Bild på mig - för ett år sedan

Detta var dagen innan jag slutade 9an. Då hade vi "niornas lunch".
Redigerade ansiktet. Ser ut att va jättefet men klänningen är pösig o ja... Aja om någon jag känner ser detta är jag dödens!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du var jätte fin där ju!=)



sv: åh tack för tipset! haha, ska då aldrig tvinga i mig sådär mkt vitlök på samma gång igen! mådde så illa tillslut att jag var tvungen att spy :S usch alltså xD

2011-04-26 @ 15:24:16
URL: http://verdelos.blogg.se/
Postat av: Ana perfect

Du är fin snygging! Jag har publicerat ett inlägg som jag tycker att du ska titta på! Jag vill verkligen veta vad du vill läsa mer om i min blogg :) det är så svårt att veta så hoppas du har något som du verkligen tycker jag borde skriva mer om!



Hur går det annars för dig? Känns det bra att det bara är ett par dagar till första invägningen? Hoppas verkligen det går bra :) Massa kramar

2011-04-26 @ 15:24:58
URL: http://anaperfect.blogg.se/
Postat av: Penella

okej va bra! :) tycker du ska stanna mellan 50-55, inte snyggt när de går förlångt! :)

min startvikt var 72 kg faktiskt. Inget som syntes, men det var ett helvete att se på vågen. Detta var i höstas, våren innan det låg min vikt på 65, så gick alltså upp en del på sommaren tills december. I december träffade jag en kille som sa rakt upp i ansiktet på mig att jag behövde komma i form, så då slutade jag i princip äta i huvudtaget, förlorade 7 kilo på bara 3 veckor. Rätt sjukt. Sen efter de veckorna märkte ju alla att jag förlorat vikt, o min mamma förbjöd mig till och med att dra till simhallen, efter det har jag skärpt mig. Förlorat något kilo till, men kanske hade nått mitt mål redan nu om jag hade fortsatt så, men nu ska jag satsa stenhårt igen. :)

2011-04-26 @ 15:25:36
URL: http://penella.devote.se/
Postat av: Ana perfect

Okej jag ska göra ett inlägg om bakgrunden till min äs. Kanske också kan skriva hur jag ser på ätstörningar eller liknande :) Jag tycker också att det kan vara lite jobbigt när man inte vet EXAKT hur mycket kalorier något innehåller. Så det ska jag absolut göra inlägg om! Jag brukar för det mesta göra en sallad t ex för då kan man enkelt räkna ut vad allt innehåller, jobbigare blir det med "riktiga" måltider.



Härligt att det känns bra för dig! Känns sjukt bra för mig med :) Idag har jag gått ned över 2 kg sammanlagt, ska väga mig på kvällen så kolla in bloggen då och se hur mycket jag gått ned :) <3

2011-04-26 @ 16:33:20
URL: http://anaperfect.blogg.se/
Postat av: Miss Cupcake

jag vet, det är ju så uppenbart nu liksom. men det är bara att ta tag i det. ingen idé att bara klaga när det faktiskt finns något att göra åt saken :P haha men det är det här med motiovation..



ja, de var sjukt goda! älskar all glass typ. min största sommarlast.

2011-04-26 @ 16:38:57
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: Penella

Lägg till mig på msn, [email protected]

Så pratar vi mer? kan va kul o följa hur de går för varandra o peppa varandra :D jag skulle i alla fall behövt det :)

Jag är 1,71 cm lång. :)

Joo, han gjorde ju det, tog det väldigt hårt. Men träffar honom såklart inte längre! Tog tid innan jag erkände att de va han som fick mig till att gå ner.

2011-04-26 @ 16:45:29
URL: http://penella.devote.se/
Postat av: Anonym

sv: ja tack, nu är det bättre ;)



Du var iaf jätte fin! Själv har jag gått upp ca 5kg sedan i september. Och måtten flera cm.. hatar det och mig själv för att det blev så.. allt jag ville var att gå ned då, så blev det ju som det blev. Men nu ska jag banne mig ner :P

2011-04-26 @ 16:51:51
URL: http://verdelos.blogg.se/
Postat av: Althea

Åh jag tycker du var fin där!

2011-04-26 @ 17:14:56
URL: http://beautifulcollision.blogg.se/
Postat av: Miss Cupcake

Precis, bara att ta tag i saken! :)



Nej, det har jag inte. Ska testa det när suget faller på. Alltid bra att hitta alternativ till det gamla vanliga onyttiga :)

2011-04-26 @ 17:31:26
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: e

SHIT , DU ÄR INTE ALLS FET. Du är ju jääätte fin. Snälla tro mig , sköt om dig :) <3

2011-04-26 @ 19:15:43
URL: http://witheredflower.blogg.se/
Postat av: twiggy

Du är ju jättefin där!! Inte fet det minsta.

2011-04-27 @ 13:06:00
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: twiggy

Det är bara sanningen fina. Jag förstår verkligen inte varför du ska trixa med maten och gå ner i vikt, för du behöver det inte - inte överhuvudtaget.

2011-04-27 @ 14:14:32
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Myza

Men tjejen!!!!! FÖR FAN!!! Varför fokuserar du på all världens mest pnnsmala modeller/kändisar och känner att du måste se ut som de?!!! Förstår du inte att det bara handlar om hjärntvätt!! Du är inte överviktig för fem öre och behöver inte gå ner ett gram!! Var lite jävla cool och unik och tyck om dig själv för den du är istället för att lägga hela långa livet på jakt efter ett så smalt yttre som möjligt! Livet är NU!!! Det väntar inte!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0