Onsdag 23 feb

Morgonvikt = 60,3 kg
.
Hoppas hoppas att det är mens eller nått! Kan ju inte ha gått upp typ 2 kilo på några dagar? I fredags vägde jag lixom 58,5 kg....... FAN!
Känner ingen ork eller motivation! Så ovärt! Så onödigt!
Tiden går på och jag kommer inte hinna att gå ner i vikt... jag vill bli smal men jag vill äta för jag är hungrig och för att mat ät gott! Vill ha choklad! Oboy! Pannkakor med glass! Semlor! Pizza! Hamburgare! Toast och MEEEEEEEER MAAAAAAAAAAAAAT!!!!!
.
Har iaf ridit nu och förbränt ca 150 kCal eller något. Käkade en macka med skinka och gurka innan jag drog och nu ska jag äta havregrynsgröt snart!
Ha en fin dag! <3

Kommentarer
Postat av: -

Ja men har du mens så är det förmodligen det ju. Jo det är bra, lika jävla lat som vanligt bara, det är inte så att du har något tips om hur man får upp motivationen lite angående både plugg o träning?

2011-02-23 @ 13:01:21
URL: http://specialsecrets.blogg.se/
Postat av: L

Jag kan gå upp 2 kg på två dagar om jag äter lagom mycket. Men det är mest dagarna efter jag ätit nästan inget så det är nog därför. Tror inte man kan gå upp så fort annars, så det är nog mensen? Har hört att eftersom tjejer är så fulla av hormoner kan vikten pendla 1-3 kg då och då fast det inte är fett eller nått man ätit, bara hormoner. Vet inte om jag tror på det men kanske stämmer?



Men testa att krympa magsäcken lite? Ist för att äta gröt + 1 ägg som du gör ibland så skippa ägget. Sen om du äter frukt ät det ist för ett annat mellanmål. Så du äter små måltider flera gånger om dagen ist för några stora. Efter ett tag blir magen van vid mindre portioner och du kommer inte orka äta lika mycket längre.

<3

2011-02-23 @ 13:31:38
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: L

Nej de är du verkligen inte! Du har haft en rolig helg med en kompis och ätit massa gott. Det är bara en helg? jag misslyckas varje jävla dag typ! Du tränar ju iaf jag sitter bara hemma på mitt FETA arsle!

<3

2011-02-23 @ 13:41:40
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: L

Fast du brukar vara så duktig! Träna typ varje dag å så ju!



okej :/

2011-02-23 @ 14:16:54
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: L

Fast du brukar vara så duktig! Träna typ varje dag å så ju!



okej :/

2011-02-23 @ 14:16:55
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: Anonym

är nog mens...skulle få mens igår...står också still :( ska vänta med vågen till efter mensen nu.

2011-02-23 @ 14:17:42
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har ingen aning...min kommer också helt konstigt...hoppas på att den kommer snart iaf... vill ha den booort o kunna väga mig...

Vad menade du? hehe



Åh jag har vart så kaaaassss, måste skärpa mig nu som fan. jag sitter här o ska typ storstäda innan mamma kommer hem. är asorolig hon ska märka ja typ spytt upp halva kylskåpet. ja skämms som fan för stoora mängder mat bara försvinner o spolas ner i toan när jag e hemma. o mamma typ tror inte alls det är jag som ätit för jag aldrig äter mer än sallad o frukt framför henne i princip. oh, skjut mig, STÄDA! PLOCKA UNDAN BEVISEN!

2011-02-23 @ 14:30:13
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: borta

ååh jag vet verkligen känslan. hatar det..

2011-02-23 @ 22:26:42
URL: http://visamigbort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0