Lördag 30 juli

Hej!
Hade lite ont i magen i går och fortfarande nu på morgonen. Jobbigt.
Kull att mamma gick ut och gick och väckte mig när hon kom hem! :O Fan jag ville ju med lixom! Ååååh hon bara men vi kan gå nån annan gång.... A jo när jag ska åka iväg till onsdag -.-
Ska snart till mormor och har med mig en hallongrotta. Mamma försökte pruta på mig en slät bulle oxå men naaee inte när E kommer sen o då blir de ju massor! Usch!
Ska dock ta en kiwi till frukost o få fart på magen...
Måste gå o göra mig i ordning snart. Kanske tar en kopp te oxå :)
BTW så e min mage alldeles platt o fin!! :D :D hihihi ska vara försiktig sen så de inte blir för mkt... -.-
Efter kaffet (eller jag dricker inte kaffe) hos momma så ska mamma o jag ut till stugan o bada. Om jag nu vågar hoppa i men sola ska jag göra iaf! BRA då kan jag inte få i mig nån mat heller föräns tacosen! Hhihihihihi O ja de e Kisses kropp men HALLÅ vad hon har blivit snyggt smal!!! Gillar dock inte hennes bomber till tuttar. Tycker dom e fööör stora men magen, armarna o benen e ju gör fina tkr jag :) ^^
pöss!

Dagens in

Vill göra en in trots att jag skrev de i inlägget under typ men känns bättre o mer kontrollerat...
  • havregrynsgröt, te
  • knäckebröd, te
  • räkmacka, 1 ägg,
  • lite glass o vattenmelon
UT: Ridit!
.
Jag tror att jag hamnar under 1000 kalorier men de känns gör mkt just nu för jag e så mät. Åt ju typ inget under dagen o en massa nu! Det suger ju. Har lust att ta en promenad nu men känns mobbat -.- haha Men sk ainte äta något mer idag. Bara dricka vatten!
I morgon ska de se ut såhär ungefär:
  • 1 hallongrotta o KANSKE nått mer...
  • 1 kiwi
  • 2 taco bröd + chips (KANSKE chips...)
  • + efterrätt... vet ej vad, chips? choklad? Glass???
Ska försöka få E med på en promenad! Vore ju mys! :) Hihihi ja e busig... nej men ja suger! Åh vill ut o gååååååå nuuuuu!!!!! FUCK!!!! BLÄÄ känner mig gör fet nu!!!!
.
update: I morogn innan elvakaffet hos mormor ska jag o mamma kanske ut o gå! HOPPAS HOPPAS!!!! :D

Hos mami ändrade planer

Förut så åkte jag till stugan o målade panel på loftet (övervåningen). Det håller på att bli så jäävla snyggt där nu! Min pappa e dutti hihi :D
Sen så åkte jag till mamma. Hade inte ätit något förutom gröten och sen lite knäckebröd. Föräns nu. Åt 1 kiwi innan maten. Sen åt jag en tekaka med lite majönäs på, 1 ägg, lite sallad, o en massa räkor! Sen till "efterrätt" åt jag vattenmelon och lite glass.
Tror att jag hamnade under 1000 kalorier idag iaf o det är ju bra. Det dåliga är att jag gick hela dagen på tom mage i princip o åt jättemkt nu... de e ju inte så bra men men.
.
I morgon komemr min kompis hit o ska sova här så vi ska göra tacos till middag. Vid 11 ska jag på elvakaffe hos mormor så då tar jag med en hallongrotta. Sen ska jag försöka att inte äta något föräns jag o E gör Tacos på kvällen. Vet inte mer vad vi ska äta om vi käkar chips eler choklad men ska verkligen försöka äta lite men kommer vell faila som vanligt -.-
Sen på söndag så ska hon och jag o hennes famly åka till Göteborg! :D Stannar till onsdag så då lär de bli en massa vet-mat o sånt! :O ska försöka att vara duktig o vi ska ju trots allt shoppa o gå på Liseberg så de lär ju bli en del förbrännin goxå o sen kommer vi säkert ut o gå oxå! :D Vi ska nämligen bo i deras stuga o då e de så mysigt att ut o gå! :D Men kommer unna mig nån glass osånt... men ska försöka att inte vräka i mig lixom!
Skriver mer sen men i morgon blir det inte mkt o sen kan jag nog inte skriva föräns till onsdag...hoppas bara jag inte går upp i vikt o blir fet -.-

Mål

I höstas vägde jag ca 58 kilo. Då pendlade jag mellan 55 och 59 kilo. Sen tappade jag allt och gick upp till typ 64 kilo. Nu väger jag ca 62 kg. Mitt mål är att först och främst väg 58 kilo igen. Det vill jag göra HELST innan skolan börjar men tror inte jag klarar det. Dock vill jag väga 60 när skolan börjar!!
Sen när jag kommit ner till 58 vill jag säkra mig där en stund, lixom stanna där. Sen vill jag ner till 55. Säkra mig igen. Sen vill jag ner till 53 kilo.
När jag ligger på 53 kilo så får jag se hur jag ser ut om jag vill ner till 50 eller inte. Vill iaf stanna där och inte gå upp!!
Innan året är slut vill jag väga högst 58 kilo. Klarar jag inte det kommer jag äta upp en säl och spy upp den...
Eller nått, kanske en elefant!
Nej men tycker att detta ser bra ut och OM jag klarar det så kommer jag bli så glad! För inte kul att jag gick upp en massa!! :O F*tta att jag gjorde det lixom, då hade det ju inte varit lika långt kvar >.< Stör mig att jag vräkte i mig och gick upp... MEN nu är det bara att ta nya tag! YEYEYE<3
Kämpa and stay strong!!!

Kalorier

Va ute o red nyss i ca en halvtimma. Minus 131 kalorier. Och har bara ätit havregrynsgröt idag än så länge... Är hungrig nu och sådär seg o trött men vet inte vad jag ska äta! Finns ju inget... jo de finns pizza o smörgås men de vill jag inte ha! Ska ju äta räkmacka senare ikväll hos mamma! :) Längtar dit... haha
Nej men blir vell te och lite knäckebröd som hamnar i magen, inte vet jag. Ligger iaf på minus nu o lär vell gör de idag vilket är ju bra! :)
MEEEEN ÄR HUNGRIG!!!!! MAAAAAAAAAAAAAAT!!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÖLKJGVUJHVLYJFVUYLJCVUYLJCVYUJH

Dagens vik 29 juli

Morgonvikt: 62,3 kg
.
vägde 63 nånting igår har jag för mig när jag vägde mig på dagen. NU ska jag ner! WEEEHOOOO!!!!

Stod emot!

gick ut i köket förut, skulle göra i ordning gröt, hällde upp vatten i kastrull, tog en dl havregryn.
Ångrade mig.
Hällde tbx havren o hällde ut vattnet.
Var inte hungrig.
Drack te ist!
Är inte hungrig nu heller.
Har fått i mig 130 kCal idag
Eller lite till förresten för åt lite knäckebröd...
Men känner mig duktig!
Känner mig stark
känner mig inte alls hungrig
Känner mig...
MOTIVERAD!

Så, 130 kCal it is alltså! Tror aldrig i mitt liv jag ätit så lite på en dag... Känns coolt! :D
I morgon tänkte jag äta såhär:
  • Havregrynsgröt
  • 1 kiwi + nån mer frukt (?)
  • räkmacka på kvällen (inte för mkt majonäs!!) (1 macka!)
  • KANSKE lite kex....
Ska till mamma i morgon och då skulle vi äta räkmacka. Sen kanske vi skulle till stugan om de e fint väder o sitta på balkongen o mysa med mammas kompis o hennes kille med kex o sånt men inte säkert jag orkar följa med... vill inte äta en massa kCal. Jag menar ett kex är ju typ mellan 60-100 kCal! :O Extremt mkt! USCH!! Plus att räkmackan kommer bli tillräckligt! brödet, ägg, majonäs o räkor... hmm vad kan de bli tro?? Men kommer nog hamna på underskott ändå! :)
.
Sitter och målar nu, tre rosor. Det ska bli en tavla till pappas stuga (min stuga höhö^^). Är nöjd än så länge! :D
Hoppas ni alla har det bra finisar!
Pussss<3
Så fucking jävla snygg!!!!!
I morogn ska jag väga mig oxå.... nervös...

Åska o huvudvärk

Red inte för det började åska precis när jag skulle ut. Typiskt! Så mockade o allt sånt.
Nu är jag halv hungrig o halvt inte hungrig så vet inte om jag ska äta nått litet. Har lite ont i huvudet o e lite snurrig. Är rädd att jag ska vräka i mig senare eller i morgon om jag inte äter... o de vill jag ju inte. Men om jag äter en till portion gröt så ligger jag ju bara på 260 kCal + te (men orkar inte räkna honungen o de i tet...)
O det är mindre än jag ätit på länge så kanske borde äta lite mer gröt eller??

Duktiga jag

Har inte ätit något på hela dagen, endast druckit 2 koppar te. MEN vill egentligen inte fasta så om en stund ska jag äta lite gröt o sen ska jag rida. Har nästan vart utan mat i 24 timmar om några timmar :D YEY men egentligen är det inte bra att fasta så ska inte göra det men de va coolt att se hur det e :)
Jag könner att jag egentligen klarar dagen ut att inte äta så de e inte det utan jag bara vill inte fasta längre :) Tycker ändå jag har varit duktig :) hihi

Målat stallet

Har målat ena sidan av stallet röd nu och det tog flera timmar! Var liet jobbigt för blev lite snurrig ibland men beror ju på att jag inte ätit. Lär få blodsockerfall... -.- de har vi i släkten om vi inte äter så blir vi typ svimfärdiga... men ska försöka klara de ändå :) vill bara testa lixom o se hur det är typ :) haha nu dricker jag min andra kopp te för dagen. MUMS! Sen ikväll ska jag antagligen rida och kanske måla fönster i pappas stuga som han bygger.
.
Trots att jag inte ätit så är magen stor :( Inte det största den kan va men ändå FÖR stor! Börjar undra om det är för att jag är fet istället för att den är svullen... jag vet inte :(
Kommer nog inte orka träna något idag... om jag inte rider då. Vi får se! Sen lär det ju bli svårt att somna ikväll :P

Tips- minska portionerna

Det är något jag behöver göra. För jag brukar alltid råka ta för mkt mat på tallriken och jag har svårt att lämna mat o tar jag då för mkt äter jag ju för mkt! :O För för några år sen så åt jag hur mkt som helst och jag gick inte upp i vikt alls, va gör smal! O då tog jag ju gör stora portioner. Men nu orkar jag ju knappt hälften av de jag åt men hjärnan tror typ fortfarande att jag gör det så tar jag mat så tror jag att det är för lite och då tar jag så mkt ändå för hjärnan e van vid det... jättedumt! MEn jag försöker att äta mindre o ta mindre portioner. Men för att det ska bli lättare så kan man testa att äta på mindre tallrikar. Då lurar man hjärnan att de e lika mycket mat. För tar man en stor tallrik så blir det lätt för mkt för man vill fylla ut tallriken på samma sätt som på en lite mindra tallrik. Så det ska jag börja med att äta på små tallrikar för då ser de ju oxå ut att vara mer än vad det är! :)
Puss<3
Det kan ju hjälpa en lång vag att minska portionerna...

Torsdag 28 juli

Hej!
Kunde varit duktigare igår. Åt pizza och chips o dipp. Blev för mätt... Aja kan inte göra något åt den saken just nu men jag kan försöka jämna ut det idag. Har nämligen ordet fasta fastklistrat i min hjärna... Frågan är om jag klarar det?? Har aldrig gjort det förut... Men om jag försöker att inte äta något så får i se hur jag mår sen...Jag får ju så självklart drick vatten och te (dock med honung i men ändå!)...Ska verkligen försöka men om jag tar en portion havregrynsgröt ikväll eller nått så får jag inte va för hård med tanka på att det är första gången... då klarar jag det nästa gång ist!! :)
Nu dricker jag te... vaknade halv 11. Eller rättare sagt sov ju hos kusin och gick upp tidigt och tog en buss hem och gick sedan o la mig igen o sov till halv 11. Gick ut o solade lite och nu in o dricker te. Ska ut o måla stallet nu tänkte jag. Rida får jag göra ikväll då det inte är lika varmt och jobbigt för hästarna :)
Hoppas ni har det bra sötingar! :)
Väger mig i morgon bitti....
<3

SMAL!

Börjar bli hungrig, men ska inte äta än. Ska vänta tills klockan blir tre typ. Ska duscha oså först! Sen åker jag iväg till kusin. Ska gå ner till bussen o det tar 15 minuter och sen ska jag vell handla med henne så förbränner lite iaf. Har ridit nu då och mockat så brände vell lite där oxå. VILL BLI SMAL!!! :D Kommer inte blogga ikväll utan gör det i morgon närjag kommer hem. Önska mig lycka till och jag ska verkligen försöka att inte äta för mkt sötsaker o sånt sen!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!!!!!!! Punkt!
Vill bli brun oxå... idag har det varit ganska fint väder men hinner ju inte sola :O kanske hinner sen med kusin :)
Puss o adjö! <3

Ångra mig

Äter havregrynsgröt nu, en kbäckemacka med ägg o kaviar på senoch sen äter jag middag ikväll och försöker äta så lite sött o skit som möjligt. Bättre att äta lite och oftare så förbränningen e igång! hehe :)
Så nu blir det gröt!

dagens vikt

Väger: 62,8 kg
+ 0,3 kg
.
Faktiskt är det rätt okej med tanke på att jag åt en massa sött i helgen och sen har jag ju ätit plus att jag inte bajsat på ett tag haha nice information eller hur men sant ju! så då väger man ju mer... :P men nu ska jag ut i fina vädret! BYE!

Onsdag 27 juli

Shit vad dagarna far iväg!! :O Inte kul! Vill ha sommarlov, inte skola!!!!!!!
Aja vaknade o såg att de  va fint väder ute så har epilerat benen nu haha. Behövdes verkligen xD Dock gör de skitont nu-.-
Får se om jag väger mig. MIn mage har varit jättesmal när jag legat under natten! :D Har typ "smalat" in mig och revbenen och höftbenen har vart ännu tydligare.  :D
Senare ska jag till min kusin då ikväll och vi ska laga mat och ha myskväll säkert se film och äta nått gott. Kan ju köra på chips o dipp kanske.... kommer säkert bli choklad oxå men ska försöka att inte ta så mkt!! Vekrligen! Och jag ska försöka att inte äta mycket fram till ikväll. Typ bara havregrynsgröt om jag klarar det. Måste försöka! I värsta fall får jag ta knäckemacka med ägg o kaviar på oxå men de skulle kännas fail!!
Hoppas ni alla får en super dag idag! Ni är grymma de vet ni!

Dagens

Åt mer än jag tänkt men ändå för lite så det är ju bra.
  • Frukost runt 11 : havregrynsgröt + te
  • Middag kl 4 halv 5 (?) : linssoppa (inte så mkt) + te + knäckemacka
  • Kvällsmat halv 10 : 2 mackor med 1 ägg o kaviar + 2 koppar te
sen ut så har jag målat stallet och ridit. Skulle ha tränat men orkade inte. Övningskörde dock och det gick bra! :D Har inte kört mkt alls och fick köra till stället där valparna är och de e ju ett par mil. Körde en skogsväg och sen en mindra asfalterad väg plus att jag korsade stora vägen och körde några meter på den! Mötte även bilar och backade och allt sånt! :D Riktigt stolt haha :D hihi Lär vell få körkort jag med nån gång! :)
Nu ligger jag i sängen och skriver storys! KUL!
I morgon ska jag till mi nkusin och ha myskväll på kvällen. Ska inte äta mkt under dage så jag kan få unna mig lite mer på kvällen. Beror när jag går upp men äter nog havregrynsgröt och en knäckemacka med ägg o kaviar på i morgon fram tills hon och jag ska mysa. Kommer bli ganska bra tror jag. Sen ska jag rida och promenera ner till bussen så får lite motion! :)
puss<3

...

Käkade havregrynsgröt till frukost vid 11 och sen målade jag stallet och red och hjälpte mormor att plocka vinbär. Så käkade lite lincgryta/soppa nyss med lite knäckebröd till. Så runt halv 5 åt jag det... Lång tid emellan. Åh vill vara smal men vill äta mat!!! ÅÅÅÅHH helvete!!!!!!
Nu ska jag dricka te.

Tisdag 26 juli

Hej! I lördag gick det ju ganska bra som jag berättade om. Men i södags hos E gick det inte lika bra. Åt havregrynsgröt på morgonon, sen åt jag chips och dipp, choklad och lite godis, 2 mackor och en tugga av en bulle (slängde den för den e inte god haha) och sen till middag åt jag en halv potatis o lite fisk. Inte så mkt eftrsom jag var mätt av godiset. Sen på bion åt jag några mentos och lite snacks, drack vatten! På kvällen åt vi lite kex och persika. Failade lite där då men... I går så gick det bättre. Åt inget sött utan åt havregrynsgröt, pommes o korv, 2 skorper o en kiwi, pasta och curry/tonfisk röra. Åt inte upp allt för blev så mätt. Åt inget sött då förutom skorperna men de e ju inte direkt godis...
Väger mig inte idag...Idag ska jag inte äta så mkt tänkte jag. får se hur det går. Undra om det finns kladdkaka i kylskåpet kvar.. hoppas inte!!!

Dagens.

Idag har jag ätit:
  • Havregrynsgröt, te klockan 12.30
  • hamburgare, pommes runt 6-7 (?)
  • kladdkaka o glass runt 9 tiden
  • te
Har promenerat lite idag. Jag och Y gick ner till sjön och tillbaka. Det var mys! Åt inte upp all pommenfrites jag tog åt mig heller vilket var bra! :D Kanske blev för mkt dressing men hamnade nog på under 1000 kalorier eller runt där åtminstonde. I morgon (eller idag...) runt 10 tiden ska jag åka till E och vi ska nörda Harry Potter och sen gå o se sista delen på kvällen på bio. Ska bli gör kul!! Hoppas det inte blir för mkt mat o sånt bara...Aja ville bara berätta läget! Vi har inte ätit chips än och förhoppningsvis gör vi inte det och då kan jag ta med påsen till E i morgon.
Iaf så var det skönt att gå en sväng när vi ätit oså och bara suttit inne så det var ju bra! :D
Vet inte om jag kan blogga i morgon då jag åker tidigt och ska sova hos E. Men ha de så bra så hörs vi på Tisdag! Pussar på er<3

På ett ungefär.

Tror jag kommer hamna runt 1000 kalorier idag och det är ok. Dock kommer jag inte träna mer än städa och situps... men havregrynsgröten är 130 kalorier. Hamburgaren kommer bli typ 500 om jag räknar snabbt i huvudet på ett ungefär. Kanske 600 till ohc med. Kladdkakan går vell på typ 300 kCal eller nått? PÅ ett ungefär och då blir det runt 1000. Orkar inte räkna så noga men idag får det va ok med onyttigt! Ska inte äta nått nu föräns hon ommer o vi lagar maten! :D

Myskväll med min van Y

Hon kommer om några timmar. Då ska vi äta egen hamburgare och pommes och sen kladdkaka och glass till efterrätt och sen blir det vell lite chips. Tänkte äta 1 hamburgare och LITE pommes. Sen ketchup och lite dressing. Inte för mkt då det blir så himla mkt kalorier! :O Sen en lite bit kladdkaka, inte för stor... Sen lite chips kanske. Om jag orkar.
Hittils har jag bara ätit en portion havregrynsgröt och sen smakade jag lite på kladdkakesmeten. Bra där, not. Aja men har iaf inte tagit något av chokladen som blev kvar sen igår. Den ligger i kylskåpet och väntar på att jag ska äta upp den men NEJ det ska jag inte äta!! USCH! Ska borsta tänderna nu för säkerhets skull ;) Måste bara ta ut kladdisen i ungnen... Hoppas den blir misslyckad så den inte går att äta... YEY isf. Haha.
Ska göra situps nu och städa lite till innan hon kmr!
Puss hejsvejs!<3

Bloglovin

Har skaffat Bloglovin nu :D Fattar inte exakt hur allt går till men kommer vell fram till det snart! Följ gärna mig för jag kommer följa er!! Skriv om ni vill att jag ska följa er!! :D Puss<3

Lördag 23 juli

Morgonvikt = 62,5 kg
.
AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Fan vad glad jag är!!!! Har ätit mycket ändå det senaste och jag har gått ner! Min mage är så platt och fin nu!!!! ÅH så kul! Nu ska jag bara fortsätta såhär!! Äta regelbundet, nyttigt och träna! Och inte fö mycket heller såklart! Typ 4 mål om dagen: Havregrynsgröt, 1 frukt, middag och en till frukt. Vissa dagar kan vara ändring men typ så! :D Tjohoooooo!!!!!!!!!!!!!! Väger för mycket än men e glad nu!!!! O nu måste jag äta lite ikväll oxå så det inte blir för mkt fet-mat.... hihihih :D
This rocks!!!

MSN

Märkte nu att jag kom in på min msn. Har inte funkat innan men glad att jag kom in nu.
Så om ni vill får nu gärna adda min msn och skriva och prata med mig om precis vad som helst! Jag gillar att lyssna på problem och hjälpa andra så om ni vill prata så finns jag! Bara så ni vet... Puss<3

Dagens in/ut + morgondagens planering

IN:
  • Frukost kl 6 : 1 kiwi, te, vindruvor
  • mellis kl 10 : fil, cornflakes, och lågkalorisylt (några e diabetiker där jag jobbade och såg inte att jag tog den förrän efterråt hah amen de va ju gör tur det! :D ) + 1 persika
  • Fika kl 2 : lite blåbärspaj + vaniljsås o lite glass (inte mkt alls)
  • Middag ca klockan 4 halv 5 : spagetti och köttfärsås + ketchup
  • kvällsmat kl 8 : 1 varm macka + 2 rutor mörk choklad.
UT:
  • Promenad till bussen
  • jobb
  • halv promenad hem (grannen plockade upp mig)
  • crosstrainer ca 30 minuter
  • situps (ska göra innan jag ska sova)
Är varken nöjd eller missnöjd med dagen. Nöjd för att jag tränade trots att jag var så trött o sånt men känns som jag ätit mycket.... Men vet inte nu kan jag inte göra så mkt mer än att inte äta mer haha :P
.
I morgon kväll ska en kompis komma hit. Hon ville göra hamburgare så det ska vi äta... sen gör jag kladdkaka till efterrätt o glass. Inte bra men föröker at täta lite och sen ska jag typ inte äta något under dagen! Typ bara 1 portion havregrynsgröt :D FÅr se i morgonmen ska föröska att inte äta mkt och ska kanske gå en sväng med min kusin. Hoppas vädret tillåter det! :D
Nu ska jag fortsätta se på filmen! :D <3

Stolt jag är just nu!

var duktig i failandet!!! Åt en kvällsmacka (varm macka). Pappas kompis va här o jag va lite hungrig så tog en med makrill o ost på. Sen så hade dom köpt mörk choklad och jag stod och krigade med mig själv om jag skulle ta eller inte. Tog mig en rad för tänkte att de va ok. Åt 2 rutor och gav resten till pappa. De va nästan för sött! Vill inte ha mer! Det räckte lixom! Känns bra att jag kunde ge ifrån det! :D Tog ju två rutor men de får vell gå...

Tränat nu!

Tränade nästan 30 minuter på crosstrainer. Gjorde lite pauser och sånt för det är så varmt så orkar ju inte! Men om några gånger så kommer det gå bättre då jag börjar komma igång igen! Shiet nu rinner svetten haha! Usch! Ska hoppa i duschen! Det är så varmt så jag döööör!!!! Brände ca 170 kCal. Känns ju bra! Vill egentligen mer men får t det lugnt. Stolt att jag tränade över huvud taget för när jag va på väg upp för tt träna förut så kollade jag på klockan i köket och den visade kvart i 8. Fick en chock och kunde inte fatta hur den kunde vara så mycket! Så jag började städa och greja och efter en stund var klockan fortfarande kvart i 8 haha! O då kom jag på att den hade ju stannat! Så dumt! Så va osäker om jag skulle träna men så gjorde jag de ändå och det ä jag glad för! Ska nog inte äta nått mer idag. KANSKE ett äpple men är inte så hungrig...Ska iaf dricka te senare! Och göra situps! <3
hur snygg???!!!

Tummen ur rava!

Tar tummen ur rava och sätter igång och tränar en stund trots min huvudvärk, trötthet och illamående. Blir ju inte smal av att sitta vid datan och tvn...

Fredag!

Slutade jobbet tidigare och jag är så trött och ont i huvudet!
Igår så gick det ganska bra tycker jag, åt:
havregrynsgröt
1 persika
1 äpple + lite vaniljsås
2 skorpor o 1 kiwi
spagetti och köttfärsås
vindruvor o vattenmelon
.
Ni får tänka på att jag gick upp klockan 6 på morgonen och spagettin och det år jag klockan 7 på kvällen så det vart inte så mkt ändå! :) Promenerade och gjorde situps oxå!
Idag har jag promenerat till bussen i morse och på jobbet och en bit på hemvägen men då kom grannen och frågade om jag ville ha skjuts så åkte med. Visar mitt in/ut idag senare! Men jag köpte ingen glass på cafét här nere som jag planerat hela veckan att jag ska unna mig. Tur va vell det för åt lite blåbärspaj på jobbet osm vi bakat och sen ska en kompis komma i morgon och då vill jag ju inte äta mer idag! Plus att jag mår så illa just nu!
Nu är jag trött, huvudvärk, illamående och allmänt seg o trött i kroppen. Men funderar på att träna lite ändå snart. Det dumma är att jag inte vill bli svettig haha för jag orkar inte duscha haha men får se! Vill vara smal och vacker!

Thinspo<3

Kolla hennes knän. På henne ser det skitsnyggt ut eller hur? Hon har ju ganska inåtknotade knän. Det har jag med men bara för att jag har mycket större lår så ser det så dumt ut på mig...Så när jag blir smal så ser det vell mer ut såhär (kanske inte så smal) men lite snyggare iaf! :D
(tidsinställt inlägg)

Torsdag

God morgon. Bättre morgon idag verkar det som dock så mår jag illa, verkar som de e värst på morgonen. Aja sitter o tar det lugnt nu och äter frukost. Havregrynsgröt och te. Gjorde lite mer havregrynsgröt än vanligt eftersom jag kanske inte ska äta något sen förutom 2 frukter... :)
Igår gjorde jag situps innan jag somnade och det kändes allt i magen då :) Ska göra det ikväll också! :) Tar inte med mig datorn idag till mamma för de e jobbigt att bära med sig och till jobbet o skit... Så ni får vänta tills i morogn efter middag tills jag skriver något :) Om jag inte tidsinställer ^^
Hoppas ni får en bra dag! Själv vill jag bara krypa ner i sängen just nu... aja måste iväg! Ska gå ner till bussen nu oxå! Gör bra! Tjoho!
puss<3

Morgondagens planering torsdag

I morgon ska det se ut ungefär såhär:
IN:
  • vakna runt 6
  • äta havregrynsgröt halv 7 + te o KANSKE knäckebröd
  • Jobb mellan 8-4.
  • Äpple kl 10 och nektarin klockan 2 + kopp te (någon gång under dagen)
  • (Vet ej tid) Spagetti och köttfärssås mellan kl 16 och 20 ...
  • Övrigt: 1 kiwi, vattenmelon???
UT:
  • Promenad till bussen 15 minuter
  • Jobba! (försöker gå så mycket som möjligt!)
  • Gå hem från bussen 10-15 minuter
  • Cykla till min kusin och tbx.
  • övningar!
Detta ser bra ut inför i morgon! Har ingen mat att ta med mig till jobbet så får ta med mig två frukter... haha kan ta med mig en morot oxå i för sig om jag kommer ihåg och orkar :) Spelar ingen roll... men blir jag för hungrig får jag dricka vatten och te! Sen skulle det serveras köttsoppa (tror jag det var) till de gamla och blir det något över kanske jag tar lite. Men det spelarju ingen roll :) Tycker att det är lugnt :)
Och om någon frågar på jobbet varför jag inte har mat med mig så säger jag att jag glömde det hemma eller inte hann haha :P
Nu ska jag sova så jag är pigg imorogn! Ska till mamma! Nize!
Godnatt ni alla fina!
BTW: mina bröstben börjar bli tydligare..... :D Hoppas det inte är inbillning... :D

Dagens in/ut

IN:
  • kl 7 : havregrynsgröt + te = 130 kCal
  • kl 10 : 1 äpple = 50 kCal
  • kl halv 2 : en klick mos och en halv leverbiff (inte så god...) = vet ej??? vart pulvermos
  • kl halv 3 : 1 persika = 50 kCal (?)
  • kl halv 4 : 1 macka = 100 kCal
  • kl 6 : 3 pannkakor med glass och sylt
UT:
  • Promenad till bussen = -50
  • jobbat (gått mycket idag)
  • gått och klippt gräs och sånt!
  • Crosstrainer 30 minuter = -200 kCal (vet ej exakt för visaren va trasig...)
Usch! Känner mig så fet just nu! magen är ett fläskberg! :( Failade ju eftersom jag åt pannkakor men de va farmor som bjöd o kunde ju inte säga nej! Så dumt! Blev säkert en massa kalorier där... Men har inte ätit den andra mackan jag tog med till jobbet. Va inte så hungrig på jobbet idag så åt ju bara en frukt på hela förmiddagen och sen blev jag mera sugen o då åt jag den andra frukten och mackan... Det va lite onödigt.
Aja vet inte om jag ska äta något mer, tror inte det! Är mätt så ska nog bara dricka te!
Nu ska jag ut till hästarna och mocka och ge dom och det är ju lite förbrännig. Sen ska jag göra lite situps oxå....
skriver sen<3

Svettigt!

Det är så varmt här!! DÖR av svett och värme! Det bara rinner om mig usch!
Körde 30 minuter crosstrainer men fick stanna då och då för blev så trött plus att det e så varmt! Men inte konstigt när jag inte tränat på så länge... Men gött at träna lite iaf då. Måste försöka börja igen!! :)

Träning nu!

Failade mitt schema då jag blev bjuden på pannkakor hos farmor. Berättar mer sen. Nu ska här tränas!!!! :D :D :D

Onsdag morgon

God morgon
Inte för mig! Började med att katten hade dragit in en STOR fet råtta och sen mår jag så illa att det känns som jag ska spy. Äter lite gröt o ska dricka te. Usch! Men ändå känns det gött att äta lite.
Ska gå till bussen snart o åka till jobbet. Vill bara sova!!! Vill bli smal!!!! Snygg, lätt, liten.....

Morgondagens planering

I morgon ska jag försöka äta såhär:
  • kl halv 7 : havregrynsgröt + te
  • kl 10 : 1 äpple + en smörgås
  • kl 2 : 1 persika + en smörgås
  • kl 18 : lax o broccoli
  • te!!!
Landar på ca: 700-800 kCal in (ca)
Ut (om jag kör crosstrainer i 30 minuter) : -300 kCal (ca)
.
Har bestämt att jag ska gå ner till bussen i morgon. Mycket bättre än att pappa kör mig. Tar bara 15 minuter och då blir jag av med 50 kCal! Sen bränner jag ju lite på jobbet oxå!  Och om jag orkar ska jag träna lite på crosstrainern när jag kommer hem!!! Plus klippa gräset hos farmor haha :)
Usch vill så gärna bli smal nu!!! Måste träna! Ser så många runt mig (på jobbet, i affären osv) som är så smala och fina och då känner jag mig så stor!!!! Vet inet vad jag väger, vågar inte väga mig för nu ska jag snart få mens... måste kämpa med maten och träningen!!!!!
.
Hoppas det kan bli såhär i morgon! Inga överrskningar som jag blir bjuden p åeller så! 7-800 är rätt okej ändå, särskilt när jag går upp så tidigt! Det kanske e lite mer jag vet inte men smörgåsarna men blir inte mer än 1000 iaf och det är huvudsaken! :)

Dagens in/ut

IN:
  • kl halv 7 : Havregrynsgröt, 1 kiwi, te
  • kl halv 10 : 1 persika + lite knäckebröd (typ smulor haha)
  • kl 2 : kyckling + gurka, paprika, körsbärstomater, broccoli och motot
  • kl 18 : havregrynsgröt
  • kl 20 : 2 mackor med skinka + te
UT:
  • Promenad till bussen
  • Jobbet
  • tramp på cykel...
  • situps
Är inte så nöjd med det sista men nu börjar magen bli hungrig så de e ju bra... men ska dricka te nu! ÄLSKAR TE! Aja vill så himla gärna lbi SMAL!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tisdag 19 juli

Hej!!
Börjar med att berätta om gårdagen!
Efter jobbet åkte jag till fina E som fått hjärnskakning då. Köpte med mig godis till henne o de bjöd hon på och jag va dum och tog... Sen bjöd dom på mat med och det var gott men blev väldigt mätt. Sen hemma så åt jag lite vattenmelon och efter att jag promenerat i ca 45 minuter (skönt att träna!) sen åt ja 1 kiwi o drack en kopp te o lite vattenmelon...vart så mätt...
Idag så har jag varit så himla trött och är fortdarande! Usch så jobbigt!!!! Ska chilla nu och se på film eller nått... Ut o ge hästarna sen oxå...

Måndag 18 juli

Ska jobba
dricker te
mår illa
huvudet värker
är trött
.
ser ut som en fin dag framför mig... NOT! Usch vill bara krypa ner i sängen o sova!! Orkar inte äta något när jag mår så illa. Tar med mig 2 mackor till jobbet. Blä!
Aja ha en fin dag. Vet inte om jag tar med datorn (ska till mamma) ch då blir det ingen uppdatering isf får se :)
puss<3

morgondagen

I morogn tar jag en kopp te till frukost och sen äter jag en eller en macka till frukost vid 10 tiden och sen antingen en till macka eller mat  som blir över på jobbet vid 2 tiden. Får se i morgon. Sen kommer mamma laga nån mat hemma o då äter jag lite...
Ska sova nu. Godnatt<3

Thinspo (behövs!!)


Söndag kväll

Hejsan!
Idag har det spöregnat så har endast gårr utanför dörren för att ge hästarna mat idag. Suttit inne och kolla på mina extra världar Sagan om ringen och Harry Potter <3 Älskar de filmerna så sjukt mkt och HP böckerna är bara bäst<3
Aja iaf så de har blivit mkt sitta still idag. Ätit som en gris oxå....
  • 2 chokladbollar
  • havregrynsgröt
  • kräm o mjölk
  • kladdkaka
  • tacos
Usch! Har mått illa idag och ändå har jag ätit som en galning! FY så vidrigt!!! BLÄ MÅSTE BLI SMAL NU !!!! Har bara några veckor på mig till jag åker till Grekland och sen är det skola! MÅSTE bli riktigt smal och fin tills dess!
Till veckan ska jag jobba igen så måste ha med mig mat. Vet inte vad jag ska ta med mig i morgon, blir nog 2 mackor för finns inget hemma. Kanske får mat på jobbet om det blir något över efter gamlingarna.  Får se vill inte äta!!! ÅH!!! FUCK! Nu måste jag lägga mig snart o sova. Ska duscha först o sen läsa.
Min vän E fick en hjärnskakning så henne ska jag hälsa på i morgon :) <3

Värsta dagen i mitt liv.

Min kompis E va ju här igår och vi hade det jättekul och mysigt! Åt 2 tacos bröd (hårda) och lite tacochips och sen blev det 2 chokladbollar och lite kladdkaka och glass. Blev ganska mkt...
Iaf, sen idag så var vi ute och red och det skedde en olycka så vart på sjukhus med E (de va hon som ramlade av...). Tror att hon fick en hjärnskakning. Iaf vart helt förtvivlad och rädd och chockad!! Jag var så rädd! Trodde att hon skulle dö eller nått! Grät så mycket och fick sån huvudvärk och mådde så illa! Efter några timmar åkte E och hennes mamma till ett större sjukhus o då åkte jag o pappa hem. Vad helt skakis, svag och jag grät. Sedan spydde jag också! Usch så himla äckligt!
Men tror att hon mår bra nu iaf<3 Åh älskar dig så mkt E<33333
Innan vi red åt jag 2 mackor med skinka o gurka, kräm och mjölk och 2 chokladbollar. Sen gick hela dagen och nyss käkade jag 2 tacos. Ska gå och lägga mig. E så trött!!
Så då vet ni varför jag int skrivit. Svarar på kommentarer i morogn<3

Fredag 15 juli

Vägde mig inte, det vågar jag inte. Äter ingen frukost (eller blir en kopp te och en liten knäckemacka) och det regnar ute. Illamåendet är gigantiskt just nu och jag hart ingen lust att jobba idag. Men måste...Har med mig 2 frukter och 2 mackor så jag har ifall jag blir yr eftersom jag int eäter nu. Men mår så illa!! :(
Ikväll kommer min fina vän E och då blir det tacos. Om jag inte äter mkt under dagen kan jag njuta mer av tacosen! :)
Ha en fin dag kramar<3

Kommentar... av min mamma!

Visade magen förut för mamma. Hur svullen och GIGANTISK den är nu. Har sagt ett tag att den e svullen o hon har typ: "Nej men så farligt är det inte, jag tänker inte på de osv..." Men nu blev hon tyst och stirrade på den och började känna och trycka på den. jag typ visst är den svullen o hon bara: " Ja. Fast de kanske är fetma" och skrattade och gick iväg. Tänk om hon menade det, eller klart hon gjorde det ät ju sant men inte helt lixom. Usch hon fattar inte hur mkt jag tar åt mig, ur det sårar mig! Eller när nån säger tjockis när jag äter nått. De fattar inte att jag faktiskt blir ledsen! FAN! :(
O mamma o jag skulle till läkaren o beställa tid idag men när ja sa vi skulle gå dit sa hon men du va ju bättre nu några dagar så då kan vi vell avvakta?? MEN NÄR I HELVETE SKA VI DIT DÅ?"?!?!?!!? HAr för fan väntat hur jävla länge som helst på att få göra nått åt illamåendet men de går ju inte över men hon fattar ju inte !!! åH BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!!¨
God natt!!!

Hatar mens och hormoner och allt!!!!

Shit vilka humörsvängningar jag har! INTE kul! Inte alls! Blev arg o ledsen och trött o stressad förut så slängde mobulen i väggen och nästan började gråta... sen så va jag normal och de läskiga e att det känns som att jag står berdvid mig själv och ser på medan jag gör saker jag inte borde eller vill... jag menar den "klara" halvan av hjärnan sa ju åt den andra att det va fel att skrika och att jag inte ska kasta iväg mobilen... Så knäppt!
Och idag har maten vart ett helvete! Fy fan! Mår så illa det är så äckligt! Försökte spy förut för att jag mådde så illa för jag fick panik men kom ingenting. Försökte bara två gånger för jag e rädd för att spy, hatar det men jag mådde så illa! Usch! Efter jobbet (och på jobbet) var jag så äckligt sugen på nått sött, helst nån kaka eller bulle eller tårta! Helt sjukt! När ja va o handla med mamma köpt jag glass och hon köpte två chokladbitae och jag va som en knarkare som inte fått knark på länge som äntligen hittar lite, så desperat kände jag mig. Hemskt var det! Jag visste ju att jag inte borde äta men ändå åt jag! Choklad och glass!!! USCH! O allt är mensen fel! Har inte fått den än men får snart det känner jag .. magen är så svullen och plus alla dessa känslor och suget efter sött och tänket att jag borde äta normalt... Men vill faktiskt inte! Mår DÅLIGT av allt! BLÄÄÄÄ!!!!!!!! HATAR att jag blir sån här när jag ska ha mens! :S :(((
Har ätit detta iaf idag:
  • kl halv 7 : havregrynsgröt + te
  • kl 10 : 2 mackor med skinka och gurka och ett äpple
  • kl 2 : en tallrik bondsoppa + ett äpple
  • halv 5 : choklad och glass
  • Chokladbollssmet
  • kl 9 : knäckemacka med ägg och kaviar + en chokladboll + te
FY! Mår jätteilla nu, ligger i sängen och ska sova. Vill helst glömma denna dag! Ska verkligen bättra mig nu igen. Bli duktig som jag va förra veckan då jag inte hade detta dumma suget och dumma tänket! I morogn skippar jag nog gröten till frukost, tar bara te. Sen en frukt vid tio och runt tolb borde jag kunna äta antingen macka eller lite mat som jag tar med. För sen när jag åker hem kommer E va på bussen och följer med mig hem. Vi ska göra tacos och så. Får se hur det blir. Blir vell chokladbolarna till efterrätt men hade i för lite havregryn så de blev mjuka o inte så extremt goda utan helt ok... vet inte hur jag gör i morgon mennu ska jag sova och jag vågar inte räkna på hur många kalorier jag fått i mig idag! ÅNGEST!!!!!!!!

Dagens in

  • Havregrynsgröt runt halv 7
  • 1 persika runt 10
  • tonfisk-och kräftskärtssallad runt halv 2 typ
  • skål med flingor typ klockan 5
  • 2 mackor med ägg och kaviar runt 8 + te
Idag har jag ätit VÄLDIGT regelbundet typ 3 timmar emellan även om persikan inte är mkt mat men de räckte ju iaf :) Tycker att detta var skönt att äta lite och oftare! Måste börja göra så assa! Så bra när jag går upp tidigt haha :) I morogn tar jag med smörgås och lite pasta gratäng + sallad till jobbet. Sen vet jag inte vad jag ska äta på eftermiddagen/kvällen. Får se på det. Har iaf kul på jobbet :)
Nu är jag trött och ska sova! Bloggen blir inte så kul nu när jag jobbar men är ju borta hela dagarna och när jag kommer hem har jag fullt upp med att rida och städa och göra mat o allt sånt! :)
Puss<3
Förresten så vägde jag mig nu på kvällen och jag vägde 63,4 kg. Vet inte vad jag ska säga... blev nästan glad för trodde mer men samtidigt ledsen för att det är så mkt men med tanke på att det är kvällsvikt så e de vell okej plus att jag ska ha mens o då kan man ju gå upp en massa :O Men jag tänkte om jag fortsätter att äta var tredje timme ungefär och försöker att undvika sötsaker på veckodagarna och gärna helger också och tränar då och då så kommer jag vell må som bäst eller? :P Vi får se. Min hjärna ändrar ju tankesätt och vilja HELA tiden -.-
Stay strong

Dagens in/ut

Märker att jag snart ska ha mens eftersom mitt begär av mat blir större... (kan man säga så..?? haha) aja ni fattar xD Hungrigare, kan inte stå emot, tänker helt andra tankar, bryr mig inte, vill ätq bröd osv osv! JOBBIGT! Men jag försöker att inte överäta iaf som jag gjorde förr o det är bra! Har typ ätit såhär:
  • Havregrynsgröt
  • lax, potatissallad och sallad
  • Persika
  • 2 mackor
  • persika
  • knäckebröd med ägg o kaviar
Sen har jag druckit 5 koppar te med xD Men om man tänker på att jag har varit vaken sen klockan 6 i morse till halv elva så e de inte så mkt ändå... Ändå för mkt men som sagt kommer jag få mens snart så de e därför. Och jag vågar heller inte väga mig för de :S
Men jag bränner allt lite på jobbet då jag går och hämtar saker och NÄSTAN rör mig hela tiden.... sitter ju stilla ganska mkt oxå :/ Men promenerar ju till och från ibland med :)
I mroogn tar jag med mig en tonfisk och kräftskärtssallad och frukt. Funderar på en macka oxå som lite lunch och sen salladen senare för brukar bli så hungrig och det är ju bättre att äta lite och oftare. Ni ska se gamlingarna äter typ varannan timme haha så söta e dom :D
Nej men får se om jag kommer ihåg och vilket humör jag e på i morgon :)
Igår så började jag ju med laktosfria produkter och de e gott! Dock hade de inte laktosmjölk på jobbet så tog en skvätt i tet. De va inte mkt men så dumt egentligen ju -.- Får vell dricka utan även om det inte är lika gott.
Nu måste jag sova!! Godnatt!

Tisdag 12 juli

Hej!
La mig supertidigt igår så trots att klockan stod på halv 6 så va jag inte så extremt trött. Eller jo trött.! Haha aja ska snart iväg till jobbet, sitter o äter frukost havregrynsgröt o te + en kiwi.
Tar med mig lax o potatissallad o sallad till jobbet. Inte så nyttigt men mamma gjorde i ordning igår...
Sen ska jag hem o sova! KOmmer bli underbart haha! :)
Ha en fin dag<3

Jobbat idag då...

Nu är jag helt slut! Gamlingarna kör slut på mig haha nej men de har vart rätt kul ändå på jobbet även om det va lite långtråkigt. Fick typ bädda sängar, bre smörgåsar, hänga tvätt, duka fram mat, mata de gamla och plocka undan oså. Sen fick jag ju typ sitta still o vänta... haha men de funkar, får 2800 kr för 10 dagar. Inte jättebra men bättre än inget! :P
Maten har inte gått så bra idag, skriver in/ut sen. Ska snart ha mens o då går det u som det går -.- Men de känns mer än va de e tror jag o de kmr se ut som de e mkt... :P
Så jävla snyggt att gå i bikini och ett kort pösigt linne. men BARA om man är smal! Hur fult är det inte när ett fetto går så lixom... -.-

Stressad

Skriver snabbt nu bara, hinner inte svara på nått men tack alla för tipsen! Svarar i morgon! Ska upp och jobba i morgn och har gjort i ordning lite sallad och kyckling. Ska upp tidigt så måste sova snart.
Idag har det gått jätte dåligt! Blivit bjuden på en massa skit >.<
Godnatt!<3

Söndag 10 juli - Tips tack!?!?!?! :)

Hej på er alla.
Kom hem tidigt i morse och tog några jordgubbar, sen (vilket jag egentligen inte ville) en pralin ur Aladin asken. Farmor bjöd o då ville jag ju inte säga nej...Efteråt kom jag på att jag kunde ha sagt att jag nyss bortat tänderna eller nått... Aja sen drack jag e och åt havregrynsgröt och om en stund ska jag äta lax o broccoli. Har vart ute och ridit o de va gött! :)
.
Under helgen har vi haft det kul och det har blivit lite sött o sånt tyvärr :/ Igår kväll blev det choklad, vet inte hur mkt jag åt men några rader -.- Har inte ätit choklad på jättelänge oså förstörde jag de...Aja har inte blivit proppmätt någon gång under helgen vilket är bra. Men min mage är uppsvullen och om det beror på att jag snart kanske får mens eller maten jag ätit eller nått annat vet jag inte. Jobbigt är det iaf!!
.
BTW, någon som har tips på matlåda som jag kan ta med till jobbet (ska jobba 2 veckor) som lunch. Jag tänkte typ ta kyckling och sallad o gurka typ men vill ha mer förslag o tips...Ska vara nyttigt och inget sött och HELST inte kolhydrater! Tack<3

Lördag hos T

Hej!
Tycker att det har gått ganska bra hittils även om det blev glass o jordgubbar o grädde igår och marängtårta idag men maten har vart rätt ok. Fast ändå för mkt o de e synd för denna familjen äter väääldigt onyttigt -.- Hamburgare och pommes, potatis, sallad i olja (!!!!) och massa sånt o jag menar dom e inte så jättesmala heller... Men försöker att inte äta för mkt, har faktiskt ätit så att jag är lagom mätt och inte proppmätt lixom :)
Igår hade jag skit int i magen, vet inte varför men typ stack i magen :S
Kommer åka hem i morgon tidigt på morgonen
Måste dra nu! Puss hörs i morgon!<3
stay strong!

åker snart till T

Hej! :) Vart ute o ridit nu. Innan åt jag lite havregrynsgröt och drack två koppar te. Nu ska jag duscha och sen äta lite knäckebröd med ägg och kaviar. Plus te såklart! :) Middag kommer jag äta hos T o då får vi se vad det blir ska iaf vara nyttig och inte äta för mkt! :D
Hoppas jag kan skriva lite när jag är där! Tar ju med datorn :) Ha de så bra alla o va starka! Ni VET att nui kan o vad ni vill! :)
Kram<3

Fredag 8 juli - morgonvikt

Morgonvikt = 62,4 kg
+-0 Samma vikt som igår
.
Det gör inget faktiskt. Den va nära att visa 62,3 men slog över till 4an men de känns faktiskt bra! :)

Dagens in och ut

IN:
  • Havregrynsgröt + te 0 130 kCal
  • lax, broccoli ägg = 250 kCal
  • te
  • Havregrynsgröt + te = 130 kCal
Sammanlagt = 510 kCal
.
UT:
Rida två hästar, mocka osv osv
.
Nöjd med intaget men jag måste försöka börja träna igen! Damn! Men trots att det inte vart så mkt mat så känner jag mig jättefet :(( Usch!
Och i morogn kommer jag åka till min kompis T och sova där i 2 nätter. Är rädd att det kommer bjudas på en massa onyttigheter och fet mat och att jag kommer äta för mkt! Jag har ju så svårt att säga nej när det står framför mig... Går bra när maten inte finns.... Fan det som börjat gå så bra! Men FAN heller jag ska inte äta mkt!!!!!!! MÅSTE KLARA DET! Ska se det som ett test... måste kunna äta lite mat! :)

Middag

Min middag idag består av en laxbit = 125 kCal, 1 ägg = 75 kCal och broccoli ca 20 kCal (vet inte hur mkt det är men ungefär... Så totalt (överdriver lite nu då) ca 250 kCal för en måltid. Superbra! :D Nyttigt och gott oxå! :D <3

Torsdag 7 juli - morgonvikt

Morgonvikt = 62,4 kg
.
Har gått ner! :D YEY! Trots glassen igår kväll som jag tog! Åh så skönt! Idag ska jag inte äta nått sött. Nu blir det havregrynsgröt, till middag kokar jag broccoli och antingen kyckling eller lax, o om jag blir hungrig får jag ta havregrynsgröt till kvällen men beror på när jag äter middagen!

Laktos

Nu ska jag se på Sagan om ringen, dricka te och äta havregrynsgröt. Har vart ute o ridit:)
Eftersom jag mår illa hela tiden och magen är svullen så föreslog mamma att vi ska pröva att äta laktosfria produkter. Ska testa o hoppas att det kommer funka! :P
Bye<3

Middag - check

Middagen var god, inte extremt utan helt ok. Blev lax och rotfruktslåda typ. Laxen var supergod så åt nästan en hel bit och sen tog jag lite rotfrukter till. Delade upp det i två gånger så det skulle se ut som att jag tog mkt och så att de inte skulle tro att jag inte gillade det. Till efterrätt hade de gjort marängbotten med grädde och jordgubbar på. Åt en liten bit och sen några extra jordgubbar. Känns helt ok men jag mår illa nu och magen känns uppblåst och svullen! FAn vet inte vad jag ska göra med mitt illamående och svullna mage :(

Middag

Klockan är snart ett och jag är INTE hungrig och pappa och jag ska ner o äta middag... Kul men ska inte äta så mkt!

onsdag 6 juni

Morgonvikt = 63,3
+ 0,2 kg. Helt okej
.
Är okej med vikten. Åt ju mkt igår på kvällen, klarade mig hela dagen på pyttelite gröt och sen åt jag vanlig mat på kvällen o sen glass jordgubbar o kräm så de va ju lite dumt men som sagt e helt ok med vikten, det kan ju vara vattenvikt o sånt :)
Snart blir det lite havregrynsgröt o sen vid ett tiden ska pappa o jag på middag hos ett par bekanta och jag vill inte! Vill äta lite och nyttigt och något säger mig att om jag går dit kommer det inte att bli lite o nyttigt!! :( Men har inget annat val antar jag. Om jag bara blivit riktigt sjuk..... haha mår faktiskt illa.

Dagens in

  • te
  • te
  • havregrynsgröt
  • ris, kyckling, currysås och sallad
  • jordgubskräm, glass och jordgubbar
Nämnde jag att min kompis T kom? Varav maten och glassen... O i morgon är jag o pappa bjudna på middag hos ett par. Kul att de säkert kommer vara jättemkt mat då!! :( ÅH!!!!!!! O till helgen ska jag vara hos T hela helgen o då går de vell åt helvete! FANFANFANFANFAN!!

Dagens Thinspo - Dessie

Ja, bloggerskan Dessie. En del tycker att hon är för smal, att hon har konstiga ben och jag vet inte vad. Kan erkänna att mina vänner är en av dem som tycker så. Jag tycker INTE så! Jag tycker att hon är SKIT snygg!! Så himla smal och fin! Okej hennes ben kan se konstiga ut i nån vinkel men gasch! Jag skulle döda för den kroppen!
Riktigt snygg! Vad tycker ni om henne???

5 juni

God morgon!
Åkte med mamma när hon skulle till jobbet och nu sitter jag vid  datan framför tvn... Mår illa och har inte ätit något men funderar på att ta te och kolla på film. Så mysigt! Och vädret tillåter ju att sitta inne :) Senare ska jag dock rida och så! :D
Väger mig inte idag! Det får vänta till i morgon!
Idag vill jag egentligen inte äta middag egentligen om jag inte får äta det jag vill. O nu sa pappa att han ville göra böngryta... ÅH SÅ TYISKT! Vill inte! Kan ju glömma bort de... hahaha ^^
Nu ska jag bli liten igen och kolla på lilla sjöjungsfrun! Längesen jag kollade på den och ska kolla 2an oxå! hihi ÄSLAKR diesney filmer! Favoriten e nog skönheten och odjuret. Men gillar också typSvanprinsessan och Hercules. Haha jag e 17 år (snart) och Älskar diesney...MEEEn jag bryr mig inte! :D
Jag äslskar också höft knotor<3

Dagens in

Ligger i sängen o magen känns uppblåst. Har ätit idag:
  • Lite havregrynsgröt och te
  • 1 stekt ägg och lite stekt potatis
  • 1 laxbit, en halv korv, sallad och potatissallad
  • halv tårtbit, jordgubbar
Känns som jättemkt! :(
I morgon ska jag fan äta gör lite och INGEN ska få bestämma eller ändra mina planer! Har inte fått bestämma min mat på riktigt länge nu och det gillar jag inte!
.
FÖRESTEN!!!! Några har skrivit en kommentar men de går inte att komma in på era bloggar så svarar jag er inte är det därför!!
.
Godnatt vi höres i morgon!

Hjälp!

Har en stor tårtbit i kylskåpet som endast e till mig... Vil inte ha! INte nu när de går så bra -.- sa INTE äta hela! MÅSTE FÖRSÖKA!!!!!
Ätit lite grädde och tårtbotten redan så villinte ha mer!! :S

Dras snart till mamma

Mormor e på väg för hon ska hämta mig så jag kommer till mamma. Vi ska ju ha grillfest där i kväll för att fira henne och brorsan. Idag har jag än så länge endast ätit liiiite havregrynsgröt och druckit en kopp te. Hoppas att jag inte äter mer förän kalaset. Och om jag gör det så tar jag en kiwi eller en halv grape :)
Så glad att vågen visade minus! :D
Mellanrum mellan låren... <3!

Måndag 4 juni - Morgonvikt

Morgonvikt = 61,1 kg
- 1 kg sen i torsdags!
.
GÖTT!!!! :D Nu måste jag bara fortsätta ner så jag inte failar och vräker i mig och går upp igen. Nu SKA jag ner!!!!! :D Vaknade nyss... klockan e tolv. Råkade somna kl 5... typiskt....

Söndag 3 juni

Heej! :D
Bloggade inte igår eftersom jag var med kompisarna heeela dagen! Vi red och myste! Hade jättekul! Gårdagens in va typ havregrynsgröt, 1 macka o te och glass, kyckling och ris+sallad och kladdkaka o grädde. Låter ganska mkt men de va inte så mkt under dagen. På kvällen/natten var jag gör hungrig men jag åt inget. Och vet ni, egentligen ville jag inte ha kladdkaka o inte en så stor bit som dom gav mig, men ville inte lämna kvar på tallriken heller :/ Aja men senare på kvällen skulle några äta kladdkaka igen men jag stod emot :D YEY för mig! :D HAHA! Den va inte så god ändå så...
Idag så åt jag lite mjölk och cornflakes hos kompis till frukost och sen så tog jag en macka när jag kom hem för va gör hungrig. Sen cyklade jag till farmor, klippte gråset o fick 100 spänn och cyklade hem igen. Eller just det år jordgubskräm o mjölk hos henne oxå. Hon hade plockat jordgubbar och gjort kräm o hon ve hur mkt jag gillar jordgubskräm men kände att jag inte va så sugen men åt ändå. Nu vill jag inte ha så mkt mer mat idag!
Pappa vill göra sill och potatis o sås o de gillar ine jag så mkt så OM han gör de så äter jag MINI o säger att jag fick kräm hos farmor o att jag mår illa. MOAAHAH! O sen hade han köpt glass o jordgubbar oxå - igen! -.-
ÅH!!!! Varför kan jag bara inte få inte-äta eller äta det jag vill lixom! I morogn ska jag till mamma och vi ska grilla för hon och bror fyllde nu i helgen... ska verkligen föröska att inte äta nån efterrätt! :S Brukar ju gå bra.. NOT :(
Aja nu ska jag nog ut och rida! Tar en barbacka tur på pappas häst :D
.
Åh förresten! Förut så åkte pappa o jag o E till några som har fått schäfervalpar och vi ska få en av tikarna :D Det visste jag ju innan men nu fick jag e dem! De va bara 12 dagar o hade inte riktigt öppnat ögonen än! :D Så himla söta va dom! :D Längtar tills de börjar gå o bus :D Så kul hihih :D Vi kommer få den till hösten :D WIII <3
BTW så e min mage ganska fin just nu :D Min kompis E påpekade typ "Men du har ju så jävla snygg mage..." haha kanske inte extremt men den e inte så svullen o tjock nu! Utan ganska platt o fin :D YEY men sen får jag ju mens o då blir den gigantisk :S Plus at igår syntes bröstbenen jättetydligt! :D MEn har ju inte gått ner nått i vikt -.-

Dagens in/ut

IN:
  • Kl 10 - Havregrynsgröt + te = 130 kCal
  • Kl 14 - flingor och mjölk = 150 kCal (100 kCal för 100g och jag överdriver men tar hellre för mkt)
  • Kl 19 - 2 varma mackor med makrill och ost + sallad = ca 500-600 kCal (?)
  • Kl 20 - glass och jordgubbar (ingen aning kCal...)
UT:
  • Ridit
  • Städat
  • Situps
Undrar om jag vågar väga mig i morgon...? FÅr se hur det känns. Vid elva kommer E och innan måste jag städa haha sen äter jag lite havregrynsgröt o sen får vi se hur det blir. Ska verkligen försöka!

18.57

Hej! :)
Efter att jag ätit gröten runt tio så städade jag lite och red o grejade i stallet. Runt 2 tiden åt jag lite flingor. Och nu är klockan typ 7 o jag har ätit 2 varma mackor med sallad o kebabsås. Senare blir det lite tofuglass och jordgubbar. E kom aldrig utan hon kommer i morgon bitti istället :)
Hoppas ni har det bra! :)
Puss <3

8.20 Dagens planer

Såg på "The Last Song" i sängen förut och grinade jätte mkt :( Så fin film! Har inte sovit sen klockan 4 i natt men känner mig pigg. Inte ätit något förutom druckit en kopp te. Nu ska jag ut o ge hästarna frukost och sedan ska jag städa eftersom E kommer sen :D
Idag fyller mamma år. Grattis på henne<3
Lyssnar på en massa nice musik och sjunger o spelar piano. ÄLSKAR MUSIK!!! ;)
Hoppas jag inte äter så mkt idag!! Kommer inte äta på ett par timmar iaf! Är svårare när man e vaken så länge att inte äta. Enklare när man sover till typ 12 haha eller som igår 2 -.- fast de gillar jag inte.
.
Dagens planer:
  • Städa
  • se på film och äta frukost: havregrynsgröt och te
  • rida och greja i stallet
  • Träna (om jag hinner)
  • Duscha
  • städa och laga mat
  • va med E<3
Kommer säkert bli något efter frukosten på lunchen men de blir något litet.

Morgonvikt 1 juli

Morgonvikt = 63,8 kg. -0,3 sen igår "morse" (vägde mig ju på eftermiddagen när jag vaknade...
.
Aja nu ligger jag i sängen och har hämtat en kopp te. Sätter kanske på en film. Ute regnar det. Gillar regn. Fast inte när jag vill ut o rida eller när de e nån dag (som t.ex midsommar eller student) då man vill ha fint lixom. Men älskar när regnet öser ner :D Så romantiskt på nått sätt ^^
Haha morgon svammel xD Hörs sen!

Tidig morgon

Vaknade i natt klockan 4 och kunde inte somna om. För mig är ju klockan fortfarande typ 10 på kvällen så hade svårt att somna -.- Aja går upp om en stund. Nu är klockan 5...
La mig hungrig igår. Va ju inte meningen riktigt men vill inte äta för sent på kvällen. Så igår kväll så skakade jag värsta mkt :S Och nu är jag jätte hungrig men orkar inte upp riktigt än.
I kväll kanske en kompis kommer och i morgon ska vi åka till en annan kompis. Som jag saknat dom! :) Det värsta med att träffa dom kommer vell bli maten. Känner att jag inte vill äta onyttigt då det blev en massa sånt i Kanada och jag vill typ "rensa kroppen" eller ni fattar.. det känna typ så o de går ju inte om vi ska äta en massa -.- Men i kväll när hon kommer skulle jag kunna göra en sallad och bara steka kyckling. O ha kebabsås till eller nått, inte världens nyttigaste kanske men de får gå. Sen till godis göttis till ikväll kan jag be pappa köpa toufuglass o jordgubbar :D Det är ju ändå ganska nyttigt :D :D Vet inte alls vad det blir i morgon hos T.
.
Under dagen idag ska jag försöka att inte äta så mkt. Blir havregrynsgröt och te och sen kanske flingor. I morgon kommer det säkert bli mycket mat o då e de så onödigt om det blir det nu idag oxå.
Ska upp o kolla vikten om en stund. Hörs då! Vet inte vad jag trr. Hoppas ju på mindre såklart.
Puss <3

RSS 2.0