MUMS

Har ätit spagetti och köttfärssås. Kan ju tala om att det var gudomligt gott!! :S
Blev ganska mkt..

Kommentarer
Postat av: dann.

(sen får du tänka på att jag är fetare än alla er med haha)

2011-01-19 @ 17:40:23
URL: http://expectopatronum.blogg.se/
Postat av: anorexicmonster

sv: ja, den är ju det =)

2011-01-19 @ 17:54:16
URL: http://anorexicmonster.blogg.se/
Postat av: anorexicmonster

sv: å tack! =) det är just sådana kommentarer som motiverar en och gör att man klarar av att stå emot =)

2011-01-19 @ 18:11:49
URL: http://anorexicmonster.blogg.se/
Postat av: anorexicmonster

sv: min sambo's största mål är väl inte att gå ner i vikt, trots ett bmi på ca 30... utan det är väl mer att äta nyttigare och så, inte lika mkt skräp..



(om det var jag som hade ett bmi på 30 så skulle jag nog ge mig fan på att fasta i fyra dagar, ut och springa, gå promenader... wtf allt för att gå ner i vikt, men vi alla är ju olika...)



=)

2011-01-19 @ 18:31:29
URL: http://anorexicmonster.blogg.se/
Postat av: anorexicmonster

sv: ja, troligtvis tappar både jag och sambon några kilon ;) föroppningsvis iallafall =)

2011-01-19 @ 19:19:48
URL: http://anorexicmonster.blogg.se/
Postat av: camilla

Mums med köttfärssås :D



Nja vet inte vad jag gjorde faktiskt, jag var så inne i min egna bubbla så jag orkade inte bry mig typ. Jag tyckte ju att jag åt mkt och kände mig lat hela tiden osv.. jag märkte nog aldrig hur illa jag egentligen mådde. Och jag tyckte bara mina föräldrar tjatade på mig fast jag vet ju att de bara bryr sig väldigt mkt och det är jag otroligt tacksam för.



Oj men märker de inget på helger och sådant då? Tycker du inte de hade vart skönt att få berätta för någon? vet dina vänner om det?



Nu äter jag efter schema och jag har inte vågat äta utanför det än. Så jag äter två lagade mål enligt normalportion liksom oavsett om jag är hungrig eller proppmäät, maten måste liksom ner, får inte fuska. så de e lite jobbigt ibland att äta massa fast man är proppmätt liksom men om jag inte äter blir jag ju aldrig frisk heller liksom :) så får stå ut. Det jobbigaste är näringsdryckerna.

Ja men försök se det så här: vad är viktigast egentligen? att må bra, ha roligt och umgås med kompisar osv eller att vara smal? jag kan ur egna erfarenheter säga att det är inte värt att bli smal och få allt det andra taget ifrån sig för när jag var som värst umgicks jag nästan aldrig med kompisar, fick träningsförbud och tvingades att sluta med andra saker som jag älskar. Sen hur mysigt är det inte att kunna ta en fika på stan med vänner utan att bry sig om kalorier? jag vill verkligen inte låta dum eller så men jag vill absolut inte att någon annan ska må så dåligt som jag har gjort, för tro mig när allt hela tiden cirklar kring vad man får äta och till att planera hur man ska äta och träna då är det inte skoj. det är inte värt det. Jag vill bara ditt bästa så jag hoppas du inte tar illa upp för det är verkligen inte min mening, vill ju bara att du ska slippa må så dåligt som jag gjort.



Att äta utan att man är hungrig gör alla människor så det är helt normalt :)



Åå skoj :D åå vad skoj med egen häst, tar det mkt tid?



Kramar

2011-01-19 @ 19:33:50
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0