Känner mig depp

Fortfarande... Vet inte vad det är med mig.. Känner mig så nere och inte alls glad! Usch! Vad ska jag göra! Har ätit frukost, 2 små mackor med kaviar och 2 koppar te... Såg på Harry Potter och hemligheternas kammare... Snart ska jag till mamma. I kväll skulle vi äta fläskfile och kantarellsås... Gott men ÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETEEOUdvbdvbpvbwrpiubrwiu förlåt för cp inlägg och ingen motivation..

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tror du är deppig för du äter dåligt. Sluta med att bara leva på mackor och gröt, det är inte ens nyttigt för kroppen kan inte förbränna och må bra om man inte äter varierad kost :) Så ät det som ni äter hemma, även om det är mycket fett. Man ska inte äta sig proppmätt, det är allt som krävs.

Jag har gjort som du och haft ont i magen och varit depp men så började jag äta allt som "normala" människor gör fast dock lite mindre portioner och på så sätt gått ner 5kg och varit glad och lycklig :)

2011-08-15 @ 17:27:11
Postat av: Felicia

Faktist så har den har dagen lyckats gått bra för jag har sovit hela dagen, vaknade tolv på kvällen och då ere för sent för att gå ner å äta. Så det känns asbra. Men du! KOM IGEN NU BRUDEN. Du klarar det här för i helvete. Och om du känner att du ätit för mycket, träna! Fuck it, hoppa i skorna och ut å gå med musik. Vet att du klarar det här! Vi klarar det här nu! Vi måste bara vara starka och motiverade.

2011-08-16 @ 00:44:20
URL: http://nohunger.blogg.se/
Postat av: Emmie, vägen mot size zero

Alla känner sig depp ibland! Kram

2011-08-19 @ 15:18:09
URL: http://thiniseverythingtome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0