Middag

Åkte till mamma och nu har vi ätit middag. Gjorde en god sallad och så köpte vi en grillad kyckling. MUMS! Gott och nyttigt och fräscht! Förut åt ja knäckebröd med lite keso på som lunch. Senare blir det kanske lite glass och lite choklad.
Mår lite bättre nu men är fortfarande väldigt förkyld!
I morgon ska jag till en kompis o sova där så ska försöka bli så frisk som möjligt! :)

Kommentarer
Postat av: Diana

åf, då får du se till att bli frisk tills imorgon ;)



sv: ja, det är jag som har målat, tack! :)



hon frågade flera gånger "så du vill inte äta för att du tycker att du är tjock?" eller nåt sånt.. blev lite tjatigt tillslut, men jag sa att hon skulle ringa moster och prata med henne istället för jag orkade inte berätta. dessvärre fick hon veta det precis innan hon och pappa skulle på bröllopsresa 2½ veckor och då skulle jag vara själv hemma. så hon blev väldigt orolig för det, men jag "lovade" henne att äta tre mål om dagen. sa det bara för att inte oroa henne typ..



gör det! våga! du kommer vara stolt över dig sen ;) jag har blivit mycket bättre på att prata nu. första gången jag pratade med min moster sa jag inte mycket, visste inte hur man gjorde typ :P hehe



kramar! <3

2011-04-29 @ 19:05:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

jaha! :) vad tycker du är roligast att rita o måla då? målar du med akrylfärg eller andra färger? :)



...... jag åt alldeles för lite och jag tror det var då nån gång jag började hetsäta oxå.. men en vecka var jag hos min morbror så då åt jag lite mer.



ja, det låter mer sunt! :) äta bör man ;) men 600 kcal för en dag är för lite då. sen är det ju okej att unna sig saker ibland oxå :)



kramis!

2011-04-29 @ 19:34:00
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

jaha, vad kul med beställningar! :D jag suger på akvarell! men akryl går lite bättre :P hehe. tyvärr har vi en bildläxa som ska målas i akvarell ... men men!



jo, fast det är väl för att magen vänjer sig vid att inte få mer heller. men om du tänker att man egetnligen ska få i sig 2000-2500 kcal om dagen så får du inte ens i dig hälften.

det låter smaskens ;)



kramkram!

2011-04-29 @ 19:49:50
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0