag nu ut på en skogspromenad med mor. Vi ska se om vi hittar någon svamp. Blir gött att röra lite på sig! Jepp jepp! Hoppas ni har det bra! Puss och kram skumbanan!

Svar på kommentar

Eftersom du inte har skrivit in din blogg så svarar jag här:
.
Kommentar Av Linda:
Jag tror du är deppig för du äter dåligt. Sluta med att bara leva på mackor och gröt, det är inte ens nyttigt för kroppen kan inte förbränna och må bra om man inte äter varierad kost :) Så ät det som ni äter hemma, även om det är mycket fett. Man ska inte äta sig proppmätt, det är allt som krävs.
Jag har gjort som du och haft ont i magen och varit depp men så började jag äta allt som "normala" människor gör fast dock lite mindre portioner och på så sätt gått ner 5kg och varit glad och lycklig :)

.
Svar:
Då tror du fel för nu äter jag mer än jag brukar så nej det är det inte. Just nu håller jag på att bakar och ska snart äta fläskfilé potatis och kantarellsås o sallad och glass till efterrätt så jag äter vanligt nu. Har inte ätit gröt sen förra veckan tror jag? Och mackor käkade jag till frukost men vadå det får man vell? Igår åt jag ju pannkakor och i förrgår åt jag paj och kräftor o ja vad mer? Korv och bröd åt jag oxå... Hmm Förlåt blir lite irriterad för jag känner när det är på grund av maten som jag blir på dåligt humör eller inte och nu är det INTE det och de som stör mig är att du TROR att du vet hur det är... Blir alltid irriterad när någon tror något som inte stämmer. Har alltid gjort. Aja det är det jag försöker nu, att äta vanligt men mindra portioner och sen träna men hamnar ibland i små svackor och då blir jag sån här. Beror oxå på att det snart är skola, stressar, dåligt samvete och sånt så om detta beror på att jag äter dåligt lär jag spy om jag ska behöva äta mer? ...
Vad bra att du gick ner då och som sagt är det ju det jag vill, äta normal och träna och gå ner i vikt. Men just nu är inte kroppen och skallen med på det men jag svälter absolut inte nu... Äter när jag blir hungrig. Okej? :) Tack för din kommentar iaf, vet att du vill väl :) Kram

Känner mig depp

Fortfarande... Vet inte vad det är med mig.. Känner mig så nere och inte alls glad! Usch! Vad ska jag göra! Har ätit frukost, 2 små mackor med kaviar och 2 koppar te... Såg på Harry Potter och hemligheternas kammare... Snart ska jag till mamma. I kväll skulle vi äta fläskfile och kantarellsås... Gott men ÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETEEOUdvbdvbpvbwrpiubrwiu förlåt för cp inlägg och ingen motivation..

...

Mår inte så bra... Känner mig nere, stressad, elak, tjock, finnig, dum, korkad, klumpig och allt som går att kännas. Dock är jag ju i princip allt av de så kanske därför det känns som de -.-
Åh! Aja har ätit rätt ok i helgen... Inte vräkt i mig någongång och blivit så mätt att det är obekvämt eller så. Sov hos E fredag och lördag så ärför jag inte bloggat... Det bliv ju dock choklad och fil och frosties och sånt men aaa... Idag har jag ätit:
  • Frukost hos E : 2 små bagguetter med skinka och gurka, 1 skål fil och frosties, 1 glas juice
  • 4 pannkakor med glass och hållonsås
  • 4 mackor med kaviar, te
Rätt okej men dumt för det är varken nyttigt eller sm¨och fler portioner så nej kansk inte alls nöjd! Åh de regnar en massa och de e grått och trist och sommaren är snart slut och jag ORKAR INTE!!! Seriöst!
Helvete!

Morgonvikt

62,6 kg. Måste säga att jag är nöjd! I princip +/- 0
.
Och då har jag ju ätit mer oså! :D Goooood!!! Ska fortsätta såhär att äta lite och ofta! Och sen röra på mig!! :)

12 juli. Fredag

Idag ska jag först kanske rida, sen vara med tyskarna och bada oså och sen ska jag åka till E. Vi ska kanske ner på nån fest vid bryggan men vet inte om vi orkar haha, annars blir det mys med film oså! I morogn är det stora grejer som händer. En typ av fest som är 1 gång om året som oxå är en tävling. Eller tävlingen är under dagen och festen är på kvällen men vi kanske ska gå ut på kvällen men kanske inte. Får se. Så kommer antagligen inte kunna skriva förrän på söndag.
Ska tjata på henne att vi ska ut på en promenad oxå! Ja de ska jag de blir mys hihihihihi
Mår illa som av bara fasiken :( Blä!
Får ner o äta frukost... funderar på att väga mig men vet inte...

Middag klockan 22.00 och dagens

Äter middag nu. Blev väldigt sent för pappa och jag va i stugan hos tyskarna! Trevligt trevligt! :D Vi badade och sånt! :D Sen spelade kort o snackade.
Har ätit idag:
  • Havregrynsgröt, te
  • 1 korv, äggröra
  • 2 mackor med kaviar och te + persika/nektarin (?) haha
  • choklad och varm oboy (fick av tyskarna) Blaim it on the German people lixom... xD
  • kycklingrisotto (med vanlig ost i i stället för parmesanost...
Är ganska nöjd. Är nöjd om det inte vart för chokladen men som tur var åt jag inte mycket! :D
Och åt inte så mycket mat nu heller, eftersom det blev så sent.
.
Sen det som jag gjort ut är:
  • städat
  • ridit
  • cyklat drygt ca 3 kilometer
  • badat och sprungit runt en hel del
Ingen direkt träning men får gå :)

Lunch

Nyss käkat lunch som jag gjorde i ordning. Värmde en vanlig korv, gjorde äggröra på 2 ägg och 1 dl mjölk + salt o peppar och sen en morot till. Dock hällde jag ut lite mjölk för det blev för mycket och sen åt jag inte all äggröra, Tog lite ketchup och senap till med åt inte upp allt det heller. Har städat lite, vikt tvätt och satt på en tvättmaskin och nu ska jag ut och rida! :D
Hejsvejs!

Tips - vara sund, del 1

1. Lägg till istället för att dra ifrån

Börja med att motionera mera istället för att dra ner på maten. Det behöver inte vara något avancerat. Har du inte lyckats träna regelbundet tidigare räcker det med att du kommer igång med någon form av träning tre gånger i veckan för att du ska se resultat. Den träningen kan bestå av promenader, cykelturer, aerobics... Välj själv! Intensiteten ska vara så hög att du blir svettig och börjar andas tungt, men fortfarande kan prata samtidigt. Har du tränat regelbundet en längre tid, är det nu dags att ta i lite mer. Träna konditionsträning fyra-fem dagar i veckan och variera mellan olika träningsformer. Ta i så att du flåsar tungt och med nöd och näppe kan föra ett samtal.

2. Styrketräna

Ett pass i veckan är bättre än inget alls. Två räcker på motionsnivå. Är du ute efter muskeltonus och fitnessform pratar vi om tre-fyra pass i veckan. Hatar du styrketrä-ning duger det fint med Pump-klasser eller så kallade muskelpass på aerobicsen. Varför styrketräna? Ju mer muskelmassa du har, desto mer förbränner du. Dygnet runt dessutom, eftersom musklerna ständigt behö-ver ny energi. Dessutom är förbränningen direkt efter ett intensivt styrketräningspass extra hög i upp till några tim-mar efter avslutad träning.

3. Släng ut vågen

Din vikt är totalt oväsentlig så länge du inte med säkerhet vet hur mycket av den som består av muskelmassa, skelett, organ respektive fett. Det är inte så att en viss vikt representerar "i form" och en annan "för tjock" - det enda som spelar någon roll är "innehållet"! Har du en vältränad kropp kommer du att väga mer än genomsnittskvinnan eftersom du har mer muskelmassa. Samtidigt kommer du att se smalare ut, eftersom dina kilon består av fasta, smidiga muskler. Släng alltså vågen och rätta dig efter hur kroppen känns: är du stark, uthållig, smidig? Känn efter hur kläderna sitter och se hur du ser ut i spegeln.

4. Vardagsmotionera mera

Allt räknas! Kanske har du hört att du måste träna i 20-30 minuter för att fettförbränningen ska komma igång, men det är inte sant. Du bränner fett hela tiden, även i vila. Tränar du lågintensivt (med det menas t ex promenader, medelhårda cykelturer, lätt joggning), är det i och för sig bra om du kan hålla på lite längre tid, gärna uppåt en 60-90 minuter. När du tränar lågintensivt kommer en större andel av den energi du gör av med från fett än från kolhydrater. När du tränar med högre intensitet kommer istället en större andel från kolhydrater än från fett. Samtidigt bränner du totalt sett fler kalorier och därmed också mer fett om du tränar med högre intensitet. Vilket är då bäst? Har du inte tränat regelbundet förut ska du böja lågin-tensivt och först när du blir mer grundtränad höja intensi-teten i ett eller flera av träningspassen. Är du träningsvan bör du träna med hög intensitet i majoriteten av passen, men kör gärna något längre, lågin-tensivt pass eftersom skaderisken är mindre då. Lägg till all vardagsmotion du kan och du är på god väg mot en hög fettförbrännlng. Någon har räknat ut att personer som rör sig mycket "av sig själva", det vill säga som väljer trapporna istället för hissen, som går eller cyklar till jobbet, till möten och så vidare, i genomsnitt bränner 600 kcal mer om dagen än personer som lever ett mer stillasit-tande liv. Som sagt, allt räknas. Det är bättre att träna 10 minuter en dag när du helt enkelt inte har tid med mer, än att inte röra på sig alls. Det är bättre att träna en dag i veckan än inte alls. Gör inte tiden till en ursäkt, använd den!

5. Ät mer istället för mindre

Utan energi fungerar du inte. Du behöver energi för att leva och ännu mer för att orka jobba och träna. Äter du för Iite (läs: bantar/går på alltför hård diet) får du för det första inte tillräckligt med energi för att ta ut dig ordentligt när du tränar. Alltså kommer du inte att bränna maximalt med fett då. För det andra kommer kroppen snart att tro att du svälter den (vilket den ju faktiskt har fullkomligt rätt i). Men kroppen är smartare än du: när den känner sig hotad drar den ner på alla kroppsfunktioner som inte är absolut nöd-vändiga. Ditt hör naturligtvis fettförbränningen. Tvärt emot det du vill försöker kroppen hålla kvar fettet i krop-pen så mycket den bara kan. Fett är ju det energitätaste lägger på alldeles för mycket ved på en gång, kan du också stoppa i dig för mycket energi vid ett och samma tillfälle och därmed försvåra för kroppen att göra sig av med den på ett bra sätt. Den energi som kroppen inte klarar av att göra något vettigt med direkt hamnar på lagret - det vill säga i fettdepåerna. Bland överviktiga personer är det mycket vanligt att man hoppar över frukosten, äter en lätt lunch och sedan en riktig brakmiddag. Argumenten är ofta att "Jag är inte hungrig på morgonen" och "Det går väl på ett ut NÄR man äter dagens kalorier?!". Men det gör inte det. Undersökningar har visat att om man kan få en överviktig person att äta samma mängd och samma typ av mat som tidigare, men utspritt på fler gånger per dag, går de ner i vikt. Det blir lättare för kroppen att ta hand om den tillförda energin. Detta kan du tillämpa också om du inte är överviktig, utan bara vill fila på formen. Ät frukost, lunch och middag näringsämnet (det ger hela 9 kcal per gram, jämfört med kolhydrater och protein som bara ger 4 kcal per gram) och är därför det energilager som kan hålla kroppen igång längst i en svältsituation. Det är i det här läget du hamnar på en "platå" och absolut inte märker någon som helat positiv förändring i kroppen hur du än bär dig åt. Lösningen är att äta mer, inte mindre. Fyll en större andel av tallriken med frukt och/eller grönsaker. Ät mer av sådant som ger dig energi utan att innehålla särskilt mycket fett, som ris, pasta, potatis och magert kött, fisk, bönor med mera.

6. Ät oftare

Varje gång du äter något lägger du ved i din inre kamin. Förbränningen höjs för att ta vara på den nya energin. Men precis på samma sätt som du kan kväva en eld om du och två-tre mellanmål per dag. Du blir piggare eftersom du får ett jämnare blodsocker, du minskar risken för sötsug, och du bränner mer!

7. Ät frukost

Innan du protesterar att "Det orkar jag bara inte, jag har ingen aptit när jag vaknar", så läs vidare. Du behöver inte äta frukost när du kliver ur sängen. Cykla eller promenera till jobbet och ät frukost när du kommer fram eller när de andra tar dagens första fika istället. Du har en högre förbränning i början på dagen än precis innan du ska gå och lägga dig, och kan du lära dig att äta ett morgonmål kommer du inte att vara lika hungrig på kvällen.

8. Ät allsidigt

Du kan inte komma i form på yoghurt och bröd. Ledsen, men det är en sanning! Du måste äta allsidigt för att kroppens fettförbränning ska fungera. Risken är stor att du får i dig för få av de näringsämnen du behöver och för få kalorier, om du äter för ensidigt. Lär dig laga mat. Du behöver inte äta någon särskild mat och du behöver inte utesluta någonting så länge du äter lagom stora portioner och gör medvetna val. Ät två mål lagad mat per dag, ett till lunch och ett till middag. Har du ont om tid så gör i ordning matlådor att ta med till jobbet eller att äta när du kommer hem.

9. Välj nyckelhålsmärkt

Istället för att göra stora, dramatiska kostförändringar som i slutändan bara gör dig förvirrad och skapar desperata sötsug, bör du försöka göra små, små förändringar som du kan hålla fast vid resten av livet. Att välja nyckel-hålsmärkta varor är en sådan enkel förändring. Utan att tänka på något annat än att stoppa de nyckel-hålsmärkta varuvarianterna i kundkorgen äter du plötsligt både fiberrikt och förhållandevis fettsnålt. Mycket enklare, roligare och smartare än att ständigt räkna fettgram och kalorier!

10. Du behöver äta fett för att bränna fett

Fett är ett livsnödvändigt ämne, som har en rad funktioner i din kropp. Att helt utesluta det ur kosten leder till att kroppen totalt sett fungerar sämre. Äter du alltför fett-snålt, alltför länge kommer du också att rubba hormonba-lansen i kroppen, vilket kan få flera allvarliga följder. Risken för benskörhet, depression och ätstörningar är stor. I stället för att sky fett som pesten kan du fokusera på att äta bra fett. Det är skillnad på fett och fett nämligen. Lite förenklat kan man säga att fett som i rumstemperatur är fast (smör, ister, kokosfett) är sämre, medan fett som är fly-tande i rumstemperatur (vegetabiliska oljor) är bättre. Använd till exempel olivolja i matlagningen och på sallad. Skär bort synligt fett på kött och undvik gärna bordsmar-garin, men ät avokado och nötter för att få i dig bra fett.

11. Godis är okej

Jo, du läste rätt! Du kan med gott samvete fortsätta äta godis då och då. När du börjar äta oftare och mer balanserat kommer ditt godissug automatiskt att bli mindre efter-som du får ett jämnare blodsocker. När du slutar banta och börjar äta mer men bättre, kommer din kropp i balans, vilket ytterligare minskar godissuget. Med regelbunden träning skruvar du också upp din förbränning så att godiset du äter inte märks lika mycket på formen. Däremot bör du alltid äta godis som "något extra". Byt aldrig, aldrig, aldrig ut vanlig mat mot godis. Det är INTE "kalori som kalori" som gäller. Godis ger dig inte de näringsämnen din kropp behöver för att fungera, det ger dig inte heller rätt sorts fett och dessutom är det farligt att vänja sig vid att tänka på godis som "istället för mat". Försök också att begränsa godisätandet till en eller två dagar i veckan och ät lite, bara precis så mycket att suget stillas. Kommer suget under några dagar varje månad, kan du med gott samvete äta godis lite oftare då, om du sedan inte äter det under resten av månaden.

12. Hitta smala godisalternativ

Älskar du choklad kan du prova att byta ut det vanliga chokladgodiset mot chokladmousse eller chokladfromage som du blandar ihop av pulver och vatten eller mjölk. Är du mer allmänt sötsugen kan du prova frukt- och bär-krämer. Är det de allra sista kilona fram till toppformen du käm-par med så bör du välja ännu smalare alternativ. Frukt-sallad med honungsyoghurt ringlad över, samt müsli på toppen blir en god, fräsch frukost eller ett godis-mellan-mål. Fruktsallad med Keso och kanel likaså. Älskar du smågodis så välj skum, gelé eller lakritsgodis i första hand, eftersom det är nästan fettfritt. Ät aldrig mer än att du precis stillar suget. Köp inte hem stora godislass om du vet att du har svårt att hålla fing-rarna i styr då det finns där.

13. Småsnåla med fettet

Genom att snåla in lite här, lite där på fettet i kosten kan du generera stora formförbättringar på bara några månader. Byt ut lite, lite i taget för att vänja kroppen vid de små skillnader ismak och konsistens som kan uppstå. Byt från vanlig mjölk till lätt- eller minimjölk. Använd lätt-Crème Fraiche eller matlagningsyoghurt istället för grädde i såser. Prova att göra såser baserade på frukt- och grönsaksmos. Byt majonnäsen mot lätt- eller fettfri dito. Prova en magrare hårdost.

14. Välj en träningsform du gillar

Välj inte träningsform efter vad som bränner mest. Faktum är att det är strunt samma om du bränner mer på löpbandet eller trappmaskinen - du kommer att bränna mest där du faktiskt tränar. Träning ska vara roligt och lust-fyllt, något du ser fram emot, annars lägger du bara av efter ett tag. Träna gärna mer än en sak: på det viset undviker du ris-ken att tröttna. För att maximera fettförbränningen är det bättre att du håller igång lite hela tiden, det vill säga tränar några pass varje vecka, än att du rivstartar och tränar stenhårt i bör-jan på varje termin och sedan lägger av efter en månad eller två.

15. Ge förändringarna lite tid

Du måste träna regelbundet och äta bra (samtidigt!) i minst sex veckor för att du ska kunna börja märka resultat, För större förändringar bör du ge träningen och kosten minst tre månader. Det gäller även dig som tränat ett tag: när du lägger om kosten till exempel, måste du låta det gå två-tre månader innan du kan förvänta dig att se några större resultat. 

16. Träna inte för mycket

Alltför hård träning ger samma resultat som en bant-ningskur eller en alltför hård diet: kroppen protesterar genom att sluta bränna fett. Om något, så bränner du mus-kler istället, vilket gör att kroppen ser slappare ut än tidi-gare. Ingen som inte befinner sig på elittävlingsnivå bör egentligen träna mer än fyra-fem dagar i veckan. Exakt hur fort din kropp återhämtar sig efter ett träningspass beror på hur vältränad du är, hur hårt passet var och andra faktorer som kost, sömn, stress och så vidare. De flesta överskattar emellertid sin förmåga att återhämta sig. Sträva hellre efter 100 procent kvalitet i varje tränings-pass än att öka antalet träningstimmar om du redan tränar mycket.

Hittade nån sida på internet....kommer en del 2!

Torsdag 11 juli

Snart börjar skolan... helvete! Får dock en vecka mer eftersom jag åker till Grekland den dagen skolan börjar... MOAHAHAH härligt! :D
Aja, känner mig mer stressad än någonsin! Dumma doktor -.- Aja får försöka ta de lugnt och göra saker... För nu mår jag illa :(
.
Satte klockan på 9 (ja jag brukar sätta klocka haha) för vill inte sova bort hela dagen men var så trött så halvsov/snosade till 10 o sen tog jag upp datorn. Ser ut som det blir finare väder idag så får vell gå upp snart. Ska äta frukost och sen måla fönster tänkte jag. Måste oxå måla klart tavlorna till stugan! :D Dom blir jättefina faktiskt! En med 3 rosor och den andra med 2 liljor :D Nöjd!
Måste säga att jag ÄSLAKR denna bilden! Så...vacker!

Dagens in + morgondagens planering

  • Havregrynsgröt, te, activia, kiwi
  • 1 slät bulle (semlebulle), halongrotta, te
  • pasta och böngryta + morot
  • te, persika
  • chokladkake smat, + 2 rutor -.-
  • knäckebröd med makrillfilé, te
Har gått sådär. Om jag inte ätit så mycket sött och onyttigt hade jag varit riktigt nöjd med dagen! Har sprungit också en massa ute typ fram och tillbaka till stallet och sen en bit mot postlådan oså, inte tränat men sprungit haha... så har rört på mig. Nu känns magen hungrig men ska inte äta så här sent...
I morgon vill jag äta typ såhär:
  • Havregrynsgröt, te
  • smörgås eller knäckebröd med ägg och kaviar, te
  • lax/kyckling och broccoli (?) (beror om pappa vill laga nått...)
  • Kanske något mer litet? Beror på vilka tider jag äter o när jag går upp oså...
Ska även ut o gå med hästen i morogn så det är ju bra... och sen kanske nån mer träning :) Var så sugen idag att gå ut och gå men så jädra kallt! Usch! Vi får se , ska oxå måla fönstren till stallet! :D O kanske åka till stugan där tyskarna bor nu! hihi :) Måste oxå stressa ner... :(

Hos fru Doktor...

Vaknade (gick upp...) kvart i 8 och gjorde mig i ordning och åt frukost och sedan gick jag till doktorn. Var där på grund av illamåendet o håravfall som jag haft så länge nu och att min mage e så svullen... Vi pratade lite om allt möjligt och sen så tog dom blodprov, vägde mig och mätte mig (längden) och så. Har inte diabetes och de andra blodsvaren kommer senare. Läkaren trodde att det beror på stress och de gör det säkert oxå. Hon tyckte att jag nog drar på mig skuld och ansvar jag inte borde bära och det ligger nog något i det så därför stressar jag... typ..
Sen så har jag tydligen aldrig fått diagnosen att jag är Glutenalersgisk så det kanske vi oxå ska göra men de bestämmer vi först när de fått alla blodprovs svar. Är lite nervös för då måste jag ju äta normal mat (altså sånt med gluten i) och tänk om jag får så ont hela tiden... Aja får se hur det blir.
Sen köpte jag Trassel på DVD, ÄLSKAR filmen av hela mitt hjärta! HAHA Sen så köpte jag världens finaste spegel med ram. Ni anar inte hur mkt jag älskar såna speglar! Det är en stor vit ram runt med mönster så ska den se lite sliten ut! Älskar det och seriöst mitt hjärta dunkar extra hårt när jag ser den HAHA så knäppt xD :D
Sen så fikade jag, mamma och syrran hos mamma också och de va mysigt :) Tog 1 bulle och 1 hallongrotta + te.
.
Nu har jag äver städat och ska städa mitt rum med för det ser ut som in i helvete... Funderar på att baka oxå och sen träna. Ut och gå eller crosstrainer?? Hmm inte kul att gå ut själv men vill inte bli för svettig så då e de ju bättre... Får se sen för tyskrna kommer nog hit en stund oxå ikväll så därför jag vill baka så dom får något :D hihi.
Snart kommer hälsotips upp!!!! pussar<3

Dagens in

  • Havregryngröt, te
  • te
  • knäckebröd
  • 1 glas saft, tunn rulltårta bit
  • lax, 1 ägg
  • tekakor, activia, te (Update: 3 mackor!!!!!)
Mamma har bakat bröd och det är ju sååå gott med tekakor som är nybakta!! Mums!! Men har ju redan failat -.-
Aja får bara försöka äta lite de kommande dagarna...

Middag

Klippte gräset här hemme (åkgräsklippare) och sen cyklade jag ner till farmor och klippte gräset där (oxå åk) men sen så krattade jag oxå och körde lite med en gåbar och sen cyklade hem så har vell förbrännt lite! Dock bjöd farmor på fika mitt upp i allt såklart och kunde inte säga nej lixom... Tog ett glas saft och en tunn bit från en rulltårta. Så det blev inte mkt ändå tack och lov! :)
Nu ska jag käka middag, skulle egentligen tagit lax och broccoli men vill ha lite mer protein känner jag så tar lax och ett stekt ägg ist! Får blir bra plus att jag måste skynda mig så då går detta snabbare än att koka upp vatten och broccoli hehehe.
Sen ska vi åka o kolla valparna och i morogn ska jag till läkare!
Puss Måste skynda mig så hinner inte lägagi n bild!! Puss igen<3

Tisdag 9e juli

Hej!
Vaknade hos mamma vid halv 7 och åkte med henne till pappa när hon åkte till jobbet. Gick och la mig igen men pappa väckte mig halv 9 för att hästen stod på gräsmattan haha! Nu har jag städat lite och nu ska jag äta gröt och dricka te. Tror jag börjar bli sjuk för är slemmig och skrovlig i halsen -.-
Sen ska jag iaf rida! :)
Puss<3

Felicia

http://nohunger.blogg.se/
.
Tänkte bara säga att ni kan kika in på denna bloggen! Och du Felicia, när man går in på din blogg kommer det upp en ruta att manska logga in med användarnamn och lösenord eller nått men de funkar att trycka på avbryt ch fortsätta men den dyker upp så fort man klickar vidare... Bara så du vet :)

2 veckor

Okej. Nu så har jag bestämt mig. Precis just nu denna minut, sekund... nej okej haha. Men fram till jag reser till Grekland så ska jag i princip BARA äta havregrynsgröt. Kommer blir vissa undantag det vet jag, som till helgen till exempel då jag ska sova hos E och vi ska på nån bryggfest kanske och sen på lördagen ska hon till mig och vi ska på en fest som alltid är här i denna stad eller samhälle här vi bor. Så då lär de ju bli kräftor och lite godis men äter jag bara havregrynsgröt innan så får de gå. Men ska försöka att bara äta havregrynsgröt och om mamma eller pappa ska göra nån mat får jag vell äta men ska som sagt försöka. Sen om jag blir för sugen på riktig mat så kan jag äta lax o broccoli! Sen frukt kan jag kanske äta oxå! Men ja, Havregrynsgröt it is alltså! Ska oxå träna och försöka gå ner i vikt!
Så jävla snygga! Vill ha Nicoles (hon heter vell de??) mage och kropp!!!! Så snygga och grymma! <3333

Har ätit hittils idag:

Frukost : havregrynsgröt
Lunch: Havregrynsgröt
Middag : kyckling, potatis sallad, sallad + vatten
.
Det har jag ätit idag... känns för mkt för hade egentligen velat äta middagen senare så jag inte behövt äta mer men nu vet jag inte om jag klarar att inte äta något mer. JO jag kan ta en kiwi och en persika sen och drick te! Det blir bra! :D Skulle ju ut och gå oxå med amma men nu spöregnar det så vet inte hur det blir! Ska iaf försöka göra övningar sen!

8e juli

Vaknade och har grejat lite nu! Nu äter jag frukoat, havregrynsgröt och te. Till lunch blir det nog ocå havregrynsgröt och sen ska jag till mamma och hon skulle göra nån mat så hoppas det blir lax eller nått. Nu efter drygt en vecka med "normalätande" och godis och en massa bröd o mensen så ska jag nu ta nya tag igen och köra på! Ska äta minst 3 gånger per dag, typ 2 havregrynsgröt och en middag. Sen MÅSTE jag träna! Plus att jag ska rida då! :) Har bara 2 veckor till Grekland och 3 veckor till skolan... Bajs röv helvete kommer komma tillbaka som en fet gris...
Aja ska snart ut och rida och sen ska jag åka till stugan och sen till mamma. Då kommer jag få lite promenader och sen kan mamma och jag kanske ut och gå ikväll :)
Puss<3

jobb Jobba jobbat

HELA dagen! Igår (lördag) så somnade jag runt 11 på kvällen, hade ju dygnat innan men va inte så trött ändå. Pappa väckte mig i morse halv tolv oxh då åkte vi upp till stugan och grejade! Har grejat som fasen dör från att vara stökigt, halvfärdigt, ej renoverat, papper på golven osv osv till att nu nästan vara helst klart! Iaf är det beboeligt! Tyskarna som ska sova o bo där i ca 2 veckor fick hjälpa till lite (vi är ju kompisar med dom haha) med att bädda sängarna oså. Sen så fattas några lister och gardinerna e inte uppe. MEn det är så JÄVLA fint där så jag har lust att flytta dit! HAHA Åh så himla fint är det! Min pappa e duktig hihihi *stolt*
Idag har jag iaf ätit (med lååånga mellanrum -.-):
  • 2 frallor med lite kaviar
  • 1 köpt kycklngsallad med dressing + 1 liten cola
  • 3 mackor med lite kaviar (1 fralla och två limpskivor, inte så stora utan ganska små) + te
Har gått länge o många immar emellan jag åt så de får va. Känns osm de e mkt fast de e ju inte så mkt. Diock inte bra med mackor det är ju så onödigt. Men nu när jag jobbat i stugan får de bli så. Nu kommer de ju dock bli normalare :) Ska försöka vara nyttig igen och träna!!!
.
Dock nu, så har jag ju mens, o shit jag känner mig så svullen! Magen är så svullen och kälekshantagen brukar ju inte vara så tjocka så jag hoppas de e på grund av mensen och inte för att jag blivit fet! Vågar inte väga mig förrän mensen försvinner och jag ätit lite mindre...
I morgon ska jag försöjka äta mindre, blir iaf havregrynsgröt på morgonen för nu behöver jag inte stressa iväg (döför jag tagit macka för det går fortast lixom. Så i morogn blir det gröt och sen kanske lax. Det är ju nyttigt med ägg och broccoli till Tjoho! Sen ska jag nog till mamma och då får vi se vad det blir! Blir på något sätt nästan alltid "hets" sugen där! Vet inte varför der är så jobbigt if! Så fort jag e där så vill jag vräka i mig hur mkt som helst o är hungrig men hos pappa äter jag knappt... -.-
Aja ska sova för vill upp i morogn ganska tidigt :)
Puss på er! Föresten är ni dåliga på att kommentera nu! Jag vet attj ag inte skriver så mkt men inte lätt när jag är upptagen och håller på att greja och njuta av sommarlovets sista dagar! Okej de e 2 veckor (fast 3 för mig) men ändå! Hehe, är lite kul med kommentarer så man blir peppad!
Godnatt!

Lördag

Hejsan!
Igår så målade jag i stugan halva dagen och var sedan med E. Vi gjorde Hamburgare och åt lite gott på kvällen och NÖRDADE Diesney filmer! Så himla underbart! Sen satt vi hela natten och "arbetade" på vårat lilla projekt hihi. Så sen gick vi upp (eller ner) och kollade på fler disneyfilmer och åt frukost. Sov altså ingenting i natt hihi första gången jag dygnat! :D :D STOLT faktiskt haha! Men maten har inte gått så jävla bra det senaste... har mens och tillåter mig att äta. Jag o E var dock ute på en promenad i morse plus att jag red o det är ju bra... Tränar ju typ inget! Just nu är jag i en svacka! Får se när jag kommer ur den!
Ska sova nu för nu e jag trött!
Puss<3

Torsdag kväll

Hej!
Har ätit idag:
  • te, 1 macka, 1 activia (yougurt)
  • 2 kulor glass med strössel
  • Pizza (egen gjord)
  • 2 mackor med 1 ägg och kaviar
  • choklad
Hmm har ju inte gått bra. Men jag vill inte äta så gör lite för då blir jag bara trött och snurig och orkar inte göra saker. Däremot ska jag försöka vara nyttig och träna! MÅSTE seriöst försöka börja träna igen! Äta nyttigt o träna,,, äta nyttigt, träna, nyttigt, träna.... jo men det ska jag klara! Och sen lite gott ibland lixom...
Borde ut och gå och simma och springa och rida och kör crosstrainer! plus situps! Shieet ska verkligen försöka! :D
Förlåt att jag knappt bloggat! Hur går det med er??
.
Fick mens i förrgår oxå så det förklarar förhoppningsvis huvudvärken, magont, stor fet mage och allt sånt! Känns som mina lår växt enormt...

Hemma igen

Har vart skitkul!!!! Liseberg, shopping, badat, must i Göteborg! Underbart!!! Ätit god mat! och choklad! O sånt! Bryr mig inte. Har fått mens så har mensvärk. Det suger.

RSS 2.0