Hej jag heter FAIL SUCKER... -.-

Kommer faila idag OCKSÅ!!! ÅH!!!
Va tvungen att baka kladdkaka för det kommer gäster hit om en stund... då åt jag av smeten... Tog en macka och en kopp te och sen om en stund när gästerna kommer blir det varma mackor och kladdkaka och glass till efterrätt. Men om jag klarar av att stå emot så ska jag inte ta för mkt för har fortfarande ont i magen :/

Kommentarer
Postat av: e

sv: jaa , men jag är inte så bra på att springa så länge för min fot flippar ur då :// Men nån annan grejs för mig kanske? :)

2011-03-04 @ 19:02:23
URL: http://witheredflower.blogg.se/
Postat av: L

Men bestäm nu att den perioden är slut bara? Visste du att en sockerbit per dag ger 1 extra kilo varje år. Så jag ska försöka vänja mig av vid socker så jag inte äter det varje dag..



jaha okej, du får sova ut nu i helgen?

Asså bara lägg killarna åt sidan och se vad som händer, tänk inte så mycket, ha kul! Eftersom du inte ens vet om du vill ha kille, gör det inte jobbigare för dig själv än du måste, gumman.



Men sätt upp enkla regler i början? Börja med att äta 1500 kcal/dag. Då har du mindre chans att misslyckas och det kan du ju sänka fort sen när du har fått upp självförtroendet lite igen? Och sen bestäm 2 dagar du ska träna på?

Sätt ribban lågt så det är svårt att misslyckas, sen kan du ju höja den med tiden :)

Hellre gå ner i vikt sakta men må bra än att känna sig misslyckad!



Va bra! Då vet jag vart jag ska vända mig sen när jag behöver någon att prata med :)<3

2011-03-04 @ 20:03:50
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0