God is on my side...

Jaa faktiskt! I alla fall idag. Fint väder, pigg känner jag mig, promenerade till bussen och sen när jag klev av bussen och började gå hemåt så åkte min farbror förbi. Han såg mig inte så jag fick gå. Då kom jag på att klockan var typ ett och att farmor alltid käkar middag då så var orolig om hon gjort god mat och skulle bjuda mig. Men hon hade gjort äcklig ärtsoppa så tur det!! Fick en clementin med det gör ju inget :D
.
Så gud är på min sida idag, han vill att jag ska bli smal och lyckas haha
.
Nejdå men ska dra till stallet och rida i fina värdet nu. Ska bara dricka upp mitt te :) <3

Kommentarer
Postat av: camilla

Haha enformigt är bara förnamnet xD joo mina föräldrar reagerade mkt på det och försökte prata med mig och så men jag ignorerade väl dem :/ så jag åt alltid ensam osv, pratade knappt, var aldrig glad osv.. super trist. Hur reagerar dina föräldrar?



Jag har också alltid haft nyttighets tänk liksom, typ bara ätit onyttigt å helger osv men precis som du så åt jag alltid så jag blev mätt innan av vanlig mat :) saknar det så jäkla mkt. vill kunna ta mer mat bara för att jag är sugen och vill ha och inte vara rädd att få i mig för mkt om du förstår?

Men visst är de sjukt jobbigt att räkna kalorier och ha sån kontroll hela tiden? saknar du aldrig att inte ha det liksom?



Joo asså jag hetsade ibland typ 1-2 ggr per månad och då kunde jag äta en hel bröd limpa, minns en gång då jag åt 15 mackor med massa smör. eller en annan då jag åt en halv fryst prinsess tårta + 8 bullar + mariekex + wafers.. usch mådde alltid så dåligt efteråt men jag har aldrig spytt så det är jag glad för. Hetsar du någongång?spyr?



Hur länge har du ridit? :)

Kramar

2011-01-19 @ 14:19:23
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

<333

duu...jag tror du råkat skriva din mail där länken skall vara (URL/bloggadress)...för det har inte gått att trycka upp din blogg via kommentarerna senaste dagarna ^^

lovelove

2011-01-19 @ 14:26:27
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: e

sv: :// <3

2011-01-19 @ 14:49:48
URL: http://witheredflower.blogg.se/
Postat av: e

förrästen , snygg design :)

2011-01-19 @ 14:50:15
URL: http://witheredflower.blogg.se/
Postat av: klagoflickan

jo det är sant, men känns som om jag har kaloribombat min kropp varje dag i en vecka nu! inte bra alls!! <3

2011-01-19 @ 16:04:49
URL: http://klagoflickan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Nope :/ kommer upp som din mail igen...puss

2011-01-19 @ 16:11:01
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: klagoflickan

men tror det kommer gå bra nu när hon åker och jag har ett mål, som är realistiskt, ca 2 kg på en månad liksom. Det måste man ju klara? helst mer!

2011-01-19 @ 16:58:35
URL: http://klagoflickan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0