Måndag 28 feb

Hejsvejs! Vaknade runt 12 och käkade frukost. Mackor med nutella och flingor med sylt o sånt. Nyttigt verkligen -.-
Men gött ändå får som sagt ta det när jag kommer hem... Nu ska vi göra oss i ordning och gå ut på stan. Vi ska shoppa :D Hoppas jag hittar det jag vill... Sen kanske vi ska gymma med om vi hinner... hoppas det!! Ha en fin dag! <3

Söndag 28 feb (29???)

Klockan är 10 minuter över 1 på natten så det är vell måndag egentligen men säger söndag. Har ätit mycket idag igen! Frukosten blev VERKLIGEn kaloribomb! Kladdkaka, flingor med sylt, tekaka med nutella (!) och te med lite socker i..... så värdelöst o meningslöst!
Sen blev det ris och köttfärssås och det var ju ingen liten portion! Sen blev det en massa choklad också! Sen några mackor och ett ägg... sen flingor, fil och sylt.
HAHAHAH min mage är het gigantisk och jag känner hur jag blir större och större.... MEN i morgon så ska vi gymma tror jag och sen så på tisdag så åker jag hem igen! Det kommer säkert bli godis och mkt mat både imorgon och tisdag men sen får jag fan börja träna igen och äta mindre! Detta är tooo much verkligen haha!
Hoppas ni har det bra kära läsare och förlåt för dålig update men har folk runt mig hela tiden så det är lite svårt att blogga....
Puss på er alla <33333

Lördag 26 feb

Igår åt jag så äckligt mkt! Pizza, choklad, sallad, donken, thailändskt, och massa mer! Hamnade säkert på flera tusen kalorier! Typ 4000 eller nått :O :(
Har förövrigt jättekul :D Vi ska snart ut och shoppa lite och sen kanske det blir gym med :D Gött då ska jag köra som fan :D
Hoppas ni har det bra!!! Puss <3
.
BTW: Fick mensen igår! Trodde att det var det så måste vara hormonerna som gjort så att jag gått upp i vikt och känns helt fet och svullen typ. Också att jag ätit så mkt... har vart hungrig jämt ju....

Nu sticker jag!

mig datorn men inte säkert jag kan blogga då kompis ska vara med. Men bloggar om jag får tillfälle!
Ska äta havregrynsgröt nu. Och bara så ni vet så kommer jag antagligen bli FET under helgen.... :(
Eller jag är ju redan det....
Men under helgen ska jag fasen ta och ha kul!! Ska försöka att inte äta FÖR mkt. Men ska inte tänka så mkt på det heller (?) ska bara ha så fucking kul! :D Kommer shoppa oså och de förbränner ju hihi :D
Nu tar jag lov btw! Efter denna sega dag då men FAN vad gött med en veckan ledigt!!! UNDERBART!
Hoppas ni får en superduper bra helg tills jag kommer tillbaka (eller efter det med såklart haha) Men som sagt ska försöka blogga om jag kan!
Puss ni är så fina alla och jag tänker mycket på er! <3
Har lagt upp dessa förr men tycker dom är så underbara! Så färgglada och vackra! :D <3

Dagens/morgondagen

Ätit SÅ äckligt mkt!
  • Havregrynsgröt
  • choklad
  • pannkakor 4 st med sylt
  • choklad
  • glass, te, 1 toast
  • 2 mackor med 2 ägg ch kaviar, te
  • choklad
  • 2 tjocka nybakade bröd
Assa OMG!!!!!!!!! :O Finns inget slut!!!! Bara äter o äter!!!! :S
.
I morgon så blir det havregrynsgröt, sen pizza i skolan, sen sallad på tåget (ska åka till lund med vännen) och kommer bli en MASSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA godis och fet-mat under helgen.......Kanske kmr träna nått på gym???
Ska sova nu! Har smått ångest :S Har promenerat lite idag iaf o de e ju bra!
Godnatt fina ni<3

...

Gått åt helvete idag....Ätit så mkt, skrattretande!!!!!
Updaterar snart!

Torsdag 24 feb

Morgonvikt = 60,7 kg
.
Assa blir fan gråtfärdig! Detta MÅSTE bero på mens eller nått annars DÖR jag seriöst!!! :S
.
Går lång dag i skolan, segt! Så äter gröt nu och dricker te. I skolan var det pannkakor då....
Ha en fin dag<3

Morgondagens planering

Matplaner för imorgon då:
  • Frukost - Havregrynsgröt, te
  • Lunch i skolan - var pannkakor....... KALORIBOMB!!! Men går lång dag så måste äta annars dör jag :O
  • Övrigt - Något litet... kanske smörgås och te... INGEN MIDDAG!! Inte efter pannkakorna som de e så mkt i.. kommer säkert bli några stycken så.. Ska dricka te!!
Har börjat ha honung i tet igen bara för att det bli MYCKET godare... har så lite ändå så spelar vell inte så stor roll! Blir så mkt godare...
Aja ska sova snart! Har inte gjort läxan.. får gör den i bussen i morgon haha
Godnatt!
Älskar te! Det är så gott och mysigt! :) Smala fina lår.... VILL HA!!!!

Dagen

Mår illa och ont i magen... KUL! Ska gå och lägga mig snart. Plugga lite på språk yeppyepp!
Tränade lite idag iaf :) crosstrainer och situps, plus lite promenad och ridning. Får duga!
Har käkat ganska mkt.... -.- surprise?? :O
Aja puss på er! <3

Har tränat!

Plus poäng till mig! Minus för att jag drack oboy innan träningen men tränat gjorde jag iaf! :D Dock bara 15 minuter på crosstrainern (men ganska snabbt!! snabbare än jag brukar!) Och förbrände 113 kCal. Inte så mkt men alltid något. Ska göra lite situps och sånt nu och kolla på Legend of the Seeker och sen kanske träna 15 minuter till! :D
.
Sa ju att jag inte hade någon motivation men den bästa motivationen till att träna är att bara träna lite gran! Då vill man bara träna mer sen! :D
hihi <3

Onsdag 23 feb

Morgonvikt = 60,3 kg
.
Hoppas hoppas att det är mens eller nått! Kan ju inte ha gått upp typ 2 kilo på några dagar? I fredags vägde jag lixom 58,5 kg....... FAN!
Känner ingen ork eller motivation! Så ovärt! Så onödigt!
Tiden går på och jag kommer inte hinna att gå ner i vikt... jag vill bli smal men jag vill äta för jag är hungrig och för att mat ät gott! Vill ha choklad! Oboy! Pannkakor med glass! Semlor! Pizza! Hamburgare! Toast och MEEEEEEEER MAAAAAAAAAAAAAT!!!!!
.
Har iaf ridit nu och förbränt ca 150 kCal eller något. Käkade en macka med skinka och gurka innan jag drog och nu ska jag äta havregrynsgröt snart!
Ha en fin dag! <3

Tisdag 22 feb

Försov mig lite i morse så hann inte blogga! Åt flingor och en halv grape till frukost, kanske 200 kCal ? Sen på skolan var det jättegod mat! Pastagratäng. Typ som lasagne! Dog så gott det var. Pillade dock bort den mesta osten så!
Nu har jag bara druckit te och funderar på vad jag ska äta sen... Finns skinka så kommer antagligen bli smörgås för pappa gillar inte att köpa mat och sen slänga den för att jag inte äter upp den...
Men ja! Vad ska jag säga... Vägde mig nu när jag kom hem och vågen visade runt 60 någonting. Kommer inte ihåg... FANSJÄVLA HELVETE DÖDA MIG!!!
ÅH blir så arg! :O Nu ska jag väga mig i morgon bitti efter jag bajsat ordentligt och innan frukost så jag får se vad den visar då. Ska inte till skolan i morgon vilket ska bli underbart gött! Ska sova som en gris!
Vill väga mindre nu!
Har känt mig så fet nu dom senaste dagarna bara för att jag ätit så mkt?? Sjukt! Magen är uppsvälld också!
Men har jag tur så kanske det beror på att jag ska få mens snart? Vet aldrig när jag får den för den e typ oregelbunden men har haft ont i magen så jag hoppas HOPPAS att det är den som gjort att jag vill äta mer och att vikten går upp osv! Vad tror ni?? Mamma säger att mensen kan påverka vikt osv! Plus att min mage är uppblåst nu.... Känner ju knappt höftbenen som jag brukar göra plus att den brukar vara platt. Nu ser det ut som om jag är gravid.... PFFT!!!!
.
Hoppas ni haft en bra dag?

Godnatt!

Har pluggat, ätit, pluggat, ätit, pluggat, ätit i princip sen jag kom hem! Det suger! Magen är grymt uppsvälld och jag är så trött så jag dör! Provet i morgon kan jag inte heller någonting av... FAN!
I morgon blir det bättre med maten iaf! Det ska göra det!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH får seriöst damp!!!!

Faildag.se

Vännerna ville fika och vad skulle jag säga?? Tog en kula daimglass och varm choklad med grädde -.- När jag kom hem så hade mamma fixat semla... Vad skulle jag säga lixom?? Hon vet att jag gillar smelor men fuck!!!! -.-
En till faildag! Detta är inte okej!! :O
Lovar att det inte ska bli nått mer dessa dagar!!!!!!
Jag suger seriöst ! Skratretande HAHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!! DAAAMP!!!!!!!!!

På skolan

Sitter på skolan nu och börjar inte föräns om en halv timma! Väntar på mina underbara vänner. Käkade 1 portion havregrynsgröt till frukost och en kopp te. Blev inget ägg :D Skulle ta en kiwi men den va övermogen och äcklig så slängde den!
Så ja, än så länge har det gått bra! Haha. Börjar bli hungrig nu (?) så kommer äta lite mat i ksolna men inte så att jag blir övermätt lixom! Ska dricka mkt vatten idag också så att jag kan rensa ut kroppen typ haha!
Känns som att jag är ultra-duper-super-mega fet idag!! :O Inte bra!!! FUCK!!!

Mån 21 feb

Morgonvikt = 60,3 kg
.
OMG JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! Nu blir det snålt med maten hela veckan!
Men får försvara mig lite genom att jag inte va på toa o gjorde nr två som jag behöver.....
.
Ha en fin dag!

Morgondagens planering

  • Frukost kl 8 - 9: Havregrynsgröt, 1 ägg och te
  • Lunch i skolan kl 12: Lite mat (tror de va chili con carne, wtf är det för nått?? Haha annars lite sallad! Vatten!!!
  • Mellis hemma ca halv 5 : någonting litet, typ frukt osv te!
  • Kvällsmat kl 7 halv 8 : En skål flingor (30 g = 100 kCal) eller en halv portion havregrynsgröt! Te
Hoppas det går bra i morgon! Eller det SKA gå bra! Godnatt! Puss<3

Problem

Bloggen visar inte bilderna på headern?? Är det så för er också?? Hur fan rättar man till det då?? :O

Nya tag i morgon!

Är peppad inför veckan! Ska äta när jag är hungrig, inte för mkt! Runt 600 kCal/dag kanske lite mer. MAX 1000 men då har det inte gått så bra så ska försöka mindre!
Blir nog inte så mycket träning eftersom jag har mycket att plugga osv! Onsdag ska jag dock köra som fan! :D Sen får jag se! Ska ju promenera oså och sen ska jag köra situps VARJE DAG!!!!!!
:D
Ska snart gå och duscha o sen plocka lite på mitt rum... det är så stökigt där! haha! Ska hänga tvätt nu oxå så jag har nått att ta på mig i morgon xD

Är fet.. jag vet!

Efter frukosten så drack jag te, sen efter en stund tog jag typ två marskedar tofy glass, och för en halvtimma sen käkade jag hamburgare, bröd och pommesfritts! Med dressing och sånt! Till det ett glas oboy! Sen en liten kaka så YEY jag är FET!
Nej men från och med i morgon ska jag skärpa mig igen och komma tillbaka på rätt spår efter veckans failande! Men jag kanske behövde det med??? :S
Vill bli smalare och tightare och SNYGGARE!!!! En kille ska veta att han gjort fel! Han ska ångra sig att han gjorde så mot mig! Han ska se på mig och tänka: WOW fan vad snygg! Hur kunde jag strunta i henne när jag nästan hade henne?
.
Jaa nu jävlar kör vi! Kom igen nu alla ni som läser min blogg och vill bli smala!! Det är faktiskt bara vi själva som kan bestämma vad vi ska göra och hur vi vill må och hur vi vill se ut!!!

Ny "regel"

Har ju som sagt vart med vän hela helgen så mycket energi har gått åt! Vi har vart uppe sent o skrattat så mycket och dansat o allt så idag får jag betala det! Är svintrött! Måste iaf plugga!
.
Ska försöka äta mellan 600 - 1000 kalorier per dag. Vill inte äta under 500 (kanske nån dag ibland) för då ställer kroppen in sig på svält och sparar energin när jag väl äter lite mer vilket jag gör ibland! Då kommer jag aldrig gå ner ju! Så ska äta runt det och träna så ska det fasen gå även om det tar lite längre tid så ska det ändå gå att gå ner i vikt :D Träning är ju trots allt det bästa och 1000 kCal är ju för lite EGENTLIGEN!!!!!!
Hoppas det kmr gå bra :D <3
Så jävla snygg!

Söndag 20 feb

FÖRLÅT FÖRLÅÅÅÅT SÅ MKT FÖR DÅLIG UPDATERING!!!!!
Har ju vart med kompis HELA helgen och har inte fått ett tillfälle att blogga. Försökte i fredags men fick stänga ner innan jag skrivit klart så hann inte. OCH VET NI!?!?!?!? En gång så glömde jag att stänga ner blogg.se fliken och min sida. Hon såg den för hon hade min dator och hon klickade upp min blogg!!! Jag bara: Eh stäng ner den! och så stängde jag ner den. Tror inte hon hann fatta eller läsa... hon sa inget om de iaf! :S I fortsättningen tänker jag INTE blogga o ha uppe blogg.se när jag är med kompisar! Vågar inte riskera att dom ska komma på mig! :S
.
Nu vet jag inte riktigt vilka av era kommentarer jag har svarat på och så men om jag inte svarar så e det för att jag inte vet lixom! Så vet ni det! <3
.
Har btw haft en grym helg! Haft så himla roligt och har skrattat så sjukt mycket! Dock har jag ätit väldigt mycket! Typ hela veckan har jag ju ätit mycket men kommande veckan ska jag äta mindre för är inte så sugen på mat mer... I morse blev de en massa pannkakor med sylt och glass! OMG! Igår blev det pizza och choklad! I fredags massor med mackor, sen varma mackor, choklad och kladdkaka! Så KOLORIBOMB in my stomach!!! :S
Aja de va iaf gött när jag väl åt men nu får jag betala priset genom en gigantisk mage! Vet inte hur vågens siffror ser ut men väger mig kanske i morgon!
Ska börja äta mindre idag (pappa ville göra hamburgare sen och pommes, ytterligare kaloribomb!) men ska inte äta mkt annars så det blir nog bra :)
.
Ska träna sen! Måste ju förbränna onyttigheterna! Skriver mer sen o hoppas ni haft en bra helg!! <3

Fredag 16 feb

Morgonvikt = 58,8 kg
.
Ja vad ska man säga? Bra att jag ligger på 58 iaf. Gött med fredag WIHO!!!! :D
Ha en bra dag! <3

Dålig bloggning

Förlåt men orkar inte o har en massa annat att göra... Städar och grejar :/
Men kan säga att jag ätit lagom idag. Inte sprängmycket och inte lite heller så typ som en normal person... kanske lite mindre, vet inte.
I morgon ska jag va med min fina älskade vän vilket kommer kännas gör bra! Hon ska sova hos mig och det kommer bli mys! Känner mig lite nere o stressad nu så kommer sitta bra med helg!!
Hoppas ni har det bra :)
Vill att vågen ska gå NEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utmaning!

Fick utmaningen av Nasty diary :D
.
4 TV-program jag ser:
Scrubs
Vampire Diaries (<3)
Legend Of The Seeker (<3)
How i met your mother
.
4 saker jag gjort idag:
Sminkat mig
Ätit
Hälsat på en kille i skolan som jag pratar med... ;) haha
Pluggat i skolan
.
4 saker som jag längtar efter:
Resa utomlands
Värme, våren & sommaren
Kramar<3
Sportlovet
.
4 saker på önskelistan:
Pengar
Personlig tränare
Att mamma och pappa ska flytta ihop igen!
En hund <3
.
4 saker jag avskyr:
Falska människor
När jag eller någon annan har ont :/
Att förlora på kortspel... :D
Att inte kunna hjälpa vänner som behöver det!
.
4 personer jag utmanar:
witheredflower
Resanupp
Lowcarbdiets
Proanaslave

Torsdag 17 feb

Morgon vikt = 59,1 kg
.
Förvånad? Nej!
Vågen står still som ni ser... ligger mellan 58,5 och 59,5 kg hela tiden. Kul! Vill ner till 53 typ aif men det kommer aldrig hända känns det som xD
Nej men idag vet jag inte om det blir träning, ska städa iaf och då förbränns ju lite. Måste plugga också!
.
Har iaf nyss käkat frukost, fick magknip :S Ska göra mig i ordning nu iaf! Hejdå!
Ha en fin dag<3

Dagens

Har ätit lagom/mycket idag...blev:
  • Frukost - gröt, ägg, kiwi
  • lunch - tekaka med ägg och kaviar, oboy
  • Middag - lax, broccoli, sås, gurka
  • Kvällsmat - 1,5 skålar fil och cornflakes
Är fortfarande hungrig :O ?? Trots att jag ätit regelbundet idag! Det är jag nästan mest stolt över :D Gick ca 3-4 timmar mellan målen :D DUKTIGT HIHI :D
Dagens träning såg ut såhär:
  • Crosstrainer 45 min = -300 kCal
  • Rida, stallarbete och promenad hem = kanske ca -200 kCal
  • Zumba 1 timme = ???
Är nöjd med dagen måste jag säga!! Mest att jag lyckats äta regelbundet och tränat så pass mycket :D Visst oboyen kanske va onödig men gött vare? :)
N är jag så trött! Så ska sova, har värmekudde på magen! UNderbart gött! I morgon är det en lång dag, suck!
Ha det så bra puss alla <3

Kört Zuumbaaaaaaaaa!!

I typ en timme! :D Nu ska jag duscha och sen blir det kvällsmat! :D Ingen aning hur jag ligger till idag men har rört på mig mycket och ätit när jag vart hungrig, 4 mål på en dag! Det känns bra :D
BTW, så red jag förut och gick hem från stallet :D

3 mål mat idag hittils...

Har ätit tre mål hittils idag. Är nöjd, för har varit hungrig vid varje mål hihi och har ju rört på mig mycket idag! Ska kanske köra zumba sen då med! Nu ska jag dricka te efter maten :) Ska ta en Cellenzym också! Får inte glömmas :D
Kram

Tränat!!

Nyss kört 45,5 minuter på crosstrainern och blivit av med 300 kalorier! :D Underbart! Nu blir de och ta något att äta och sen bege sig till stallet! Eller ska göra lite situps innan med :) PJU!!! är helt svettig haha :D

Onsdag 16 feb

Morgon vikt = 59,1 kg
.
Drack ju ett glas oboy igår, drömde att jag drack hur många som helst så vakna upp med illamående :( kul! Nu ska jag snart koka gröt och kollar på ett avsnitt av Legend Of The Seeker :D Sen blir det att rida och träna! Plugga ska också hinnas göras!


HAHA - varning för "bajsigt" inlägg

Känns som jag bajsat flera ton idga haha så nu måste vell tarmen blitt lite mer rensad och vågen kanske, KANSKE är lite snällare i morgon :D
Mums!!! <3

Skriver i morgon...

Orkar inte just nu! Dagesn blev frukost, lite fläsk, potatis och sås, sen typ 5 timmar senare blev det lite pizza och ett glas oboy, nyss åt jag en skål fil och flingor!
Ska träna zumba nu! :D
Hörs i morgon :) Är ledig, UNDERBART!!!!!

Orkar inte!

Orkar inte! Vet inte vad jag vill längre!
Förlåt! Måste gå och äta! Ät VRÅLHUNGRIG! Är så sugen på pizza o hamburgare! Orkar inte bry mig:(

Tisdag 15 feb

God morgon!
Är trött och vill bara ner i sängen igen men måste snart till skolan! Har ätit frukost, tog flingor istället för gröt och eftersom dom typ var slut så blev det inte så mycket, kanske 80-90 kCal. Sen en kiwi och nu ska jag dricka upp mitt te! Och ta en Cellenzym! :D
Ha en bra dag allihopa! <3

Morgondagens planering

Har prov i morgon så antar att jag måste äta ordentlig frukost... hade tänkt ta lite men bara för provet måste jag vell?
  • Frukost: Halv portion havregrynsgröt, 1 kiwi, grönt te (okej!)
  • Lunch i skolan: Lite fläsk och sås (måste antagligen skynda mig om jag ens hinner äta för ska på en grej)
  • Kvällsmat: Te, ägg, (vet inte om jag ska ta nått mer?? så lite som möjligt iaf!!)
  • ÖVRIGT: MASSA VATTEN!!!!!
  • Träna zumba!
Har ont i magen nu :/ Ligger i sängen och ska plugga och snart sova! Som ni ser så ska det inte bli mycket mat i morgon!! Ska ju nå mitt mål på fredag! Har sagt detta hur länge som helst nu men NU JÄVLAR ska jag ner till 57!!!!! Jag måste!!!! Ska kämpa nu dessa tre dagar både med mat och träning och borde jag inte gå ner ett halv kilo då va?? Sjukt annars!? Går ju inte ner i vikt någonting typ men nu måste jag kämpa mer och klara detta! Mitt problem tror jag är maten! I tre dagar ska jag äta svinlite så ska vi se om det gör någon skillnad! :)
Nu ska jag plugga lite mer inför provet o sen sova! Är så trött!
Ska kämpa på allvar nu!! <3

Veckans träningsplaner!

Måndag - "styrka", ska göra lite situps och benböj/utfall
Tisdag - 1 timmes zumba (20+40 minuter + 10 min avslappning)
Onsdag - minst 40 min crosstrainer (ett avsnitt av Legend of the seeker), Rida
Torsdag - Crosstrainer eller zumba
Fredag - Rida
Lördag - Rida
Söndag - Rida, crosstrainer (ett avsnitt av LOTS)
.
Vet inte hur det blir på fredag för ska troligen vara med en kompis hemma hos mig, så då blir det nog bara ridning och dans! Lördag blir det nog också det men därför ska jag köra hårt i veckan! (blev inget idag :() Men ska köra lite styrka här hemma! :)
Mat skriver jag om sen! Nu ska jag fortsätta se på top model! Hur vackra och smala är dom inte då?? Underbar inspiration!?!?! :D

Dagens in/ut

Frukost: 1 äpple, kiwi, te, 1 ägg
Middag: Pasta, ost och skinksås
Övrigt: choklad, glass, ostbågar
Kvällsmat: Knäckebröd, keso, ägg
.
Vet inte hur mycket det blir! Orkar inte räkna, vet dock att det blivit för mycket. Så onödigt det vet jag men skit sam! I morgon och fram till fredag kör jag stenhårt! LOVAR!! :D
.
Promenad (sammanlagt idag då) ca 50 minuter = -204 kCal

Typiskt!

Såg en massa FINA bilder på FINA SMALA tjejer och ångrar smått att jag åt glassen och chokladen...hehe men blir zumba träning senare!! Och STENHÅRT tisdag, onsdag och torsdag så att jag får se önskade siffran på fredag! <3

Alla <3 dag!

Okej... DAMN! Alla hjärtans dag hos mamma är ingen bra kombination! Särskilt inte när det finns en massa gott kvar sen helgen! Blev lite choklad och glass... MEN ska bara äta lite keso sen ikväll så gör inte så mycket! Så länge jag hamnar på 57,x på fredag så gör det inget och har planer fram tills dess så! :D
.
Ha en gla alla hjärtans da! :D <3

Måndag 14 feb

Morgonvikt = 58,5 kg
.
Äter frukost nu. Te, ett äpple (fast inte den sista klyftan) , 1 kiwi och ett ägg.
Ska snart promenera till bussen och sen blir det lite lunch på skolan.
Hörs senare!

Morgondagens planering

I morgon är det måndag och en ny vecka! Som jag nu kör med så ska det inte bli NÅGOT sött föräns fredag! Ska klara det denna vecka också! TAGGAD!!! :D
.
MAT:
  • Frukost - (beror på hur hungrig jag är) 1 kiwi, te, KANSKE en halv portion havregrynsgröt, KANSKE 1 äpple (tänkte ta ett ägg också men sparar nog det till kvällen ist! :)
  • Lunch i skolan - (tror att det var) pasta ost och skinksås! (ska ta mindre pasta och mer skinksås, kanske tar lite sallad också! :) Ska bli lagom mätt! Inte proppmätt!
  • Hemma kan jag fördela lite som jag vill (behöver inte ta allt heller men detta kan jag välja på! : Keso (smaka med ägg, majs, på knäckebröd osv, har ju aldrig smakat så ska se vad som faller mig bäst i smaken ;) ) , frukt som avokado, kiwi, grapefrukt ?? Eventuellt en halv portion havregrynsgröt ELLER flingor och mjölk, beror på hur det ser ut innan!)
MOTION:
  • Gå/sparka till stallet
  • stallarbete
  • Gå/sparka tbx hem
  • Gå till bussen ca 15 min
  • Gå hem från skolan ca 10-15 min
  • Om jag hinner så ska jag antingen ut och gå ca 1 timme eller köra zumba 20 eller 50 minuter! Om jag inte går och har ont om tid kör jag nog 20 minuters passet iaf!
Tycker att det ser bra ut! Vet att mamma har godis hemma kvar från helgen och ska verkligen FÖRSÖKA att inte ta något!! Får inte det är ju måndag!! Dock Alla hjärtans dag... Men NEJ!! INGA URSÄKTER!! Vill inte ha ens!! :D
Nu ska jag göra lite situps! Kom inte med i dagens in/ut men nu vet ni haha :)
Godnatt! (många inlägg idag... men hoppas ni gillar det! )

Tips - Cellenzym

Kom på att jag har en massa Enzym tabletter i väskan... Pappa och mamma köper sånt och jag tar dom ibland... men nu ska jag börja ta dom ca 3 gånger per dag!
Dom är bra för att bryta ner maten. Ni vet att man har ju enzymer i kroppen men dessa tabletterna hjälper lixom till att bryta ner maten. Den kan hjälpa mot uppblåsta magar osv! :)
Tycker att ni ska prova den! Kan ju hjälpa LITE att få ner vikten.. vet inte ska prova nu ett tag framöver. :D
Vet inte riktigt var man kan få tag på dem... kolla internet där ni söker "Cellenzym". Tror nog att det finns i hälsobutiker också men är inte säker! :D
Dessa är dom som jag har hemma! Ska börja ta dem 3 gånger per dag till frukost, middag och kvällsmat. Hoppas det hjälper mot svullen mage och att gå ner i vikt?? :D

Dagens in/ut - NÖJD!! :D

IN:
Kl. 09.30 - Grönt te = 0 kCal
Kl. 13.30 - Grönt te = 0 kCal
Kl. 16.00 - 0,5 portion havregrynsgröt, te = 65 kCal
Kl. 17.00 - 0,5 portion havregrynsgröt, te, kiwi = 96 kCal
Minst 1 liter vatten
.
Sammanlagt in = 161 kCal
.
UT:
Promenad/sparkat till stallet = -40 kCal
Stallarbete ca 20 min = -73 kCal
Sparkat/promenerat tbx från stallet = -40 kCal
Rida ca 30 minuter = -125 kCal
Crosstrainer 45,45 min = - 300 kCal (:D !!!!!!!!! )
.
Sammanlagt ut = -578 kCal
.
Totalt = -417 kCal
.
Grymt! :D Är super nöjd med dagen! Detta är ju överdrivet eftersom det blev så mycket igår och fredag så fick "jämna ut det" lite... Ska ju äta lite mer i fortsättningen men nu vet jag att jag klarar det! Ska försöka minska rejält framöver, vissa dagar lite mer och sen vissa mindre som idag :) Söndagar ska jag ha som en dag då jag äter minimalt som idag! Det blir som en slut-på-veckan dag efter fredag o lördag (då det säkert blir mkt mat som är svårt att hålla sig ifrån!) och en bra "förberedelse" inför veckan! :)
Aja är nöjd, ligger på minus iaf :D YEY!!!

Jag är duktig och stark!

Måste säga att jag tycker det! Idag är en bra dag!
Nyss klivit av crosstrainern efter 45 min trampning! :D Blev av med 300 kCal vilket är mkt mer än vad jag fått i mig idag :D Och kommer få i mig också! :D Känns bra! :D
.
Assa idag har jag ätit mycket mindre än vad jag alltid gör och jag är knappt hungrig!! I fortsättningen ska jag inte äta mycket för jag märker att jag inte behöver! Självklart kommer jag äta oså men ibland (särskilt söndagar) ska jag ta en sån här dag och inte äta mycket alls! Bara för att visa att jag kan och för att rensa ut lite skit och för att minska magsäcken och ja alla anledningar som finns! GO GO GO!!!! :D

Inte ätit något än...

Klockan är tre, har vart och ridit och jag har fortfarande inte ätit!! :D Gött mos! Jag klarar det om jag bara vill! Åt aldrig äpplet :D
Känner mig duktig! Men ska lägga havregryn i vetten en stund så jag kan äta lite havregrynsgröt sen innan jag ska träna! :)

Kopplingar...

Har ni tänkt på att om man t.ex söker "snygga tjejer" på google så kommer det bara upp på snygga smala tjejer! Haha det är det jag menar! Man kopplar snygg till smal! Eller hur?
Assa det man måste ju inte vara pinnsmal för att vara snygg men ni fattar vad jag menar? Väger man 150 kg så är man inte direkt snygg?
...
Aja nu ska jag dra till stallet, ska ta ett äpple först så att jag orkar. Kanske rider ändå! :)
Bye<3

Söndag 13 feb

Hej!
Vaknade runt 9 och drack en kopp te. Åkte sedan buss till pappa då och nu sitter jag hos han. Gick varken till eller från bussen då mamma körde mig och pappa hämta mig utan att jag bad dom -.- Aja hade så mycket att bära så va vell lika bra haha.
Det är ganska kallt idag så vet inte om jag orkar rida, ska iaf gå upp till dem snart och ge dom mat och så. Sen måste jag träna!
Har bara druckit en kopp te idag och ska dricka en till.
Kanske tar ett äpple idag också! Det gör inget om jag gör det så länge jag inte äter Mat eller sött osv!
.
Hoppas det går bra för er alla idag! :)

Morgondagens planering-> söndag

Morgondagens motion:
  • Vakna vid 9
  • Promenera till buss -> åka buss till pappa -> Promenera hem till pappa
  • Rida, stallarbete, gå fram o tbx till stallet osv
  • ca 40 min crosstrainer (ett avsnitt av Legend Of The Seeker)
  • KANSKE zumba om jag orkar och hinner (måste plugga tyska oxå!)
Morgondagens mat:
  • Grönt te (innan buss till pappa)
  • Grönt te, eventuellt en kiwi!  (Hos pappa, innan stallet)
  • grönt te
  • Eventuellt en HALV portion havregrynsgröt
  • te
  • Kanske en halv portion havregrynsgröt runt 7 (så att jag inte behöver va så hungrig när jag ska sova, är så jobbigt att sova med tommage!)
Hmm... ska INTE äta nån mat! Om pappa ska laga nått så säger jag att jag mår jätteilla eller nått för vill verkligen inte äta mkt i morgon eftersom jag ätit så mycket igår och idag!
Jag kan äta 1-2 kiwi, 1 portion havregrynsgröt (delat i två då!)
Sen ska jag dricka gör mycket te! Med ingenting i som honung eller nått sånt! Ska försöka rensa kroppen lite i morgon...
Sen ska jag försöka träna då! Egentligen hade jag velat äta mindre men om jag ska orka träna måste jag få i mig lite granna! Och havregrynsgröt är ju inte så mkt i och inte kiwi heller haha det är ju bara bra för magen! Och jag ska i princip knarka grönt te! I morgon SKA det gå bra :D
Därför ska jag sova nu så att jag orkar med dagen i morgon! Måste förbereda mig mentalt för morgonens utmaning! hehe ;)
.
Hoppas att ni alla får en bra dag och att det går bra för er! Jag ska vara stark i morgon!!! <3

I'm gonna prove for you all that I can do this!

Idag har jag ätit frukost, sen bara godis, sen soppa, sen en semla. Så så duktig har jag inte vart idag! Men ska ändra det imorgon och till veckan! Jag LOVAR. Ni ska få se! HA :D
Nu jädrar ska jag visa alla att jag kan, att jag SKA bli smalare!
Ni skulle höra förut på kalaset då vi kom in på samtalsämnet mat och sånt... då snacka dom om att jag var super smal och att jag hade värsta förbränningen och att jag kunde äta hur mkt som helst. Dom typ undra vart allt jag åt tog vägen... Haha assa jag håller med dom lite gran... eller hade gjort för ett tag sen men inte längre! Förr åt jag ju så himla mkt! Typ mest i familjen (typ lika mkt som pappa haha) men har ändå alltid varit smalast!
MEN nu ska de verkligen kunna säga att jag är smal och det ska stämma också! :D
Ska göra schema sen så ni får se! :D

Thinspo<3

I morgon blir det NÄSTAN fasta! ;) (gör planering sen)

Lördag 12 feb

Godmorgon!
Har ätit frukost (har inte kunnat väga mig för är hos mor o hon har ingen våg!) som bestod av en kiwi, flingor och grönt te. Ska nog ta lite keso sen som mellanmål och sen blir det soppa ikväll :) Kanske en semla också på kalaset :/
Trots all mat igår så känns magen smal (inte extremt men den e inte helt fuckt up av maten som den brukar!) så det känns skönt! :)
ha en bra dag ni alla! Nu ska jag damsuga o hjälpa mamma lite :)

Fredag kväll!

Hej! Vart en grymt rolig dag! Har dock ätit SÅ mycket!!! Först ett ägg till frukost, sen kött, potatis och sås i skolan, sen en semla när jag kom hem, (kompis följde med mig hem :D) sen fläskfile, potatis och sås, och sen glass och godis!
Aja... imorgon blir det bara frukt och te fram tills klockan fem då vi ska till mormor på kalas. Hon skulle bju på nån soppa o de e ju bra! :) Vet inte vad det blir till efter rätt men ska se om jag kan slippa undan på nått sätt ;)
.
BTW: Jag ÄLSKAR min vän! Hon är så grymt rolig och vi är så lika i sättet och hur vi tänker, hur vi är. ALLT! Älskar henne så grymt mkt<3

Ingen mer mat! :D

Blev ingen mer mat! :D Druckit tre koppar te dock med lite honung i men ack bättre än mat!
Jag vet ju att jag KAN klara det om jag bara vill!
Godnatt! <3

Jag suger !!!!!

Kompis ska duscha nu så passar på att blogga hehe :)
Aja, hade ju ett mål till fredag ( imorgon) att jag skulle väga 57,x kilo. Men eftersom jag ska sova här så kommer jag ju inte kunna väga mig... plus att efter pizzan och maten i morgon (syster ska komma o vi ska äta fläskfile och godis osv!) så vet inte om vågen kommer vara nådig... MEN på söndag tror jag att jag NÄSTAN ska fasta, typ äta en halv portion havregrynsgröt till frukost, middagsmat och kvällsmat... sen kanske nån frukt. Får se! Är nog inte så sugen på något då men jag SKA försöka att inte spränga mig -.-
Har iaf inte ätit sen pizzan (åt vid 5 typ, klockan är typ 9 nu) och har bara druckit en kopp te och ska kanske äta nått litet innan läggdags,,, vet inte om kompisen ska äta annars blir det bara te!! :P
.
Hoppas det går bättre för er än för mig! :( <3

Update

Åt en tallrik soppa och lite sallad i skolan och sen åt jag en pizza på en restaurang!! Den var dock jävligt god men ändå pizza! Dock så är min (glutenfri) inte alls så stor som vanliga pizzor... dom e typ hälften så blev inte så mkt och sen pillade jag bort mycket ost så! Men ska nog inte äta så mkt mer idag, kanske nått litet...
Hinner inte updatera mer då jag e hon kompis... hinner kanske inte blogga så mkt i morgon heller föräns på kvällen....
Ha det så bra och stay strong!!! <3

Torsdag 10 feb

Morgonvikt : tbx på 58,7 kg
.
Gick ner sen igår, men tror fortfarande att magen inte är helt 100. Nyss käkat frukost. En halv portion havregrynsgröt, en kiwi och en apelsin (orkade dock inte hela apelsinen så gav resten till pappa!). Och grönt te! Pappa hade köpt ändå haha.
Vet inte om jag kan updatera mkt mer idag eftersom jag ska sova hos en kompis! Får se hur det blir! Ha en fin dag alla och stay strong<3


Morgondagens planering

Havregrynsgröt (halv portion??) kiwi, te
1 tallrik tacosoppa
??? sen vet jag ej! ???
.
Ska med en kompis till ett ställe o köpa glasögon.. hon ska köpa inte jag... o sen ska jag sova hos henne. Ska försöka att inte äta mycket eller något sött! Vi kanske gör en fruktsallad eller nått :) Ska inte äta mkt i morgon!!! Måste stå emot! Ska dricka mängder med te!

Dagens in/ut

IN:
1 Apelsin = 50 kCal
Havregrynsgröt, ägg = 215 kCal
te
1 tekaka med ägg och kaviar, te = 170 kCal
Böngryta med ris = 500 kCal ( har ingen aning men skriver så för att överdriva)
.
Sammanlagt = 935 kCal (?) Vet inte exakt ju
.
UT:
Promenad 15 min = - 50 kCal
Rida 30 min = - 127 kCal
.
Sammanlagt = -177 kCal
.
Totalt = 758 kCal
.
Aja får gå! Men nu jädrar ska jag ner okej!!!! :D Just det år en kiwi oxå.....

Skaffa kontroll... ja tack!

Måste börja hindra mig själv, måste tänka efter en extra gång...Vid 7 tiden så åt jag böngryta med ris. Tog en liten fin portion som jag tänkte skulle räcka. Det var så gott så gick och tryckte i mig en sån portion till! :O ÅH så onödigt!!! Ska snart lägga mig och plugga!
.
Har snackat med e och fått sån inspiration! Tack så mycket vad grym du är! Tycker ni ska kolla in hennes blogg för så duktig, fin och smal! Har fått grym inspiration och motivation nu så nu ska jag FAN klara detta! :D
<3!

-

Vart och ridit och så, var grymt hungrig så käkade en smörgås med ägg och kaviar på. Mums! Var så sugen på mer men hade te och när jag druckit upp de va de inte så farligt mer xD Ska käka om ett par timmar när pappa kommer hem!

Morgonvikt...

59,0 kg.
.
Måste försvara mig med att jag inte riktigt är bra i magen och inte kunnat bajsa ordentligt haha! Så pappa ska köpa kiwi så ska jag knarka det o få fart på magen igen! Är rätt glad ändå för nu är 59 kg en vikt där jag VET är för mkt.. förr hade 60 typ varit 59 idag.. fattar ni vad jag menar ?? haha Skit sam iaf :)

Onsdag 9 feb

Vaknade upp och orkade inte gå till skolan. Har fortfarande huvudvärk... Kollade på ett avsnitt av Legend of the seeker<3 och ska nog gå upp  och väga mig nu... HOPPAS HOPPAS på bra resultat!!!

Morgondagens planering

Hej! Mår så sjukt dåligt nu! Har typ migrän, huvudvärk och illamående :( Så har inte ätit något mer och ligger nu i sängen o ska kolla på film! Kanske skippar skolan i morgon...har bara en lektion så...
Eftersom ja inte vet hur det blir, skola eller inte vet jag inte hur maten blir... eller ji egentligen för äter int elunch på skolan på onsdagar... :D
Ungefär såhär ser det ut i morgon:
  • Frukost - havregrynsgröt
  • Ägg
  • Middag - lax& broccoli eller linsgryta
  • apelsin, kiwi
  • Om jag är hungrig kan jag ta en smörgås till kvällsmat eller en halv portion havregrynsgröt
  • Träning - promenad, rida, crosstrainer eller zumba
Har inte bestämt fördelningen av maten än och detta är inte exakt men på ett ungefär. Te kan jag ju dricka också!! Dock har pappa inte köpt grönt te :(
Och om jag mår bättre än nu så ska jag träna! :D
Nu tar jag natten!! Godnatt!

Dagens in/ut

IN:
Frukost - havregrynsgröt, kiwi, te, 0,5 avokado = 261 kCal
Lunch (i skolan) = 2 falukorvs skivor, sallad = 250 kCal (?)
Middag/kvällsmat = kyckling i currysås (av grädde) gurka och ett ägg = 250 kCal (?)
.
Sammanlagt = 761 kCal
.
UT:
Promenad (sammanlagt idag) = ca - 120 kCal
Springa på idrott i skolan (?) = - 80 kCal (????????)
.
Sammanlagt = -200 kCal
.
Totalt = 561 kCal
.
För en dag då jag knappt tränat så är det bra! Går till sängs med en hungrig mage!

Trött!!!

Hemma efter en lång och jobbig dag i skolan! Är så sjukt trött så somnar nästan i soffan! På lunchen i skolan åt jag 2 falukorvskivor och sallad. Nyss käkade jag lite kyckling i currysås, några skivor gurka och ett ägg. Försöker undvika kolhydrater så mycket som möjligt! :D
Sen tar jag nog bara en apelsin och te. Min mage är så sjukt uppsvullen! Vet inte vad det är... stress kanske?? :(
Aja nu ska jag plugga, vila, se på tv o slappa! Blir nog ingen träning idag! Har promenerat rätt så mycket så det får räcka... kanske kör lite situps och sånt sen :)
Hur går det för er?? :)

Tisdag 8 feb

Stress, stress, stress!!
Måste skynda iväg till skolan!!! Har ätit frukost. Skriver mer sen! Kommer gå bra idag! :)

Morgondagens planering

(På fredag morgon SKA jag väga 57,x, OKEJ?!?!?!??! :D)
.
Planeringen inför i morgon, tisdag:
  • Frukost - havregrynsgröt, kiwi, 0,5 avokado, kanske te
  • mat i skolan (skulle bli falukorv och rottatouille (?)) vet inte hur det smakar men kanske bara tar sallad, ska försöka att inte äta några kolhydrater iaf!!
  • Någonting hemma - keso med ägg/majs? , kyckling i curry med sallad (beror på om jag ätit matigt i skolan eller bara något litet som sallad), apelsin? kiwi?
  • Träning: Promenad (till skolan), zumba (?)
Inte en solklar planering! Men som sagt så ska jag försöka att inte äta så mycket kolhydrater i morgon, blir bara gröten då. Sen vet jag inte hur det blir på kvällen, får se vad jag är sugen på och hur hungrig jag är. Avokadon vet jag att det är väldigt mycket kCal i men det är nyttigt på alla sätt! Kiwi måste jag äta för att "rensa" magen. Har ni något annat sätt för att rensa magen??

Fasen på fredag MÅSTE jag väga 57,x kg. Om det så ska vara 57,9 så ska det ändå vara 57 kilo!!! Nu jädrar! Denna veckan ska jag köra stenhårt!! :D Det måste gå! Det ska gå! Inget sött och BRA mat och mycket träning. Då måste vell någonting hända, right??



Dagens in/ut

IN:
Frukost - havregrynsgröt, 2 ägg, te = 300 kCal
Mellanmål - 1 äpple = 50 kCal
Mellanmål - 1 actimell, 1 kiwi = 100 kCal
Middag - Korvsroganof och ris = 400 kCal (?)
Kvällsmat - 0,5 avokado och te = 104 kCal
.
Sammanlagt = 1 045 kCal
.
UT:
promenad 15 min = -61 kCal
stallarbete 20 min = -70 kCal
crosstrainer 15 min = -116 kCal
promenad 25 minuter = -115 kCal
promenad 50 minuter = -200 kCal
.
Sammanlagt = -562 kCal
.
Totalt = 483 kCal
.
Är ganska nöjd med dagen ändå! :) Blev lite för mycket korv stroganof så det failade jag med tyvär. Tog en liten portion först och blev typ halft mätt, fortfarande ganska hungrig så skulle ta bara LITE till... men då va de inte så mkt kvar i kastrullen och då tog jag allt det och det blev för mkt! :( Aja tränade såpass mycket idag så det blev ett bra resultat ändå! :) Dock känns magen lite uppblåst men är inte riktigt i form i magen... Därför ska jag knarka kiwi de kommande dagarna haha :D

Snart blir det top model

Nyss vart o promenerat! Gött! Snart blir det te och top model :D Kommer dagens in/ut sen... Åt lite för mycket korv stråganoff vilket ledde till uppsvälld och öm mage...men annas har dagen varit bra! :)
Tycker Tyra är så jävla snygg!!! Sen kunde hon vart lite smalare höhö då hade hon vart perfekt men gud vad jag avgudar denna kvinna!! :D

Dumma dumma mage...

Käkade en frukt i skolan (ett grönt äpple). När jag kom hem (typ nyss) så kälade jag en actimell, en kiwi och två skivor falukorv. Om en stund blir det korv stroganoff. Ska inte äta så jäte mycket, en lagom portion! :)
Känner mig dålig i magen, typ ont :/

Måndag 7 feb. NY VECKA - NYA TAG!!

Vart i stallet - check
15 minuter på crosstrainer - check
.
Nu blir det duschen, sen frukost och sen göra mig i ordning och gå till skolan! Känner mig taggad inför denna vecka! Nu kör vi och det SKA gå bra!!!! :D
Bring it on!!! ^^

Morgondagens planering

Update: Ligger nu i sängen o ska läsa lite och koppla av så att jag snart somnar! Magen känns lite uppsvullen men börjar kurra nu och när jag ligger på rygg känns den platt. Bra det iaf! Nu till planeringen:
  • Gå upp och gå till stallet, greja och gå hem
  • Crosstrainer minst 15 minuter (beror på hur hungrig jag är och vad klockan blir...
  • Frukost - Havregrynsgröt, ägg och te (kanske en apelsin beror på vad klockan är)
  • Promenera till bussen
  • Promenera hem från skolan (kanske köpa frukt i skolan om jag är hungrig, dricka MKT vatten!!)
  • Äta något litet (vet inte om mamma ska laga mat eller inte, äta lite i alla fall!, tror hon ska laga men frågade om hon kunde göra något litet och lätt för min mage så hoppas hon gör det... )
  • Promenera ca 1 timme med mamma (innan top model! Bästa thinspo ju!!)
  • Äta - keso med majs eller ägg i (ska smaka o se om det är gott, har aldrig ätit det förut), actimell, halv grape, kiwi (få fart på magen!), te. (kanske inte äter allt detta då men detta kan jag välja emellan.
Övrigt: Dricka mycket vatten!! Ska givetvis duscha och sånt innan skolan haha men orka inte skriva det. Börjar skolan ett i morgon, därför jag tränar innan frukost och skolan. Det ska ju vara gör bra! :D Nu fasen ska jag klara detta!!!! :D <3


Bättre nu!

Sitter o dricker te och kollar lite på matten. Känns mkt bättre, har inte panikångest längre, känner mig dock lite stressad men ska snart krypa i säng o läsa o slappa! I morgon kör jag nya tag! Skriver en planering sen! Kommer inget in/ut idag på grund av fail och ångest osv men de får ni tåla höhö...
Käkade iaf lite mat nu på kvällen vid 7. Tog en laxbit och broccoli. Var gott men fick lite ont i magen :S

ÅNGEST!!!!!!

Shit! Fick ångest över matten (prov i morgon!!) Fattar inte på de högre nivåerna och får fel på uppgifterna! Haft ÅNGEST ett bra tag nu! Hjärtat bankar och vet inte vart jag ska ta vägen! Beror nog lite på maten också! Fick panik och tryckte i mig en lussbulle också och ett till glas oboy! Känner mig som världens fetaste!!!!
Ska göra ett schema inför veckan och fan heller om jag sabbar det! :O
Måste plugga mer matte! Vill inte, det går inte! Ska nog träna sen! Försöker ringa mamma men hon svarar inte varken på mobil eller hem nr... de gjorde hon inte igår heller...börjar bli orolig???
.
Fan har aldrig haft sån här ångest?! Fattar inte vad de e med mig? Helt väck!!!
Vill bara lägga mig i sängen, dricka te och försvinna......
.
Mår fruktansvärt illa nu! :( På gränsen till tårar!

FUCK!!!!!!! :(

Jag är så fail! Jag är så äckligt dålig!!!!!!!!!!!!! FAN! Vägde mig förut och tänker inte säga vad jag väger men jag kan ju berätta att jag inte gått ner! Orkade inte så jag gjorde toast och drack oboy till. Tog även en kaka. Ångrar det som fan nu! :O HELVETE assa jag är så jävla dålig! Tjock!!! Kommer aldrig gå ner! :( Vet fan inte hur jag ska göra vill ju bara bli smalare ÅÅÅHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Nu ska jag plugga (har prov i morgon) orkar inte!!! Sen ska jag träna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fansjävlahelvete! Kommer verkligen aldrig att gå ner! :(

Söndag 6 feb

Hej!
Vaknade vid 9, käkade ett ägg oh 4 noblesse bitar och stack sedan till stallet och red. Nu ska jag på toa och sen väga mig. Hade ju ett mål tills idag, 57,x kg men tror dock inte jag hamnar så bra :(
Det återstår att se!

Dagens in/ut

IN:
10.15 Frukost: 2 mackor, skagenröra, skinka, te, fil och flingor = ???? kanske ca 300 kCal??
14.00 Te = 4 kCal
15.30 kiwi = 31 kCal
1 ägg = 85 kCal
pasta och cornfärs
hemmagjord glass, choklad
.
UT:
20 minuter zumba
promenad 15 minuter
rida
stallarbete
städa
situps
.
Fuck! Sabbade allt med efterrätte och godiset! Annars käkad ejag ju typ inget på hela dagen! Men åh orkar inte! Vet inte hur jag ska göra!!!

FAN!

Till efterrätt fixade hon (pappas kompis) hemmagjord glass (grädde och bär) och sen choklad... polly och noblesse! Nu är jag så mätt! Fasen!!!! Tur att jag inte ätit så mycket idag så att det inte blir PÅ TOK FÖR MKT!!!!

Mat!

Nu blir det snart Melodifestivalen med pappa och en kompis som bor nära :) Hon håller på att göra spagetti och köttfärssås och nu är jag grymt hungrig så kommer äta lite! Har ju knappt ätit i dag! Sen tror jag hon hade noblesse med sig... det är ju SÅÅ gott men vi får se om jag tar eller inte!
Ha en fin lördagskväll<3

Thinspo<3


Hur ska detta bli jag?? HUR ska jag göra för att gå ner i vikt?? HUR HUR HUR HUR???!!!!!!

Äta... inte äta...? ;)

Har inte ätit sen frukost... tog en kopp te. Ska sticka till stallet och rida och så får jag se hur jag känner mig när jag kommer hem om jag äter eller inte.. Kanske tar en kiwi! :)
Känner mig kanske stark idag, magen kurrar nu men om jag inte äter på ett tag går det ju över och man blir ju typ inte hungrig längre... :D

Lördag 5 feb

Hellu!
Nu är jag hemma igen så blir bättre uppdatering idag. Vaknade runt 10 och käkade frukost hos kompis. Blev två smörgåsar med skinka och skagenröra och sen en skål med lite fil och cornflakes och bär. Till det te.
Kändes lite onödigt men ska typ inte äta något förens ikväll då en kompis till pappa komer hit och ska laga mat? Haha aja vet inte ens om jag ska äta det hon lagar, får se hur det blir :)
Ska snart dra till stallet och rida... väntar på att min mobil ska ladda men funderar på att köra typ 20 minutrs zumba under tiden! :D Sen senare efter jag ridit ska jag nog köra minst 15 minuter crosstrainer :D

Snabb uppdatering...

Är hos kompis och ska sova här, därför den dåliga uppdateringen... Har försökt svara på kommentarer så fort jag fått möjlighet haha men kompis har kommit så fort jag ska skicka så har fått kryssa ner xD Nu är hon dock i badrummet så hinner bara skriva snabbt vad som hänt idag.
Var ju på friluftsdagen och det var ganska kul! Fick ganska bra träning ändå! :D Kan berätta mer i morgon. Matsäcken bestod av en macka och en lussebulle och varm oboy. Åt upp allt det vid 12 tiden och åt inget mer föräns klockan 7 då jag åt hemmagjord hamburgare med bröd, dressing, hemmagjorda pommes osv... Var väldigt gött! Sen blev det glass och chips. Har inte ätit ihjäl mig som tur är!
Nu ska vi nog se på film och krypa ner i sängen!
Skriver bättre i morgon det lovar jag och svarar på era kommentarer<3
Godnatt puss alla fina!!<3

Frukost

Har nyss käkat frukost, blev en tallrik mjölk och flingor, en kiwi och en halv grape. Hamnar på ca 184 kCal. Kommer nog bli mycket under dagen men ska verkligen försöka!!
Ha en bra dag!<3

Fredag 4 feb - fråga

Godmorgon! Fick en fråga:
.
Hur mycket havregrynsgröt äter du? Har du något till? :)
.
Det är lite olika hur mycket jag äter. Oftast äter jag en hel portion (2 -2,5 dl vatten och 1 dl havregryn). Men i helgen så kom jag på att dela upp portionen som en frukost och sen som en lunch, för blir ganska mätt på en hel portion. Äter det oftast till frukost med kanel och mjölk till :D Supergott! :)

Dagens in/ut

IN:
Havregrynsgröt, ägg och te = 215 kCal
sallad och dressing = 150 kCal (?)
pasta och tonfiskröra = max 200 kCal (?)
semla = 300 kCal (?)
1 kiwi = 31 kCal
.
Sammanlagt = 896 kCal
.
UT:
1 timmes promenad = -250 kCal
övrigt = - 1400 kCal (springer i trappor som en galning på skolan och gick hem från skolan och övrig energi)
.
Totalt = 646 kCal
.
Hm, vet inte om jag ska vara nöjd eller inte över dagen. Får vell gå... Semlan tror jag ligger på ca 300 kCal... hade vart ett riktigt bra resultat utan den men vad fasen, den var ju så god!! Och nu kan jag ju köra en massa zumba så ska fasen träna bort den ^^
I morgon så är det friluftsdag på skolan, ska ha 5kamp...kul :D eller inte! Men ska försöka att bränna kalorier iaf haha... nej men jobbigt för en massa killar ska ju vara där och det bli bara masigt och pinsamt... :/
Får ta det som det kommer... ska ha med matsäck iaf och sen ska jag hem till min kompis! <3

Kväll

Hej på er alla!
Sorry att jag inte skrivit något men efter skolan var jag med kompis och sen har jag inte hunnit föräns nu. Ska berätta vad som hänt:
.
I skolan så käkade jag på lunchen. Var fisk och potatis men åt inte det utan tog sallad istället. Det var ju bra men det var nån god sås till som jag (efter att jag ätit den) kom på säkert var full av kalorier -.- Aja sallad var det ja som jag åt. Efter skolan så gick jag och min kompis hem och åt pasta med tonfiskröra. Så himla god är den som mamma gör! Och pasta har jag inte ätit på så länge så det var riktigt gott!
Sen så gick vi ut på en promenad på en timme! Var jätteskönt! :D Dock så hade jag velat gå snabbare men kompis har inte lika låga ben som mig haha xD Nej men det var skönt ändå!
Sen när vi kom hem så åt vi var sin semla. Var jättegott! :) Blev några knäck oxå som låg i kylskåpet...
Sen blev det bara en kiwi för att få fart på magen...
.
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Ska göra lite situps och rumplyft för har knappt tränat idag ju :(
.
BTW: Har fått hjälp nu att ladda ner och fixat så nu kan jag dansa till den riktiga zumba skivan! :D Kommer bli mycket roligare och bättre träning! :D Håller på att ladda ner säsong 1 av Legend of the seeker. Så seg men den som väntar på något gott väntar inte för länge haha.

Torsdag 3 feb

Morgonvikt = 58,8 kg.
.
ÅH! Vad fasen är problemet?? :O VARFÖR KAN JAG INTE BARA GÅ NER??? :O Men det kan ju va så att jag behövde göra nr två eller nått men åh så irriterande! Blir nog ingen semla ikväll... haha nej men vi får se på det xD
Ska ialla fall ut och gå på ca en timme så blir ju av med lite och sen ska jag kanske köra zumba med om systers kille kan hjälpa mig med nedladdningen (det funkar typ inte när jag gör det haha)
.
Ha en bra dag iaf! Ska inte äta mkt på skollunchen, för dte är fisk och det är blä! Gillar bara makrill och lax och no way att skolan bjur på det haha
Hm känns som att jag är på bra humör idag?? :D Bra det då men nu vill jag ner!!!!!!!!!!!



Dagens in/ut

IN:
En halv grape, havregrynsgröt = 155 kCal
Pizza och ett glas oboy = ca 350 kCal
1 apelsin = 50 kCal
En halv portion havregrynsgröt, te, ägg, 1 macka = 250 kCal
.
Sammanlagt = 805 kCal
.
UT:
Promenad 30 min = - 150 kCal
Crosstrainer 30 min = -215 kCal
situps - ?
utfall - ?
.
Sammanlagt = -365 kCal (plus extra energi på ca 1 400 kCal)
.
Totalt = 440 kCal
.
Måste säga att jag är nöjd med dagen! Visst pizza och oboy kanske inte är det bästa valet men vad fan! Resultatet blev helt okej ändå och det var ju så gött! Är riktigt nöjd faktiskt! :)
Ligger nu i sängen och ska plugga och sen sova! Känner av i benen att jag har tränat haha bra det :D I morgon ska jag till mamma och min fina vän ska följa med mig hem. Frågade om hon ville med på promenad och det ville hon! :D Mamma skulle på gympa och det tycker jag är tråkigt så jag ville ut och gå men vill helst inte gå själv så frågade om hon ville med o det ville hon! :D KUL!!
.
Kommer nog gå bra i morgon med tror jag! :D Om jag inte äter för mkt på skollunchen så kanske jag tar en semla när jag kommer hem :D Om det känns okej de vill säga... Men får se på det i morgon! :)
God natt!<3

Pjuh!!

30 minuter på crosstrainer = -215 kCal
.
Nu blir det dusch!!!!

Nu blir det träning!

Promenerade från bussen och hem, var hungrig så värmde pizza ur frysen och tog ett glas oboy till. Jag vet att jag inte skulle äta/dricka något sött under veckan men orkade inte bry mig och det kändes inte alls fel faktiskt.. eller jo lite men inte så farligt :)
Gick sedan till stallet och red en snabbis och gick gör snabbt hem igen. Kollade på ett jätte bra program och ska nu köra 30 minuter på crosstrainern! :D Så det glaset oboy gör inte så mycket.
Såg att pappa hade köpt sånt där paket med 4 st magnum-glassar -.- tror dock inte jag vill ha.
Efter att jag tränat ska jag äta pasta och köttbullar, eller om jag tar havregrynsgröt... men då har jag inte ätit middag.. hmm? Fast pizza kan ju räknas som middag? :)
Jag får se sen. Nu ska jag iaf träna! :D
.
Hur går det för er???

Onsdag 2 feb

God morgon!
Har nyss käkat havregrynsgröt och en halv grapefrukt. Gott! Nu blir det snart skola, har en lektion och sen spela piano och sjunga och sen hem! Då ska jag rida och träna :)
Ha en bra dag!
Stay strong<3

Dagens in/ut

IN:
Havregrynsgröt, te = 134 kCal
Te = 4 kCal
Ris, kasseler och lite sallad = ca 300 kCal
Grönt Te = 0 kCal
0,5 grape = 23 kCal
Flingor = 150 kCal (?)
10 mandlar och grönt te =
.
Sammanlagt = 588 kCal (säger 600 bara för att ta lite mer plus att jag inte vet hur mycket mandlarna innehåller)
.
UT:
Promenad 30 minuter (sammanlagt) = 130 kCal
Promenad 50 minuter = 220 kCal
Rida -
Situps -
utfall -
rumplyft -
.
Sammanlagt - 350 kCal
.
Totalt = 600 - 350 kCal = 250 kCal
.
Jag är supernöjd faktiskt!! Eller hade kanske inte behövt äta så mycket i skolan men resultatet blev bra ändå, plus att jag har tränat! :) Riktigt bra. Och inget sött har jag fått i mig heller. GOOD! :D
Kände nu på kvällen att jag var sugen på mer mat, va typ halvt hungrig men ändå mätt..? Var nära på att ta en macka men avstod och tog några mandlar och en kopp te. Det var bra för nu är jag mätt!
.
Hade tänkt köra zumba i morgon på morgonen innan frukost men mamma är ledig och hemma och hon ska säkert sova då :( Men får köra 30 minuter crosstrainer på eftermiddagen plus promenad och rida! :D

Lite duktig ändå! :)

Kände mig duktig i morse när jag avstod från att låta pappa skjutsa mig till bussen och gick i stället! Var halkigt och blåsigt men gick det gjorde jag :D DUKTIGT!!
Sen i skolan så drack jag en kopp te och på lunchen så var jag knappt hungrig. Gick aldrig till cafét som planerat. Gick till matsalen och åt ris, kasseler och sallad. Blev ganska mätt... Det som var positivt och duktigt var att jag inte gick och tog en portion till! Var så himla nära på att ta mer för det var så gott! Men avstod! BRA BRA!!! :D
.
Nu har jag gått hem så har fått ännu lie motion. Nu ska jag göra lite läxa och dricka te... Tar nog en frukt också och ikväll kanske jag tar såna där goda, nyttiga flingor i stället för macka :) Mycket bättre! I kväll ska jag också på en promenad med mamma på ca en timme! :D
.
BTW. Gjorde ju utfall och sånt igår och känner av lite i rumpan idag haha ^^
.
Hur går det för er idag?? :) <3

Mitt kortsiktiga mål

Mitt mål just nu är att väga 57,x kg på söndag, den 6e februari. Fredag kommer jag troligen äta lite sött och sånt men lördag är det INGET!!! Nu ska jag klara detta målet. Är ju bara ett halvt kilo ifrån! (sätter upp ett litet mål så att jag blir pepp och klarar det)
.
På söndag ska jag få se 7an igen!! WOHO!
Detta ska jag klara!!!

Dagens matplaner

Frukost: Havregrynsgröt och te = 134 kCal
Lunch: Sallad på ett fik (ska inte ta så jätte mycket!!)
mellanmål: 1-2 Frukter
Kvällsmål: Frukt, KANSKE en macka...
.
Träning - Promenad 1 timme
.
Inget fail! Inget sött! Nu Ska Det Gå!!!

Tis 1 februari - Thinspo<3

Oj, redan februari... tiden går fort och vågen står still!
.
Eller ja idag visade den + för mig men inte konstigt så mycket mat jag åt i går. Nu är jag inte hungrig och det beror ju också på failandet igår. Men idag SKA jag göra bra! Det lovar jag! Ska fasen sätta upp ett kortsiktigt mål nu!
NU SKA JAG GÅ NER I VIKT!!!
Åh thinspo på hög nivå!!<3

RSS 2.0